Şimdi Ara

Sonunda korkulan oldu...Hepimize geçmiş olsun... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
7.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla akşam 20 dakika falan girebildim oyuna, ama hiç maymun göremedim, bunun yanısıra Garanti Kredi kartım Visa olmasına rağmen VerifiedVisa özelliği aktif olmuyor ve kullanamıyorum şu anda, Garanti Bankasına durumu bildirdim gelecek cevabı bekliyorum.

Olmassa Paypalı beklicem napalım

O maymunu almam lazım bi şekilde, zaten oyuna şu sıralar çok az vakit ayırabiliyorum, bide paraları toplamakla uğraşmak çok vakit kaybettiriyor
  • bence kötü oldu ... orada bir %50 exp olay1 varki tamamiyle kötü olacak para veremeyenler har1l har1l oynay1p kasarken adam 2-3 günde paray1 bast1rarak kasan adam1n 2 kat1 lvl olacak çok adaletsiz bir sistem bence .... Ama paral1 bir server açsalar ve herkes orada parasi ile kapissa bence bu daha mant1kl1 olurdu bu oyuna gerçekten çok vaktini veren insanlar harbiden kasan kisiler var en kötü onlar için olacak bence gözlerinin önünde 10 lvl herif 2 - 3 günde bir bakmis 30 - 40 lvl olmus olacak.... bence bu yeni sistem için 1 server ayirlamilar... para ile oynayanlar para ile oynamayanlarla ayn1 serverda olmamal1 bence...
    Guild====> NoBLeS
    Job=====> HuNTeR
    Char====> Full Str Fire Glavie
  • quote:

Orjinalden alıntı: baRCo

bence kötü oldu ... orada bir %50 exp olay1 varki tamamiyle kötü olacak para veremeyenler har1l har1l oynay1p kasarken adam 2-3 günde paray1 bast1rarak kasan adam1n 2 kat1 lvl olacak çok adaletsiz bir sistem bence .... Ama paral1 bir server açsalar ve herkes orada parasi ile kapissa bence bu daha mant1kl1 olurdu bu oyuna gerçekten çok vaktini veren insanlar harbiden kasan kisiler var en kötü onlar için olacak bence gözlerinin önünde 10 lvl herif 2 - 3 günde bir bakmis 30 - 40 lvl olmus olacak.... bence bu yeni sistem için 1 server ayirlamilar... para ile oynayanlar para ile oynamayanlarla ayn1 serverda olmamal1 bence...

Orda dikkatini çekerim sadece günde 3 saat geçerli bir scroll onlar. Yani bütün gün boyunca geçerli değil

• valla o scrolun %100 exp arttıran bi versiyonu var ona baya kıl oldum ben ben aylarca kasmışım emek harcamışım adam basıcak parayı alcak o scroldan 3 4 tane bir günde 20 lvl 3 gunde 45 lvl olcak 1 haftada 60 lvl

ben aylarca oynayıp 60 olcam diye çabalarken adam 1 haftada 60 lvl olcak

daha damega arttıran scrol olayından hiç bahsetmeyelim adam lvl 50 scroll basıp lvl 56 adamı kesicek adalete bak ya

• arkdaşlar burda bir haksız rekabet yaratıldı bence çunku bazı scrollar gunde 3saatliğine %100 daha fazla exp sağlıyor adam sizden yarı hızda kassa bile sonucunda sizinle aynı kasmış duruma gelmiş olacak.bence tek yanlış bu yani bu scroll. ama tabiki boyle bir oyunun bedava olması beklenemez cunku sonuçta bu adamlarda bu oyunu sağlamak geliştirmek için ne akdar çaba emek ayrıca para harcıyorlar neden EA oyun cıkarttıgında paralı diyerek sorun cıkartmıyorsunuz emege saygı lutfen adamlar hak etmiş ama dediğim gibi sadece exp scrollu hatalı bence

