Şimdi Ara

sonunda (evlenme teklifi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 senden beri tanışıyorduk ama ciddi bir düşüncem yoktu sonrası malüm dostluğumuzu ciddi bir ilişkiyle devam etmek istedik ve 2 seneden beri bu şekilde görüştük .Dün bunun adını koyalım dedik ve evlenme teklifinde bulundum (ailelerimizde bunu bizden daha çok istiyorlardı ) Şuan üzerimden büyük bir yük kalktı bayramdan sonra nişan yapılacak umarım herkse bir gün gerçek aşkı bulur ve benim yasadığım bu mutluluğu tadar
    Tek bir sorunmuz var aslında oda kızın Almanyada olması ve oranın düzenine alışması ve işleri .Oraya gelmemi istiyor bende burada olamamızı . Bu hafta o sorunuda halledeceğiz
    duygularımı sizinle paylasmak istedim sağlıcakla kalın

• Bir yastıkta 90 yaşında olun inşallah.
  • sen petshop işi yapıyorsun o ne işi yapıyor :))))) eğer mesleği yoksa onun gelmesi daha akla yatkın ancak o bir şirkette yada kurumda kariyerli biriyse senin gitmen daha akla yatkın çünkü oradada petshop açabilirsin :)))))
  • No SS - No Güven

Şaka Şaka Allah bir yastıkta kocatsın
  • ben olsam düşünmez, almanyaya giderdim. mesleğini bilmiyorum ama, ben hem dil öğrenmek için giderdim hemde mesleğimde tecrübe edinmek için. ayrıca biraz avrupa görmek lazım diye düşünüyorum. hadi hayırlı olsun bakalım, bir yastıkta kocarsınız inşallah
  • tebrikler, düğün davetiyenizi bekliyoruz.
  • Allah mutlu etsin abi..

Allah gerçekten sevgi adına gerçek duyguları olanıda ayırmasın (Amin)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evlilik Teklifi...
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer Kız Orada Hayatını Kurmuşsa Bence Sende Oraya Git Öyle Fırsat Varsa Fakat Biz Senin Şuanki Durumunu Bilemeyiz.. Sadece tavsiye Verebiliriz..

Uzun Ömürler Geçirin Birlikte..
  • Bu tarz konulara yazmiyordum, ama evlenmek istedigin kisinin Almanya'da olmasi dolayisiyla ortak bir yönümüz cikti ortaya ve yazmak istedim. Benim esim de Almanya'da yasiyordu. Ben de 1 yildir Almanya'dayim ve burada meslegimi yapiyorum. Bu konuyla ilgili sorun olursa, bugünün cumartesi olmasini da hesaba katarak vaktimin oldugunu da düsünürsek severek yanitlarim...

Ekleme: Ayrica Galatasarayliymissin da. Simdi daha da severek yanitlarim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar -- 24 Ekim 2009; 13:05:01 >
  • Allah uzun ömürler versin. Düğün istanbulda olursa katılırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaraYaprak

sen petshop işi yapıyorsun o ne işi yapıyor :))))) eğer mesleği yoksa onun gelmesi daha akla yatkın ancak o bir şirkette yada kurumda kariyerli biriyse senin gitmen daha akla yatkın çünkü oradada petshop açabilirsin :)))))

Hocam petshop ışı yapıyorum ama şidmi bir halt daha yedim ve park site avm de tiffany tekstılın bayılığını aldım ve 5 yıllık sözleşme imzaladım eğer bu zaman içinde dükkanı boşaltırsam 5 yıllık kirayı vermek zorundayım buda 250 bın tl yapıyor yani benim gitme gibi bir altarnatifim yok
    onun mesleği ise turizim acentalığı yapıyor ve orda çalışmıyor iş kendısının .Sorun bu ama onuda hallettik sayılır ablası oraya gitti işi o alacak sanırım bu strestende kurtulmuş olacam
  • Tebrik ederim öncelikle.
    Almanya işini biraz ciddi bir şekilde düşünürsek,Türkiye'nin şu anda içinde olduğu gerek siyasi,gerek ekonomik durum nedeni ile Almanya çok daha iyi olacaktır.Para imkanları çok daha iyi.Ancak orada oluşan Türk düşmanlığı da büyük bir sorun yaratabilir sizler için.Eğer müstakbel eşiniz orada düzenini oturtmuş,para durumunu falan ayarlayabiliyor ise sorun olmaz bence oraya gitmeniz.
    Tekrar tebrik eder,iyi günler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar

