Şimdi Ara

Sonunda korkulan oldu...Hepimize geçmiş olsun...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
7.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet sonunda korktuğumuz başımıza geldi ve en başından beri oyunda sadece çalışmayan bir tuş gibi gördüğümüz o ünlü "item mall" başımıza bela oldu...Zaten belirli bir strateji üzerine kurulan bu "free game" mantalitesini,yine salaklık ederek reklamlardan alabilecekleri paraları çoluk çocuğun harçlığına konarak gerçekleştirme istekleri ile bir oyunu daha mahvetme aşamasında ilk adımı atmış oldular...İkinci ko vakası burdada aynı detaylarla gerçekleşecek arkadaşlar...İtemler arasında beleş xp kuponlarını gördüğüm anda yakın zamanda oyunu bırakacağımı hemen planladım zaten çoğumuz da böyle yapacağız aslında istesek de istemesek de..(bu sözüm bu oyunun samimiyetine erişmiş olanlara ve gerçek mmorpg'cilere)Petleri söylemiyorum bile....

Gerçek mmorpg oyuncusu ya ödemeyi baştan kabullenir ve tüm konforuyla oyuna erişir,ya da alır evine offline oyununu oynar ya da oynamaz ya da herneyse...Bu sistemin ne kadar çürük olduğu hakkında hiçbir fikirleri yok sanırım bu adamların...İlk olarak hackerlar,lamerlar sistemlere dadanacak account hırsızlıkları başlayacak,auto hunting,bot yapımı artacak,serverlar kirlenecek yaş seviyesi ve oyuncu kalitesi giderek düşecek ve benzeri bin tane şey...Bu konuda orjinal forumda topic açtım ve herkesi protestoya davet ettim...Lütfen arkadaşlar bana destek olun mesajıma cewap yazın ve ordaki topic'i büyüterek bu olayı durdurmaya gitmelerini düşündürelim yapımcılara nekadar imkansız olsada artık(Oradaki başlıkta tüm bu yazdıklarımı ingilizce olarak yazdım ama sizde ingilizce katılım yapmak filan zorunda değilsiniz lütfen login olup oraya türkçe yazın maksat topicin ilgi çekmesi ve üstte kalması)....Lütfen bana destek olun HAYDİ PROTESTOYA!!!!!!!!!!!

http://www.silkroadonline.net/sro_board/onboard/on_content.asp?bID=SB_geFree&sID=1&Page=1&Num=40449&List_Ref=6695

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo-wan -- 14 Mart 2006; 13:40:42 >

• Anlamadım yani sen oyun paralımı olcak diyosun? Eğer Olcaksa çok kotu olur.İnşallah olmaz.Bir sürü Oyun değiştirdim en guzeli bu hemde parasız.İlk Once Rose Online'a Başladım O paralı oldu Sonra Knigth Online'a gectim o da sıktı (Premiumlu Uyelik Yuzunden) Sonra Buna Gectim bu da paralı olcaksa başka hangi oyunu oynayarım ben yaw :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Titit

Anlamadım yani sen oyun paralımı olcak diyosun? Eğer Olcaksa çok kotu olur.İnşallah olmaz.Bir sürü Oyun değiştirdim en guzeli bu hemde parasız.İlk Once Rose Online'a Başladım O paralı oldu Sonra Knigth Online'a gectim o da sıktı (Premiumlu Uyelik Yuzunden) Sonra Buna Gectim bu da paralı olcaksa başka hangi oyunu oynayarım ben yaw :(
    Dediğin olaya katılmıyorum arkadaşım, oyunun ücretli olması canımızı sıksa bile, hiçbir server sadece reklamlarla ayakta kalamaz. Bu kadar serveri adamlar biz sadece eğlenelim die hiçbir kazanç sağlamadan zaten bize sunmalarını bekleyemezsiniz.

Adamlar ne kadar süredir ceplerinden yiyerek bu oyunu sürdürüyorlar. Beta sürümlerinin bedava olması normal, adı üstünde BETA!!!