Orjinalden alıntı: KneeDeep

Evet sonunda korktuğumuz başımıza geldi ve en başından beri oyunda sadece çalışmayan bir tuş gibi gördüğümüz o ünlü "item mall" başımıza bela oldu...Zaten belirli bir strateji üzerine kurulan bu "free game" mantalitesini,yine salaklık ederek reklamlardan alabilecekleri paraları çoluk çocuğun harçlığına konarak gerçekleştirme istekleri ile bir oyunu daha mahvetme aşamasında ilk adımı atmış oldular...İkinci ko vakası burdada aynı detaylarla gerçekleşecek arkadaşlar...İtemler arasında beleş xp kuponlarını gördüğüm anda yakın zamanda oyunu bırakacağımı hemen planladım zaten çoğumuz da böyle yapacağız aslında istesek de istemesek de..(bu sözüm bu oyunun samimiyetine erişmiş olanlara ve gerçek mmorpg'cilere)Petleri söylemiyorum bile....

Gerçek mmorpg oyuncusu ya ödemeyi baştan kabullenir ve tüm konforuyla oyuna erişir,ya da alır evine offline oyununu oynar ya da oynamaz ya da herneyse...Bu sistemin ne kadar çürük olduğu hakkında hiçbir fikirleri yok sanırım bu adamların...İlk olarak hackerlar,lamerlar sistemlere dadanacak account hırsızlıkları başlayacak,auto hunting,bot yapımı artacak,serverlar kirlenecek yaş seviyesi ve oyuncu kalitesi giderek düşecek ve benzeri bin tane şey...Bu konuda orjinal forumda topic açtım ve herkesi protestoya davet ettim...Lütfen arkadaşlar bana destek olun mesajıma cewap yazın ve ordaki topic'i büyüterek bu olayı durdurmaya gitmelerini düşündürelim yapımcılara nekadar imkansız olsada artık(Oradaki başlıkta tüm bu yazdıklarımı ingilizce olarak yazdım ama sizde ingilizce katılım yapmak filan zorunda değilsiniz lütfen login olup oraya türkçe yazın maksat topicin ilgi çekmesi ve üstte kalması)....Lütfen bana destek olun HAYDİ PROTESTOYA!!!!!!!!!!!

http://www.silkroadonline.net/sro_board/onboard/on_content.asp?bID=SB_geFree&sID=1&Page=1&Num=40449&List_Ref=6695

güncelllllllllllllllll
    hoca cok haklısın ben fanatik bir ko cuydum ve şu an sro ya geçtim (türkler oynamıo die) ancak 1 kaç ay sonra bu oyunda hastalık olcak inanıyorumki ve ne yazıkki biz turkler online oyunları hilesiz hurdasız oynayamıyoruz abisi haksızsam soolein pls ama ko dan ornek verem mesela macro veya (kosp) denen olay en eskiden beri vardı ancak turkler bilmıodu bu yuzden ban falan olayları cok sınırlıydı ancak ne zmn ki tukler bu oyunu aştı işte o zaman dananın kuyruğu koptu die düşünüorum ben benim 61 lvl mage im vardı taa temmuzda ark saolsun 50 e düşürdü nese demek istediğim o olaydan sonra bi daha kasamadım çünkü herkes macro partisini kuruo bi yere adamlar 2 haftada en geç 60 oluyodu ee peki ben nie 1 ay gece gunduz kasıyım ben salakmıyım herneyse bu oyunda (sro-silkroad) boyle olursaki olacağına inanıyorum bi daha bu tur oyunlara hiç girmicem zaman ayırdıgınız için tşkkrler

• quote:

Orjinalden alıntı: KneeDeep

Evet sonunda korktuğumuz başımıza geldi ve en başından beri oyunda sadece çalışmayan bir tuş gibi gördüğümüz o ünlü "item mall" başımıza bela oldu...Zaten belirli bir strateji üzerine kurulan bu "free game" mantalitesini,yine salaklık ederek reklamlardan alabilecekleri paraları çoluk çocuğun harçlığına konarak gerçekleştirme istekleri ile bir oyunu daha mahvetme aşamasında ilk adımı atmış oldular...İkinci ko vakası burdada aynı detaylarla gerçekleşecek arkadaşlar...İtemler arasında beleş xp kuponlarını gördüğüm anda yakın zamanda oyunu bırakacağımı hemen planladım zaten çoğumuz da böyle yapacağız aslında istesek de istemesek de..(bu sözüm bu oyunun samimiyetine erişmiş olanlara ve gerçek mmorpg'cilere)Petleri söylemiyorum bile....

Gerçek mmorpg oyuncusu ya ödemeyi baştan kabullenir ve tüm konforuyla oyuna erişir,ya da alır evine offline oyununu oynar ya da oynamaz ya da herneyse...Bu sistemin ne kadar çürük olduğu hakkında hiçbir fikirleri yok sanırım bu adamların...İlk olarak hackerlar,lamerlar sistemlere dadanacak account hırsızlıkları başlayacak,auto hunting,bot yapımı artacak,serverlar kirlenecek yaş seviyesi ve oyuncu kalitesi giderek düşecek ve benzeri bin tane şey...Bu konuda orjinal forumda topic açtım ve herkesi protestoya davet ettim...Lütfen arkadaşlar bana destek olun mesajıma cewap yazın ve ordaki topic'i büyüterek bu olayı durdurmaya gitmelerini düşündürelim yapımcılara nekadar imkansız olsada artık(Oradaki başlıkta tüm bu yazdıklarımı ingilizce olarak yazdım ama sizde ingilizce katılım yapmak filan zorunda değilsiniz lütfen login olup oraya türkçe yazın maksat topicin ilgi çekmesi ve üstte kalması)....Lütfen bana destek olun HAYDİ PROTESTOYA!!!!!!!!!!!

http://www.silkroadonline.n
    et/sro_board/onboard/on_content.asp?bID=SB_geFree&sID=1&Page=1&Num=40449&List_Ref=6695

Sana katılmıyorum bende xp arttırımı aldım oyunda bu oyunu bi kere Knightla karşılaştırdığın ana benim için bitti yazın bi kere bu oyundaki premium olayı KO'dan çok farklı bu oyunda exp. artışı günde sadece 3 saat sen istersen 10 saat kas 1 günde 3 saatten fazla oynarsan yine normal para ermeyen oyuncuların aldığı expi kasmış oluyosun 2.si bu oyunda botlar çalışmıyo şu an çalışsada onunda çözümü var yanındaki adam ın bot kullandığını anladığın anda protector die bir vuruşta patlayan ve vuran adamı öldüren bi olay var onu koyarsın adamın yanına olur biter adam kasamaz.Ayrıca bu oyundaki premiumun güzelliği oyunu günde 5-6 saat oynayan birinin premium alarak günde 3 saat oynamasını sağlaması bence çok uygun bi yöntem ben memnun oldum kendi adıma yaş seviyesini düşüreceğini sanmıyorum;Knighttaki olayın burada olmasıda imkansız türk sayısı az bu oyunda türkler oyunları rezil ediyolar ama bu oyunda yapamazlar onu çünkü bu oyun basit bi oyun değil biraz karışık hata yapmayı kaldırmıyo exp. iççin kendinin kasması gerekiyo oyuncunun ve expler çok az geliyo diğer oyunlara göre türkler buna hayatta gelemez onlara beleş exp. kasacak çabuk exp kasacak ve türkçe konuşulacak bi oyun lazım bu oyun SRO değil bundan eminim türkler gelmediği zamanda yaş ortalamasıda yüksek kalacak onun için bence hiçbir zaman oyunda sorun olmayacak

