Şimdi Ara

Sonunda beyaz esyalarimi aldim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar forumda aylardir arastirmalarim sonucu en sonunda beyaz esyalarimi almis bulunmaktayim.Aldigim firma sirkeci altin handa ki özspot pazarlama.
    urunleri aldigim fiyat araliginda esya arayanlara ornek olmasi acisindan en azindan benim gibi aylarca arastirmamalari icin marka ve modellerini paylasmak istedim.Ayrica urunlerin kurulumu daha yapilmadi.evimde ki son rutuslari hallettirip yetkili servislerini arayarak esyalari kurdurtacagim.bu da sanriim bir 15 gunumu alacak.

Buzdolabi : 1850 tl - sharp sj pt 59r - ( 70 cm lik olani..ne yazik ki insaat firmasi buzdolabi icin 80 cm lik net alan biraktigindan icine 80 cm eni olan bir buzdolabi sigmiyor.bende illa sharp almak istedigimden 70 cm lik olanini aldim en azindan yanlarda da 4-5 cm kalacak daha iyi hava sirkulasyonu olacak diye dusunuyorum)
    Bulasik makinesi :; 1200 tl - siemens SN26M882EU
    Kurutmali camasir makinesi : 2100 tl - LG 1480 RDS 5 9/6
    ocak : 1150 tl -siemens 611TA16E induksiyonlu ocak.

urunlerin tamami 6300 tl / 10 bonus a taksit olarak alindi.
    genel toplamda en ucuz yerleri bile arastirdigimda hatta telefon acip pazarlik yaptigimda yapacaklari minimum fiyatin 700-800 tl altina aldim.misal sadece camasir makinesi en ucuz olan beyazesyamerkezinde bile 10 taksit 2500 lira.
    ilk basta sjpt 69 r icin konusmustuk ancak daha sonra sigmayacagini anlayinca 59r ye donduuk.80 cm lik olan modelinin fiyati da 1950 tl idi.
    ozellikle firmanin sahibi olan hakan beydi sanirim baya yardimci oldu bana.hatta isin ilginci yeni almis oldugum evin hemen karsisinda ki binada oturuyormus kendisi de : )
    ozellikle cebinde nakit parasi olanlar bence alisveris yapacaklari yer secimlerinde bu firmayada bir ugrasin.
    Butun urunleri uretici firma garantili spot urun satmiyorlar.hatta kendi gosterdigi faturalardan sonra anladim ki baya buyuk firmalarmis.her cesit beyaz esyalardan 200-300 er adet alis yapiyorlar.ve ismi lazim degil turkiyenin en buuyk internetten satis yapan birkac sitesinin urun tedarikcisilermis.
    hatta alacagim tv icinde sony avrasya da tanidiklari oldugundan direk onlardan bayiye veris fiyatlarindan tv almam konusunda yardimci olabileceklerini belirtti kendisi.
    Bu konuyu urunleri kurduktan sonra tekrar editleyip goruslerimi paylasmayi planliyorum.Bu fiyat araliklarinda urun arastiranlar benim aldigim urunleri tereddut etmeden alabilir.en azindan 5 aylik bi arastirma emegi soz konusu : ))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 19 Aralık 2011; 13:47:02 >

• Hayırlı uğurlu olsun.Sağlıklı günlerde kullan :)
  • Bende Sharp buzdolabımı oradan almıştım.Spotcu bir arkadaşım sayesinde.Sağ olsun ilgilenmişti o zaman.

Ben şimdi çamasır makinası bakıyorum da yine buradan şipariş ederim

Güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M e t i n

Bende Sharp buzdolabımı oradan almıştım.Spotcu bir arkadaşım sayesinde.Sağ olsun ilgilenmişti o zaman.

Ben şimdi çamasır makinası bakıyorum da yine buradan şipariş ederim

Güle güle kullanın.

valla allahtan az cok nelerin nerelerden alinacagi konusunda bilgi ve tecrubem var o yuzden direk sirkeciye gittim.orda bu aldigim 4 esyanin pazarligini yaparken sanki markette patates satiyor gibi 10 tane samsung tv 5 tane buzdolabi vs diye siparisler geliyordu : )
    oz spottan once beyazesyamerkezine bakmistim.oz spotta ki arkadas ta dedi zaten istanbulda ki 2-3 buyuk toptancidan birisi de beyazesyamerkezi.onlarda misal bikac buyuk internet sitesinin urun tedarikcisi.ancak beyazesya merkezinden bile nerdeyse 1000 tl altina aldim bu urunleri.

