Şimdi Ara

Sonuçlar ve 2023 Yks Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize geçmiş olsun benim tytden dolayı herhangi bir beklentim olmamasına rağmen açıklandığını öğrendikten sonra midem bulandı kendimi çok kötü hissettim burada beklentisi olan oldukça fazla arkadaşı düşünemiyorum iyi gelenler umarım önümüzdeki günlerde doğru kararlar alacağınız bir sonuç olmuştur kötü gelenlerde yanlış kararlar vermemek için yanınızda bu tercih döneminde size doğru yönde destek olacak güvendiğiniz birisini tutun bence önümüzdeki günler çok riskli yanlış kararlar almayın

Benim gibi MEZUNA KALACAKLAR için muhtemelen ÖSYM çok tepki alır sıralamalardan dolayı - yer yer 2020 ile aynı genelde yakın gelmiş gördüğüm kadarıyla - ve seneye ya bizi yine saçma bir sınav bekliyor olacak ya da değişecek olan sınav sistemi -https://forum.donanimhaber.com/yks-sinav-sistemi-yerine-gelecek-sinav-sistemi-nasil-olur-sizce--153090989 -
    En baştan bunun bilinciyle ilerlememiz gerekiyor bence sınav sistemi değişmese bile 2021 gibi zor bir matematik sorabilirler ya da seçim yılı diye çok daha saçma bir sınav bekliyor olabilir bizi o yüzden çalışmaları buna göre tutmak bu saçmalıklara hazır olmak güzel olur hepimize hakkını verip alacağımız bir yıl diliyorum şimdiden

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS 2019 SONUÇLARI [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.