• ben bişe sölim PREMİUMLU OYUNLARDAN VE PREMİUMLERDAN NEFRET EDİYORUM bukadar

oyunun mantığı P2P ve F2P dir.. yani. sen istersen beleşe oynamaya devam et o bizi ilgilendirmez ( F2P ) yada paranı verirsin bi takım güzel şeyler alırsın oynarsın paşa paşa ( P2P ) ( gerçi bu oyuna bu sistem daha çok PAY to ITEM oldu ) ( P2I )

ben maymunumun benim yanımda fittiri fittiri zıplamasını seviorum.. hatta günde 3 saatte olsa eşşek gibi exp almam da gayet güzel... bu şekilde bi ( sizin tabirinizle ) AYRIMCILIK olması da gayet normal. dünya kurallarını değiştiremezsinzi beyler..

tee nasrettin hoca demiş bunu fiii tarihinde.. PARAYI veren DÜDÜĞÜ de çalar.. basit dimi mantığı...

beğenmediniz mi bu sistemi ?? oynamayın yaa....

çok sevdiğim bi hikayedir bu :

bacakları olmayan bi adama, bi gün bi melek gelip sormuş....

sana bacaklarını geri vermemi mi istersin,
    yoksa dışardaki insanlarında bacaklarını yok etmemi mi istersin.....

adam hiç düşünmeden '' onların bacaklarını da yok et '' demiş..

mantığmı ne bu lafın ??? BENDE YOK ONLAR DA DA OLMASIN !!

bu gün cuma.. 2 gün full oyun zamanı. .gelsin exp ler sp ler ohh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi home_sweet_chaos -- 17 Mart 2006; 13:21:08 >

"It's nice to be important but more important is to be nice"

• quote:

Orjinalden alıntı: home_sweet_chaos

nefret mi ediyorsun....oynama o zaman.. bu kadar basit..

oyunun mantığı P2P ve F2P dir.. yani. sen istersen beleşe oynamaya devam et o bizi ilgilendirmez ( F2P ) yada paranı verirsin bi takım güzel şeyler alırsın oynarsın paşa paşa ( P2P ) ( gerçi bu oyuna bu sistem daha çok PAY to ITEM oldu ) ( P2I )

ben maymunumun benim yanımda fittiri fittiri zıplamasını seviorum.. hatta günde 3 saatte olsa eşşek gibi exp almam da gayet güzel... bu şekilde bi ( sizin tabirinizle ) AYRIMCILIK olması da gayet normal. dünya kurallarını değiştiremezsinzi beyler..

tee nasrettin hoca demiş bunu fiii tarihinde.. PARAYI veren DÜDÜĞÜ de çalar.. basit dimi mantığı...

beğenmediniz mi bu sistemi ?? oynamayın yaa....

çok sevdiğim bi hikayedir bu :

bacakları olmayan bi adama, bi gün bi melek gelip sormuş....

sana bacaklarını geri vermemi mi istersin,
    yoksa dışardaki insanlarında bacaklarını yok etmemi mi istersin.....

adam hiç düşünmeden '' onların bacaklarını da yok et '' demiş..

mantığmı ne bu lafın ??? BENDE YOK ONLAR DA DA OLMASIN !!

bu gün cuma.. 2 gün full oyun zamanı. .gelsin exp ler sp ler ohh

Çok uzatmıyım...O senin bahsettiğin parayı sokaktaki dilenci bile ödeyebilir...Burda çan çan konuşma maksadımızı anlayamadın galiba arkadaşım...Baştan sona bir daha oku bütün mesajları rica ederim...

• birincisi senin arkadaşın değilim.

ikincisi yukarda çan çan konuştuğun konuları çok iyi anladığım için yazdım bunu...