• Aslında forumda beyaz eşya alacaklar hep birlikte toplanıp efendi bize 10 çamasır makinası diye gidecek.O zaman daha da uygun olur rakamlar

Liste mi hazırlasak.

Metin : Profilo CM 1001 CTR 7 KG 1000 DV Çamaşır Makinesi
  • eşyalariniz hayirli olsun.bende 82 cm lik samsung kombi tip buzdolabi aldim.alirkende sigmiyacagni hesaba katip bi kaç mûteahit e danştk onlarda genelde buzdolabi kisminin ya açk birakildigini yada gardrop tipi buzdolabini icıne alacak yeterli boşluk birakildgini solemşlerdi.sizin aldginiz ew yenimi??benimde icime kurt duştu acikcasi ya sigdiramassam dye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgrzgn

eşyalariniz hayirli olsun.bende 82 cm lik samsung kombi tip buzdolabi aldim.alirkende sigmiyacagni hesaba katip bi kaç mûteahit e danştk onlarda genelde buzdolabi kisminin ya açk birakildigini yada gardrop tipi buzdolabini icıne alacak yeterli boşluk birakildgini solemşlerdi.sizin aldginiz ew yenimi??benimde icime kurt duştu acikcasi ya sigdiramassam dye

oncelikle size su kadarini oneriyim evinizin bitmis halini gormeden ozellikle buzdolabi almayin.
    benim evim daha sifir bina.yapim asamasinda 50 kere gorustum buzdolabi kismini buyuk birakin en az 90 cm olsun vs ancak nafile.binanin ornek dairesinde ki buzdolabi boslugu 70 cm idi.bizde haril haril 70 cm lik buzdolabi ariyorduk.daireyi teslim aldigimizda bizim mutfagimiz ayni hizada ki diger mutfaklardan buyuk oldugundan 80 cm biraktiklarini gorduk.ancak sadece 2-3 cm yuzunden bu sefer 80 cm lik buzdolabi koyamiyoruz.su an dusunuyorumda eger 70 cm net yer biraksalardidiger daireler gibi o zaman ne yapicaktim.
    sizin insaatinizi bilmiyorum ancak benim aldigim daire residence ve proje de en ufak bir degisiklik yapilmasina izin vermiyorlar daire teslimine kadar.tabi siz aldiktan sonra isterseniz kirin dokun orayi 90 cm ye cikarin size kalmis birsey.
    ancak dedigim gibi ozellikle buzdolabini daireyi teslim almadan net olarak o boslugu kendi elinizle olcmeden almayin.
    diger konuda 80 cm lik yere 80 cm buzdolabi olur ustten hava almasi yeterli diyenlere pek kanmayin.buzdolabinin arkasinin ve yan duvarlarin kesinlikle 3-4 cm mesafesi olmasi lazim.yoksa normalde cok daha fazla isinip motorun omrunu kisaltabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Artik dolabima gore ew bulucam yada yada tadilat yaptiricam.residance bi projede 70 cm mesafe birakmalarida braz garİp dogrusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

Merhaba arkadaslar forumda aylardir arastirmalarim sonucu en sonunda beyaz esyalarimi almis bulunmaktayim.Aldigim firma sirkeci altin handa ki özspot pazarlama.
    urunleri aldigim fiyat araliginda esya arayanlara ornek olmasi acisindan en azindan benim gibi aylarca arastirmamalari icin marka ve modellerini paylasmak istedim.Ayrica urunlerin kurulumu daha yapilmadi.evimde ki son rutuslari hallettirip yetkili servislerini arayarak esyalari kurdurtacagim.bu da sanriim bir 15 gunumu alacak.