Bu tarz konulara yazmiyordum, ama evlenmek istedigin kisinin Almanya'da olmasi dolayisiyla ortak bir yönümüz cikti ortaya ve yazmak istedim. Benim esim de Almanya'da yasiyordu. Ben de 1 yildir Almanya'dayim ve burada meslegimi yapiyorum. Bu konuyla ilgili sorun olursa, bugünün cumartesi olmasini da hesaba katarak vaktimin oldugunu da düsünürsek severek yanitlarim...

tüm arkadaşlara teşekkür ederim iyi niyetlerinden dolayı
    Hocam ben gitme taraftarı değilim işlerimden dolayı ama 1 haftalığına tatil amaçlı olabilir inşallah olursa bir çayını içmeye gelirim.

• ikinizinde maşallahı var :)))) ama yine de onun gelmesi daha mantıklı çünkü burada bi şube daha açarak ki şube açmasına bile gerek yok freelance çalışarak daha çok iş bağlayabilir buradan otellerle konuşur oradan müşteri bulur :))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖLÜM42

quote:

Orijinalden alıntı: Serdar

Bu tarz konulara yazmiyordum, ama evlenmek istedigin kisinin Almanya'da olmasi dolayisiyla ortak bir yönümüz cikti ortaya ve yazmak istedim. Benim esim de Almanya'da yasiyordu. Ben de 1 yildir Almanya'dayim ve burada meslegimi yapiyorum. Bu konuyla ilgili sorun olursa, bugünün cumartesi olmasini da hesaba katarak vaktimin oldugunu da düsünürsek severek yanitlarim...

tüm arkadaşlara teşekkür ederim iyi niyetlerinden dolayı
    Hocam ben gitme taraftarı değilim işlerimden dolayı ama 1 haftalığına tatil amaçlı olabilir inşallah olursa bir çayını içmeye gelirim.

Münih'te oturuyorum. Yollarimiz kesisirse neden olmasin? Simdiden hayirli olsun...

• F

Şaka şaka, hayırlı olsun.
    DH ekibini de davet edersin artık düğüne..

Umarım uzun yıllar mutlu yaşarsınız.
  • Umarım şuan ve bundan sonraki hayatında eşinizle uzun seneler boyunca hep beraber kötü zamanlarınızda birbirinize tutunarak ayakta kalıp sevincinize ortak olmanız tek temennimdir
  • ya arkadaşlar yakın arkadaşlıkların aşka dönüşme ihtimali ne kadar? karşı tarafa söyleyip onun "olmaz" dediği şeyin ileride olma olasılığı var mıdır? hani bir söz var ya "gün doğmadan neler doğar" bu söz burada geçerli midir?
  • Nasıl tanıştınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

ya arkadaşlar yakın arkadaşlıkların aşka dönüşme ihtimali ne kadar? karşı tarafa söyleyip onun "olmaz" dediği şeyin ileride olma olasılığı var mıdır? hani bir söz var ya "gün doğmadan neler doğar" bu söz burada geçerli midir?

Hocam ihtimal varmış demekki
    Bazı şeyleri anlatmadım yani detaya girmedim ama birazcık açayım konuyu ;10 sene önce bir gün bir misafir geldi Almanya dan Türkiye ye neden ise Teyzem ve eniştemin temelli bizim buraya yerleşmeleri bu gelen misafir ise teyzemin çok sevdiği manevi kızı sayılan birisi (Çocukları malesef olmuyor)
    sonrası malum saf duygu besliyorduk ıkımzıde daha çocuguz kuzen filan gibi birşeydik ama ikimizde hoslanıyorduk birbirmizden .Ayrılma vakti geldi ve gitti
    ozaman nerde internet uzunca bir süre görüşmedik bazen telefonla yada bayramlarda yazılan kartlarla.
    2 sene öncede surekli görüşmeye başladık geldi gitti vs ve şuanki sonuç
    umarım anlatabilmişimdir
    yazdıkalrımdan hata varsa affola acele yazmak sorunda kalıyorum
    saygılar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.