'' Bu sistemin ne kadar çürük olduğu hakkında hiçbir fikirleri yok sanırım bu adamların...İlk olarak hackerlar,lamerlar sistemlere dadanacak account hırsızlıkları başlayacak,auto hunting,bot yapımı artacak ''

bu muhteşem bilgilierini lütfen joymax a da ingilizceye çevirip gönder. çünkü eminimki hiç biri bunların fakında değildir.....

sadece şunu sölüyorum. elemanların kullanmakta olduğu kart sistemi 2006 nın devrimsel güvenlik sistemi olarak yaratıldı... account hackelmekten bahsetmişken. keylog er yeme... accountunu güvende bil..

auto hunting i bu oyunda yapamazsın. çünkü oyun direkk SERVER side.. CLiENT side olmadığı için ne yazıkki HACK yapamazsın !! bot a gelince. BOT sadece bi script. bunu iT SCRiPT ile bende sana yazıp gödnerebilirim nasıl ve ne tür bi bot istersen.. eh. ama bu BOT unda sana ultra mega hızda LVL aldıracağını düşünme. ben KO cu değilim ko da nasıl oluyor bilmiorum ama MU da oldukça yakından idrak etmiştim bu beyin özürlü hacklerin nasıl çalıştığını..

Neyse. dediğim gibi. Joymax ın bu sistemi neden yaptığını sen nasıl düşünüyorsan öyle düşünmeye devam et.. güvenliği, account hacki falan adamlara bırak. tak peşine bi maymun al 3 saatlik exp ini oyna canavarlar gibi.. yada ben para ödemem diyosan... ne biliiim. lord of the ring in yeni bölümü çıkmış galiba... 6 cd mi neymiş.. bence onu dene..

hemen bi not ekliim... kişisel dalaşmada falan değilim.. lütfen seviyeyi koruyalım.. sadece tartışıyoruz. KAVGA etmiyoruz. benden 20 yaş küçük yada büyük te olsan... birbirimizin fikirlerine saygı duyucaz... bunu unutmayın..

• hazır işyerimde fazla bi iş yokken oturdum bidaa bidaa okudum da.. okudukça bi daha okudum..

'' Evet paralı olması bekleniyordu ama YAHOO güvencesi altında ve böylesi büyük bir marka desteğinde sunulmuş bir oyunun reklam gelirleriyle,o cep harçlığı babında fiyatların da,senin mantıklı saydığın o garip itemlerin parasından ziyade binlerce katını rahatlıkla alabilirlerdi..Böylesi kaliteli bir oyunun,bu kadar ucuz bir yol izlemesinin ne gibi bir manası war...Sen eğer kaliteli oyun sunmuşsan böylesi değerde,ona göre de hem servis vereceksin,hem de yeni planlar kuracaksın. '''

neyi protesto etmemizi istiyosun ?? bu kadar ucuz yaptıkları içinmi protesto edelim ?? yoksa daha pahalı yapın CEP harçlığımız bizim çok fazla artırın o silklerin fiyatlarını !!! oO ben mi tersten anlıorum.. ya bu gün cuma ben haftanın yorgunluundan dolayı tersten anlıyor olaiblirm cidden pardon..

elemanlar bi miktar par kazanacakki sevisleri güçlendirsinler.... şu an bu yazıları yazıp durduğumuz forum un REKLAM PARASI ile ile mi ayakta durduğunu sanıyorsun sen ? - duramıo zaten arada bi gidip gelio..... uzun yıllardır burdaysan şahit olmuşsundur -

sadece izmirde şu an bu oyunu oynayan 25 arkadaşım 1500 dolarlık silk aldı

çarp bu rakamı 100 bin ile ?? ne kadar yapıor .??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi home_sweet_chaos -- 17 Mart 2006; 14:59:30 >

• home_sweet_chaos sana katılıyorum çok güzel olmuş dediğin gibi takarım maymunumu peşime exp. fazlamıda alırım 2 gün deli gibi kasarım istemeyen almaz siz devam edin bencede bu oyun için ödenen para çok uygun hadi ben kasam zaman geçiyo
  • oynamıyom len ben bu oyunu fakirim ben fakiir 3 senedir aynı makinayı kullanıyom bide oyuna mı para verecem?
  • Yaw ama büyütüyorsunuz olayı, para vermek istemeyenler de oyun parasıyla tezgahlardan alsınlar, şahsen şu anda ben öyle yapıyorum. Parasını veren vatandaşlar oyun parası ile makul fiyatlara satıyorlar...
    Kalbim seni unutacak kadar adi ise ellerim onu parcalayacak kadar asildir.
    K.O:61 blade master\Artık benim icin onemi kalmadı
    SRO:65 Glavie\Yeni bir baslangıc(troy)
  • quote:

Orjinalden alıntı: home_sweet_chaos

birincisi senin arkadaşın değilim.

ikincisi yukarda çan çan konuştuğun konuları çok iyi anladığım için yazdım bunu...

'' Bu sistemin ne kadar çürük olduğu hakkında hiçbir fikirleri yok sanırım bu adamların...İlk olarak hackerlar,lamerlar sistemlere dadanacak account hırsızlıkları başlayacak,auto hunting,bot yapımı artacak ''

bu muhteşem bilgilierini lütfen joymax a da ingilizceye çevirip gönder. çünkü eminimki hiç biri bunların fakında değildir.....

sadece şunu sölüyorum. elemanların kullanmakta olduğu kart sistemi 2006 nın devrimsel güvenlik sistemi olarak yaratıldı... account hackelmekten bahsetmişken. keylog er yeme... accountunu güvende bil..

auto hunting i bu oyunda yapamazsın. çünkü oyun direkk SERVER side.. CLiENT side olmadığı için ne yazıkki HACK yapamazsın !! bot a gelince. BOT sadece bi script. bunu iT SCRiPT ile bende sana yazıp gödnerebilirim nasıl ve ne tür bi bot istersen.. eh. ama bu BOT unda sana ultra mega hızda LVL aldıracağını düşünme. ben KO cu değilim ko da nasıl oluyor bilmiorum ama MU da oldukça yakından idrak etmiştim bu beyin özürlü hacklerin nasıl çalıştığını..

Neyse. dediğim gibi. Joymax ın bu sistemi neden yaptığını sen nasıl düşünüyorsan öyle düşünmeye devam et.. güvenliği, account hacki falan adamlara bırak. tak peşine bi maymun al 3 saatlik exp ini oyna canavarlar gibi.. yada ben para ödemem diyosan... ne biliiim. lord of the ring in yeni bölümü çıkmış galiba... 6 cd mi neymiş.. bence onu dene..

hemen bi not ekliim... kişisel dalaşmada falan değilim.. lütfen seviyeyi koruyalım.. sadece tartışıyoruz. KAVGA etmiyoruz. benden 20 yaş küçük yada büyük te olsan... birbirimizin fikirlerine saygı duyucaz... bunu unutmayın..

Gerçekten bende kimseyle polemiğe girmek istemiyorum,kimseye saygısızlık etmek de istemiyorum...Sadece çok küçük bir cewap hakkı doğmuş bana değerlendirmek istedim...Baştan sona doğru sıralıyım sizin sıranızda..

"Ben senin arkadaşın değilim",weya "bu muhteşem bilgilerini ingilizceye çewirip joymax'a gönder" cümlelerinizde ciddi bir agresif tutum war,niye bu şekilde bir tutum sergilediniz hiç anlamadım,ayrıyeten zaten "bana destek werin orjinal site forumlarında" diyerek çağrı yaptım isterseniz ingilizce metni buraya yapıştırayım...Benim size weya bir kimseye tawrım olmamıştır,tam tersine bir önceki mesajımda "çan çan" diyerek kendimi taşlıyordum bunu neden yanlış anladınız anlayamadım...Çan çan konuşmak,bir manada "gereksiz bağırma" weya "abartılı tutum" manasında kullanılır çoğu zaman...Bu konu başlığını açmamdaki asıl amaç ilgi çekmekti we de bunu da başardığımı düşünüyorum...Zaten bir ara mesajımda da kız arkadaş benzetmemin ne denli olduğunu görmüşsünüzdür...Benim "ne demek istediğimi anlamamışsıınz" demekteki kastım da asıl olarak o mesajımdı...