Buzdolabi : 1850 tl - sharp sj pt 59r - ( 70 cm lik olani..ne yazik ki insaat firmasi buzdolabi icin 80 cm lik net alan biraktigindan icine 80 cm eni olan bir buzdolabi sigmiyor.bende illa sharp almak istedigimden 70 cm lik olanini aldim en azindan yanlarda da 4-5 cm kalacak daha iyi hava sirkulasyonu olacak diye dusunuyorum)

genel toplamda en ucuz yerleri bile arastirdigimda hatta telefon acip pazarlik yaptigimda yapacaklari minimum fiyatin 700-800 tl altina aldim.misal sadece camasir makinesi en ucuz olan beyazesyamerkezinde bile 10 taksit 2500 lira.
    ilk basta sjpt 69 r icin konusmustuk ancak daha sonra sigmayacagini anlayinca 59r ye donduuk.80 cm lik olan modelinin fiyati da 1950 tl idi.
    ozellikle firmanin sahibi olan hakan beydi sanirim baya yardimci oldu bana.hatta isin ilginci yeni almis oldugum evin hemen karsisinda ki binada oturuyormus kendisi de : )
    ozellikle cebinde nakit parasi olanlar bence alisveris yapacaklari yer secimlerinde bu firmayada bir ugrasin.
    Butun urunleri uretici firma garantili spot urun satmiyorlar.hatta kendi gosterdigi faturalardan sonra anladim ki baya buyuk firmalarmis.her cesit beyaz esyalardan 200-300 er adet alis yapiyorlar.ve ismi lazim degil turkiyenin en buuyk internetten satis yapan birkac sitesinin urun tedarikcisilermis.
    hatta alacagim tv icinde sony avrasya da tanidiklari oldugundan direk onlardan bayiye veris fiyatlarindan tv almam konusunda yardimci olabileceklerini belirtti kendisi.
    Bu konuyu urunleri kurduktan sonra tekrar editleyip goruslerimi paylasmayi planliyorum.Bu fiyat araliklarinda urun arastiranlar benim aldigim urunleri tereddut etmeden alabilir.en azindan 5 aylik bi arastirma emegi soz konusu : ))

Shafter eşyaların hayırlı olsun güle kullan. lg1480rds5 ten biraz bahsedebilirmisin. özellikle kurutması nasıl? çamaşırlarda çekme varmı? ortamda koku varmı? kapalı dolap altımı kullanıyorsun ? hava kurutmalı boshun modeline göre artı eksileri söyleyebilirmisin ? su sarfiyatın nasıl ? vs..

• quote:

Orijinalden alıntı: drezin

quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

Merhaba arkadaslar forumda aylardir arastirmalarim sonucu en sonunda beyaz esyalarimi almis bulunmaktayim.Aldigim firma sirkeci altin handa ki özspot pazarlama.

Shafter eşyaların hayırlı olsun güle kullan. lg1480rds5 ten biraz bahsedebilirmisin. özellikle kurutması nasıl? çamaşırlarda çekme varmı? ortamda koku varmı? kapalı dolap altımı kullanıyorsun ? hava kurutmalı boshun modeline göre artı eksileri söyleyebilirmisin ? su sarfiyatın nasıl ? vs..

tesekkur ederim.makineyi 3 aydir kullaniyorum.kurutmasi icin kotu birsey diyemeyecegim fakat kurutma sonrasinda camasirlar normalden fazla kirisiyor.kurutmali mod + yikama secitginizde yaklasik 4 saat gibibir sure aliyor camasirlari yikamak.ilk 1 ay hep kurutmali kullandik.
    sonra 30 dk lik normal modda yikayipacaba kurutmadan cikarsak ne olucak dedik ve gorduk ki makineden cikan camasirlar zaten 1 saatte kendi kendine kuruyor : )
    boyle olunca son 2 aydir hic kurutmasini kullanmadik.
    ilk baslarda 9 kg cok gelir herkes 5-6 kg lik makine al diyordu.
    fakat su an tek kisi yasamama ragmen 9 kg tam ucu ucuna geliyor.kesinlikle ufak bir makine almayin.
    illa kurutmali makine ariyorum diyorsaniz zaten bu makinein alternatifi yok.
    bosch vs hep 4 kg kurutma 7 kg yikama( oyleydi sanirim ) ve cin de uretiliyor.
    samsung deseniz cok fazla sorun yasayanlar mevcut.
    ben urunden cok memnunum.urunun oldugu ortamda yikama esnasinda vs hic bir koku yok..normal acik olarak kullaniyorum makineyi herhangi bir dolap yok.ayrica makine cok sessiz.hatta cok cok sessiz ve gercekten kaliteli duruyor banyoda.
    acikcasi bosch grubuna guvenip bulasik makinemi onlardn aldim ama hic memnun degilim ondan.bence bosch grubu urunlerinde tasarruf yapicam diye urun islevselligini yitiriyor bir daha o markanin urunlerini alirken 2 kezdusunucem siz de oyle yapin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 30 Mart 2012; 10:57:01 >

• teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.