Ayrıca Accountlar paralı olacak die bir olay yok. Sadece para karşılığında bazı itemler alınabilecek duruma gelecek bana göre. Ondan sonra da çıkıp onlar bize üstün oluyor falan deme hakkımız da yok. Sonuçta parayı veren düdüğü çalar. Para vermeyen ise kendisine sunulan imkanlardan yararlanmak zorunda kalır o kadar. Ben daha görmedim neler olduğunu, akşam eve gidince bakarım artık.

Hiçkimsenin sadece kendisini düşünüp kimseyi protesto etme hakkı yoktur. O kadar server suyla çalışmıyor...

Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: DiKMeN_

Dediğin olaya katılmıyorum arkadaşım, oyunun ücretli olması canımızı sıksa bile, hiçbir server sadece reklamlarla ayakta kalamaz. Bu kadar serveri adamlar biz sadece eğlenelim die hiçbir kazanç sağlamadan zaten bize sunmalarını bekleyemezsiniz.

Adamlar ne kadar süredir ceplerinden yiyerek bu oyunu sürdürüyorlar. Beta sürümlerinin bedava olması normal, adı üstünde BETA!!!

Ayrıca Accountlar paralı olacak die bir olay yok. Sadece para karşılığında bazı itemler alınabilecek duruma gelecek bana göre. Ondan sonra da çıkıp onlar bize üstün oluyor falan deme hakkımız da yok. Sonuçta parayı veren düdüğü çalar. Para vermeyen ise kendisine sunulan imkanlardan yararlanmak zorunda kalır o kadar. Ben daha görmedim neler olduğunu, akşam eve gidince bakarım artık.

Hiçkimsenin sadece kendisini düşünüp kimseyi protesto etme hakkı yoktur. O kadar server suyla çalışmıyor...

Saygılar...

Alıntıları Göster
    dikmen sen ıd ve paswordun istendiği yeer girebildinmi bende eror diyi p gari garip yazıalr yazıyo sende de öylemi

• quote:

Orijinalden alıntı: yagizakgun

dikmen sen ıd ve paswordun istendiği yeer girebildinmi bende eror diyi p gari garip yazıalr yazıyo sende de öylemi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yagizakgun

Ben şu anda işte olduğumdan dolayı bişi takip edemiyorum. Ama sanırım herkes oyunda, yoksa buraya yazan çok olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: Titit

Anlamadım yani sen oyun paralımı olcak diyosun? Eğer Olcaksa çok kotu olur.İnşallah olmaz.Bir sürü Oyun değiştirdim en guzeli bu hemde parasız.İlk Once Rose Online'a Başladım O paralı oldu Sonra Knigth Online'a gectim o da sıktı (Premiumlu Uyelik Yuzunden) Sonra Buna Gectim bu da paralı olcaksa başka hangi oyunu oynayarım ben yaw :(
    quote:

Orjinalden alıntı: Titit

Oyunun ana sayfasında Free Play Forever yani daimi olarak ücretsiz olacağı yazıyor. Şimdiye kadar aldığımız bilgilere göre de, oyunda paralı üyelik yerine paralı item mantalitesinin olacağını zaten biliyoruz. Adamlar para kazandıkça server sayısını ve kalitesini arttıracaklardır.

Ayrıca siteden item listelerine baktım ve oldukça mantıklı geldi. Yani şu anda yaygara yapılacak bir durum yok ortada. Aslında birçok kişi de böyle olmasını istiyor ve bekliyordu açıkçası...

• quote:

quote:

Oyunun ana sayfasında Free Play Forever yani daimi olarak ücretsiz olacağı yazıyor. Şimdiye kadar aldığımız bilgilere göre de, oyunda paralı üyelik yerine paralı item mantalitesinin olacağını zaten biliyoruz. Adamlar para kazandıkça server sayısını ve kalitesini arttıracaklardır.

Ayrıca siteden item listelerine baktım ve oldukça mantıklı geldi. Yani şu anda yaygara yapılacak bir durum yok ortada. Aslında birçok kişi de böyle olmasını istiyor ve bekliyordu açıkçası...

Alıntıları Göster
    parasız dıye gectm paralı olursa ck uzulurum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: logcupasa

parasız dıye gectm paralı olursa ck uzulurum...

