Şimdi Ara

Sonunda Kasayı Aldım Ve Bir Kaç Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sonunda sistemi topladım bu sabah vatandan aldım. Bileşenler aşağıda resimde. Umarım yanlış bir şey yapmamışımdır. Ekran kartı seçimim nasıl?
    bir de en altta fx6300 işlemcinin ısı değerlerini veriyorum bu ısı normal mi? yük altında değil fakat adana'da ve oda sıcaklığının yüksek olduğunu unutmayın. teşekkürler.

• Bu fiyata iyi gibi. Hayirli olsun

Edit: yinemi Adana :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spielberg -- 1 Haziran 2014; 22:45:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spielberg

Bu fiyata iyi gibi. Hayirli olsun

teşekkürler. ısı değerleri nasıl?
  • 38 derece boşta için yüksek bi değer. muhtemelen asgard gibi kıç kadar bi kasa + adana etkeni bu duruma vesile oluyodur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shagunz

38 derece boşta için yüksek bi değer. muhtemelen asgard gibi kıç kadar bi kasa + adana etkeni bu duruma vesile oluyodur.

38 dereceyi neden referans aldınız? en üste 42 yazıyor gpu diyotu mu almamız gerekiyor.. ama dediğiniz gibi adananın etkisi büyük çünkü zaten hava 30 derece. peki bu bir sorun mu yük altında daha deneyemedim.
  • cpu o en üstteki 42 derece. sorunuzda ekran kartını siz referans almışsınız. o yüzden bende ondan bahsettim. 25 derece oda sıcaklığında benim gpu boşta 28, yükte 56 civarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shagunz -- 1 Haziran 2014; 23:12:39 >
  • quote:

cpu o en üstteki 42 derece. sorunuzda ekran kartını siz referans almışsınız. o yüzden bende ondan bahsettim. 25 derece oda sıcaklığında benim gpu boşta 28, yükte 56 civarı.

Bir dakika özür dilerim. Ben onu cpu ile karıştırdım, gpu diyot ekran kartı ısısymış. Bende onu arıyordum bu ekran kartı ısısı nerede diye. Sizin ekran kartınız nedir? Şimdi bu değerler işlemci ile ekran kartı ısıları normalin üzerinde mi? vatana tekrar götürüp söylemeli miyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayır canım gayet normal boştaki değerleriniz. yükte ki değerler önem arz ediyor.
    ben asus gtx760 kullanıyorum. fakat kasa CM storm sniper olduğundan dolayı epey farkeder normal bi kasaya nazaran.
    işlemcinizi prime95 ile maximum heat testine sokun bi 15-20 dakika. ekran kartınızın maximum ısısı içinde benchmark testlerini deneyebilirsiniz.
  • quote:

hayır canım gayet normal boştaki değerleriniz. yükte ki değerler önem arz ediyor.
    ben asus gtx760 kullanıyorum. fakat kasa CM storm sniper olduğundan dolayı epey farkeder normal bi kasaya nazaran.
    işlemcinizi prime95 ile maximum heat testine sokun bi 15-20 dakika. ekran kartınızın maximum ısısı içinde benchmark testlerini deneyebilirsiniz.

Şu an iş yerindeyim daha test imkanlarım olmadı. Yarına artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.