Benim bütün derdim duygusal...Bu oyunda özel,farklı,we detaylarla uğraşılmış ince işçilik her ama heryerde hissediliyor...Bu oyunla aramda belki size garip gelebilir ama oyunu ilk gördüğüm saniyeden beri küçük de olsa duygusal bir bağ oluştu..Gerçekten kaliteli ve güzel bir oyun,en baştan ücretsiz olamayacak kadr bence....Böylesi bir oyunu en baştan ücretsiz takdim etmeleri bile oyun dünyası adına mükemmel bir olaydı başlı başına....Ve böylesi kaliteli bir oyunun bu denli tanıdık yöntemlere başwurması beni duygusal olarak çökertti...Abartılı konuşmalarım,iddia ettiğim konularda %100 emin olmamam ve o konudaki teknik eksikliklerim ve cahilliklerim benim için önemli olmadı ilk planda...Amacım sadece bu oyunun ne denli özel olduğunu wurgulamak,ve bu oyuna özel,yakışır,çok farklı ve çok radikal bir sisteme oturmak...Açıkçası reklam gelirleri dışında aklıma hiçbir fikir de gelmedi...Zaten başka birşey de olabilr mi bilemiyorum...Birşey olacağını da zannetmiyorum...Ha en baştan ücretsiz olan oyunu sonradan da ücretli yapacak halleri olamazdı heralde...Bilmem belki olabilirdi ama çok oyuncu kaybederlerdi ve bunu göze alamadılar galiba bilemiyorum...Bu oyun yanınıza maymun alıp,fazla xp scroll'u basarak işin kolayına kaçtığınız bir oyun asla olmamalıydı benim için...Benim burada yaptığım ve sizin gözünüzden kaçırdığınız asıl nokta,fazlasıyla bencilce dawranıp kendi hissettiğim fikri size bir tokat hızında çarparak sizin de buna karşı tepki göstermenizi sağlamak,ilgi çekmek,ve tartışma başlatma isteiğimdi bu konu üzerinde....Ve istediğimi de aldım sanırım...Herkese çok teşekkürler katılana da katılacaklara da...

Benim kesinlikle bu tarz konular üzerinde fazla teknik bilgim yoktur,beni bu gibi bir konuda bilimsel werilerle on saniyede susturabilirsiniz...Gayet akıllı bir insansınız da,açıklamarınız da gayet net ve aydınlatıcı...Fakat bir insanın iq'sunun yüksek olması,aynı zamanda eq'sunun yani empati yeteneğinin de yüksek olması manasına gelmemektedir,bu da buna bir örnek olmuştur...Sizden bütün mesajları baştan okuyun dediğimde bunu kastetmiştim,siz de bir bakıma haklı olarak işin teknik boyutuna girişmişsiniz fakat işin rengi değişmiş...Sürç-ü lisan ettiysem affola ama benim ana metnim oyunun kalitesine odaklanmak olmuştu...Ve öylede yaptığıma inanıyorum....Hatta bunu betimlemek amacıyla garip örneklemeler dahi yaptım...Ama dediğim gibi empati kurma,yani bir insanın yerine kendinizi koyarak düşünmek gerçekten gözden kaçırdığmız bir nokta çoğu zaman günlük hayatta...Neyse...Konu amacına ulaştı sanırım...

• maymun vs. neysede.. sanki %100 exp arttıran scrollar. kulağa pek hoş gelmio. tabi parası olanla olmayan arasında bi lvl uçurumu yaratmıycaksa güsel. zamanı kısıtlı olanlar için güsel bişi..
    !!
  • valla işten gelipte saat 8 den 11 e kadar gelen o exp siz diğer full time oyun oynayalnar ile aramzdaki uçurumun açılmasını engellio bi nevi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.