Alıntıları Göster
    bişey sorcam hani bu haycanları fila nitem malltadan alıyoruzya siteden onu peki oyundan alınana bir yer varmı yardımcı olurmusnuz yan isitedan alıp parasını verip oyunda bir yerden mi alıcaz
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: DiKMeN_

quote:

Evet paralı olması bekleniyordu ama YAHOO güvencesi altında ve böylesi büyük bir marka desteğinde sunulmuş bir oyunun reklam gelirleriyle,o cep harçlığı babında fiyatların da,senin mantıklı saydığın o garip itemlerin parasından ziyade binlerce katını rahatlıkla alabilirlerdi..Böylesi kaliteli bir oyunun,bu kadar ucuz bir yol izlemesinin ne gibi bir manası war...Sen eğer kaliteli oyun sunmuşsan böylesi değerde,ona göre de hem servis vereceksin,hem de yeni planlar kuracaksın....Gidip te ko'ya bakarak plan kurmayacaksın...Peki bu adamlar şimdi kapılarına dayana binlerce lamer'a hacker'a karşı ödeyecekleri güvenlik masraflarına parayı bu cep harçlıklarından mı çıkaracaklar sorarım size?Kalite böylesi sürümden kazanma mantığı ile ve böylesi bakıma muhtaç ve lagli,hatta bir o kadar yeni saldırılara karşı tahminen korunmasız serverlar ile,bu mantalite ile kaliteye ulaşuılamaz...Oyun içi ve oyun dışı reklamlandırma aklıma gelmiş ilk ve çok mantıklı bir seçenekti,ben onu sundum...Ki bazı arkadaşlar orda yazımı doğru dürüst okumadan "-senin para kazanma amacın ne?" ya da "reklamdan para mı kazanılırmış?" gibi saçma şeylerle doldu açıtığım topic oradada...

Serverların bakıma muhtaçlığı,güvensizliği ortada...Böylesi bir durumda mı para toplamaya başlanılır,yoksa durumu düzelttikten sonra mı yorumu size bırakıyorum...Güvenlik masraflarını karşılmaka için yapıyorlarsa aynı parayla kalacaklardır,çünki bu salak uygulamayı yapmasalardı zaten yeni güvenlik açıkları ile uğraşmaz olacaklardı...Para tabiki kazanmları gerek ben salak mıyım bas bas bağırıyorum....O kadar sewdim ki bu oyunu bana bir ütopya gibi geldi başta....Ama böylesi kaçnılmazdı sanki bilemiyorum...Bu oyun farklı olması gerekiyordu bi şekilde....Yazık....

Itemler mantıklı mı mantıksız mıde bir göz atalım ve yorumu herkese bırakalım...Ten rengi değiştirme scroll'u...Oyundaki bazı haywanların başındaki kasklar...Fazla xp alma scroll'u...Daha güzel pazar kurma scroll'u....vb....Ha bide paralı haywanlar....eklemssem olmazdı......Lanet olsun feci sinirliyim....Bırakıcam oyunu yakında....

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo-wan

quote:

quote:

Evet paralı olması bekleniyordu ama YAHOO güvencesi altında ve böylesi büyük bir marka desteğinde sunulmuş bir oyunun reklam gelirleriyle,o cep harçlığı babında fiyatların da,senin mantıklı saydığın o garip itemlerin parasından ziyade binlerce katını rahatlıkla alabilirlerdi..Böylesi kaliteli bir oyunun,bu kadar ucuz bir yol izlemesinin ne gibi bir manası war...Sen eğer kaliteli oyun sunmuşsan böylesi değerde,ona göre de hem servis vereceksin,hem de yeni planlar kuracaksın....Gidip te ko'ya bakarak plan kurmayacaksın...Peki bu adamlar şimdi kapılarına dayana binlerce lamer'a hacker'a karşı ödeyecekleri güvenlik masraflarına parayı bu cep harçlıklarından mı çıkaracaklar sorarım size?Kalite böylesi sürümden kazanma mantığı ile ve böylesi bakıma muhtaç ve lagli,hatta bir o kadar yeni saldırılara karşı tahminen korunmasız serverlar ile,bu mantalite ile kaliteye ulaşuılamaz...Oyun içi ve oyun dışı reklamlandırma aklıma gelmiş ilk ve çok mantıklı bir seçenekti,ben onu sundum...Ki bazı arkadaşlar orda yazımı doğru dürüst okumadan "-senin para kazanma amacın ne?" ya da "reklamdan para mı kazanılırmış?" gibi saçma şeylerle doldu açıtığım topic oradada...

Serverların bakıma muhtaçlığı,güvensizliği ortada...Böylesi bir durumda mı para toplamaya başlanılır,yoksa durumu düzelttikten sonra mı yorumu size bırakıyorum...Güvenlik masraflarını karşılmaka için yapıyorlarsa aynı parayla kalacaklardır,çünki bu salak uygulamayı yapmasalardı zaten yeni güvenlik açıkları ile uğraşmaz olacaklardı...Para tabiki kazanmları gerek ben salak mıyım bas bas bağırıyorum....O kadar sewdim ki bu oyunu bana bir ütopya gibi geldi başta....Ama böylesi kaçnılmazdı sanki bilemiyorum...Bu oyun farklı olması gerekiyordu bi şekilde....Yazık....

Itemler mantıklı mı mantıksız mıde bir göz atalım ve yorumu herkese bırakalım...Ten rengi değiştirme scroll'u...Oyundaki bazı haywanların başındaki kasklar...Fazla xp alma scroll'u...Daha güzel pazar kurma scroll'u....vb....Ha bide paralı haywanlar....eklemssem olmazdı......Lanet olsun feci sinirliyim....Bırakıcam oyunu yakında....

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: KneeDeep

Şimdi ben de şöyle bir ekleme yapayım, oyunun asıl kore sunucusu Yahoo güvencesi altında, ingilizce yani bizim oynadığımız oyun kısmını yahoo üstlenmemiş. Hatta Joymax'ın sayfasında bile (son haline bakmadım ama ) SilkRoad ile ilgili olarak sadece Kore sayfası gösteriliyor. Yani bizim sunucuyu kuranlar Joymax'dan sadece telif hakkıyla oyunu oynatıyorlar gibi görünüyor.

Bu arada, oyunun mantalitesini ve para mantığını KE ile karıştırmamak gerekir. Dikkatli incelendiği zaman oyundaki item mall sisteminin KE ile yakından ve uzaktan alakası olmadığını birçok kişi görebilir. Yani KE ye özenilerek yapılmış bir sistem değil. KE de item alabilmek için aylık üye olmak gibi bir zorunluluk varken, burada sadece isteyenler normal üye statüsünde belirli itemleri alabiliyorlar. Bu arada EX arttıran scrolların da etkisi 4 haftalık alsan bile sadece günde 3 saat geçerli olduğuna dikkat ederseniz adamların ne kadar özenerek bunları hazırladıklarını görebilirsiniz.

Bunların haricinde oynunda aylık üyelik sisteminin olmadığını varsayarsak, isteyen o itemlerden alır isteyen almaz. Yani kimsenin kimseyi zorladığı yok. Sizin yaptığınız açıklamalara bakılırsa sanki para vermeyen oyun oynayamayacakmış gibi görünüyor ama şu yapılan değişikliğe istinaden böyle bir durum yok, zaten adamlar itemleri yeterli sayıda emin olun satacaklardır ve aylık sabit üyelik sistemine gerek olmayacaktır.

Yani isteyen itemini alıp oyunu oynar, ya da istemeyen free free takılır.

Oyun yapımcıları ne kadar çok para kazanırlarsa oyun kalitesi de o kadar artacaktır (Oyunu yapanlar KE deki gibi dangalaklık yapmadıkları sürece) Her gelen para, yeni server eklenmesi ve server sayısının arttırılması, böylelikle oyuncuların oyuna rahatça girebilmeleri ve lagsız oynayabilmeleri manasına geliyor.

Şu anda kullanılan item mall sistemi birçok online oyunda kullanılmakta. Yani aylık üyeliksiz, sadece item alma ve süreli kullanma sistemi. KE deki sistemle karıştırmamak lazım.

Saygılar...

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Buraya da ayrıca bir ekleme yapayım. Hayvanların paralı olması da gayet mantıklı, herkesin hayvanı olması demek, herkesin hayvanı olmamasıyla aynı kapıya gelmekte. Ben özellikle maymun olayı üzerinde duruyorum. Videolarından anladığım kadarıyla maymun yerdeki itemleri toplama özelliğine sahip ve bu KE'deki KOSP programının yaptığı işlerden birine örnek teşkil ediyor.

KE yi bırakmadan önce adamlara mail atmıştım (Orda Premium üyeydim ama hile hurdadan bıktığım için bıraktım) yerden kutu toplamak için de bir özellik ekleseniz ve bunu parayla siz satsanız KOSP kullananların yarısı bu sattığınıza para verecektir die. Yani o maymun oynanışı oldukça kolaylaştıracak ve yerdekileri toplama zahmetinden kurtaracak bir hayvan olarak gözüküyor ve bunun için de ücret istemelerini anlayışla karşılayabiliyorum (Beleş olsa daha ii olurdu ama )

SilkRoad'da hiç bişiye para vermesem sadece o maymuna para veririm...

• quote:

quote:

Buraya da ayrıca bir ekleme yapayım. Hayvanların paralı olması da gayet mantıklı, herkesin hayvanı olması demek, herkesin hayvanı olmamasıyla aynı kapıya gelmekte. Ben özellikle maymun olayı üzerinde duruyorum. Videolarından anladığım kadarıyla maymun yerdeki itemleri toplama özelliğine sahip ve bu KE'deki KOSP programının yaptığı işlerden birine örnek teşkil ediyor.

KE yi bırakmadan önce adamlara mail atmıştım (Orda Premium üyeydim ama hile hurdadan bıktığım için bıraktım) yerden kutu toplamak için de bir özellik ekleseniz ve bunu parayla siz satsanız KOSP kullananların yarısı bu sattığınıza para verecektir die. Yani o maymun oynanışı oldukça kolaylaştıracak ve yerdekileri toplama zahmetinden kurtaracak bir hayvan olarak gözüküyor ve bunun için de ücret istemelerini anlayışla karşılayabiliyorum (Beleş olsa daha ii olurdu ama )

SilkRoad'da hiç bişiye para vermesem sadece o maymuna para veririm...

Alıntıları Göster
    Ben daha fazla yorum yapmak istemiyorum aslında,kimseyle bu konuyu tartışmak dahi istemiyorum...Bence oyunların bu şekilde paralı olması(bu şekilde dememin nedeni nifak sokma babındaki şekil sonradan paralanması olayı)bence çok sewdiğiniz ve bir süredir aşk yaşadığınız bir hanfendinin sizden çok güzel yaptığı birşey için(anladınız siz)para almasına filan benziyor...Birliktesiniz,süper aşk yaşıyorsunuz ama arada tabiki yatıyorsunuz haliyle ve sizden her yatışınızda para alıyor...Ne kadar ilginç değilmi?O zaman sizde diyorsunuz ki;"kardeşim madem sen arada sırada yaptığın güzel bir şeyden para alıyorsun,hemde her zaman full muamele çekmiyorsun,o zmn bende kalitelisinden gider tüm gün full muamele çeken birini bulurum..." gibi birşey demek istiyorsunuz...Ben böyle hissediyorum bu durumda...Yapma kardeşim en baştan...Benzemesin öbürlerine..Tamam seni zorlayan bşi yok tabi onu yap diye ama haksız rekabet doğuyo....Oyunun tadı kaçıyo...Boku çıkıyo...Bunu demek istiyorum...

He şimdi ne alakası war diyeceksiniz?Mesela örnek olarak aklıma gelen en hoş örnek guild wars örneğidir...Bi kere alıyorsun,sonra oynuyorsun bir sene...Olay bu...Kafan rahat....Ben aslında bu dediklerimin onaylanmasını weya onaylanmamasını beklemiyorum...Sadece böyle hissediyorum...yapmayın bi kerede...Herkes eşit olsun....Para alın ama bşi satmayın onla...Oyunu satın sadece...Lanet olsun kimse beni anlamyacak galiba....

• quote:

Ben daha fazla yorum yapmak istemiyorum aslında,kimseyle bu konuyu tartışmak dahi istemiyorum...Bence oyunların bu şekilde paralı olması(bu şekilde dememin nedeni nifak sokma babındaki şekil sonradan paralanması olayı)bence çok sewdiğiniz ve bir süredir aşk yaşadığınız bir hanfendinin sizden çok güzel yaptığı birşey için(anladınız siz)para almasına filan benziyor...Birliktesiniz,süper aşk yaşıyorsunuz ama arada tabiki yatıyorsunuz haliyle ve sizden her yatışınızda para alıyor...Ne kadar ilginç değilmi?O zaman sizde diyorsunuz ki;"kardeşim madem sen arada sırada yaptığın güzel bir şeyden para alıyorsun,hemde her zaman full muamele çekmiyorsun,o zmn bende kalitelisinden gider tüm gün full muamele çeken birini bulurum..." gibi birşey demek istiyorsunuz...Ben böyle hissediyorum bu durumda...Yapma kardeşim en baştan...Benzemesin öbürlerine..Tamam seni zorlayan bşi yok tabi onu yap diye ama haksız rekabet doğuyo....Oyunun tadı kaçıyo...Boku çıkıyo...Bunu demek istiyorum...

He şimdi ne alakası war diyeceksiniz?Mesela örnek olarak aklıma gelen en hoş örnek guild wars örneğidir...Bi kere alıyorsun,sonra oynuyorsun bir sene...Olay bu...Kafan rahat....Ben aslında bu dediklerimin onaylanmasını weya onaylanmamasını beklemiyorum...Sadece böyle hissediyorum...yapmayın bi kerede...Herkes eşit olsun....Para alın ama bşi satmayın onla...Oyunu satın sadece...Lanet olsun kimse beni anlamyacak galiba....

Alıntıları Göster
    Neyse sonuçta herkesin kendi görüşü saygı duymak lazım ama, benim görüşüme göre adamlar yaptıklarında haklılar. Zaten adamlar free play forever demişler ve free olarak daima oynanabileceğini söylemişler. Biz sonradan bişi satmıyacağız dememişler. Zaten hiç bir online oyunu tamamen free olarak oynatan bir oyun yok bildiğim kadarıyla.

Neyse ileriki günlerde gelişmeleri takip edeceğiz nasılsa...

• quote:

Neyse sonuçta herkesin kendi görüşü saygı duymak lazım ama, benim görüşüme göre adamlar yaptıklarında haklılar. Zaten adamlar free play forever demişler ve free olarak daima oynanabileceğini söylemişler. Biz sonradan bişi satmıyacağız dememişler. Zaten hiç bir online oyunu tamamen free olarak oynatan bir oyun yok bildiğim kadarıyla.

Neyse ileriki günlerde gelişmeleri takip edeceğiz nasılsa...

Alıntıları Göster
    ya pek inası lalınıyo
  • quote:

ya pek inası lalınıyo

Alıntıları Göster
    Bence UO oynayın asla onu ücretli yapmazlar yapamazlar cunku her serverin kendine ait bir sitesi war ve kendi clientini indirip giriyorsunuz yani uo nun ücretli olmazı imkansız.Uo oynayın...

• quote:

ya pek inası lalınıyo

Alıntıları Göster
    quote:

ya pek inası lalınıyo

Şu anda Visa Kredi kartları kullanılarak alınıyor sadece, yalnız benim Garanti den olmasına rağmen kabul etmedi. Bide Visa Verified olması zorunluluğu var ve şu anda sanırım Garanti kredi kartları Visa Verified yapılamıyor o nedenle alamadım, PayPal hesabım var ama daha SilkRoad Paypal sistemine geçmedi geçince PayPal kullanıcam, çabuk geçerler inşallah, maymun alıcam

Aslında Hotan civarında da orangutanlar var, onlarda bi tane yakalayıp evcilleştirsek mi naapsak die düşünüyorum ama onlar da pek evcilleşecek gibin durmuyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiKMeN_ -- 15 Mart 2006; 10:31:15 >

• quote:

quote:

ya pek inası lalınıyo

Şu anda Visa Kredi kartları kullanılarak alınıyor sadece, yalnız benim Garanti den olmasına rağmen kabul etmedi. Bide Visa Verified olması zorunluluğu var ve şu anda sanırım Garanti kredi kartları Visa Verified yapılamıyor o nedenle alamadım, PayPal hesabım var ama daha SilkRoad Paypal sistemine geçmedi geçince PayPal kullanıcam, çabuk geçerler inşallah, maymun alıcam

Aslında Hotan civarında da orangutanlar var, onlarda bi tane yakalayıp evcilleştirsek mi naapsak die düşünüyorum ama onlar da pek evcilleşecek gibin durmuyolar

Alıntıları Göster
    bence silkroadın item mall sistem cok matıklı.. sonucta para kazanmaları gerekir ama sanki itemler biraz pahalı yani bir maymun 15 milyon bunu 6 ay hesaplayınca ortaya cıkan para ile gercekmaymun alırımve item toplama bir kenara gece ben uyurken karakteri ona kastırtırım.

• quote:

quote:

ya pek inası lalınıyo

Alıntıları Göster
    KneeDeep, dediklerine katılmıyorum.

"Itemler mantıklı mı, ten değiştirme filan" demişsin. Bence bunların bir sakıncası yok. Hem böylece paralı ve parasızlar arasında bir "klas" farkı olmayacaktır. Çok özel ve etkili item'ler paralı satılsaydı, işte o zaman cingar çıkardı! Bu tür "süslü" şeyler hem oyunun fanlarından oyuna destek gelmesini sağlıyor, hem de oyunda ayrımcılık yaratmıyor. Bence harika.

Paralı itemler çıkmasını, neden hackerları davet edeceğini, oyunu bozacağını filan düşündün anlamadım. Parayla eşya alınabiliyor ama oyundaki eşyalar dışarıda para etmiyor. Yani tek yönlü birşey bu. Korkulacak bir durum değil.

Şimdi birçok ince nokta var:

-Adamların bir yerden para kazanmaları lazım.
    -Tamamen paralı olmamalı, çünkü popülerliği kısıtlı kalır.
    -Paralı ve parasız oynayanlar arasında oyunda bir uçurum oluşmamalı.
    -Parayla birşeyler almak çok kolay olmalı.
    -Oyuna para girişi olmalı ama bu oyunu ticarileştirmemeli. (dışarı çıkış olmamalı)

Bence şu anki sistem bunları sağlıyor. Eğer yürütebilirlerse harika.

• quote:

Orijinalden alıntı: dogan23

KneeDeep, dediklerine katılmıyorum.

"Itemler mantıklı mı, ten değiştirme filan" demişsin. Bence bunların bir sakıncası yok. Hem böylece paralı ve parasızlar arasında bir "klas" farkı olmayacaktır. Çok özel ve etkili item'ler paralı satılsaydı, işte o zaman cingar çıkardı! Bu tür "süslü" şeyler hem oyunun fanlarından oyuna destek gelmesini sağlıyor, hem de oyunda ayrımcılık yaratmıyor. Bence harika.

Paralı itemler çıkmasını, neden hackerları davet edeceğini, oyunu bozacağını filan düşündün anlamadım. Parayla eşya alınabiliyor ama oyundaki eşyalar dışarıda para etmiyor. Yani tek yönlü birşey bu. Korkulacak bir durum değil.

Şimdi birçok ince nokta var:

-Adamların bir yerden para kazanmaları lazım.
    -Tamamen paralı olmamalı, çünkü popülerliği kısıtlı kalır.
    -Paralı ve parasız oynayanlar arasında oyunda bir uçurum oluşmamalı.
    -Parayla birşeyler almak çok kolay olmalı.
    -Oyuna para girişi olmalı ama bu oyunu ticarileştirmemeli. (dışarı çıkış olmamalı)

Bence şu anki sistem bunları sağlıyor. Eğer yürütebilirlerse harika.

Alıntıları Göster
    valla bu oyuna eklenen maymunu öle yada böle almak dışında hiç bir şey yapmıycam ben

yere 1 altın atıyorum dört beş tane maymun aynı anda saldırıyor parayı kapcam diye çok super bişey

yerde ne bulursa saldırıyor hayvan altın item hatta görev itemleri dahil ne bulursa alıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: P4P800

valla bu oyuna eklenen maymunu öle yada böle almak dışında hiç bir şey yapmıycam ben

yere 1 altın atıyorum dört beş tane maymun aynı anda saldırıyor parayı kapcam diye çok super bişey

yerde ne bulursa saldırıyor hayvan altın item hatta görev itemleri dahil ne bulursa alıyor

Alıntıları Göster
    Şu Maymunun Ne Özelliği war? Ona gore bende alcam.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.