Şimdi Ara

SONUÇLAR BEKLEDİĞİMİZDEN KÖTÜ GELDİ ÇÜNKÜ ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar online eğitim arttı , artık herkes daha bilinçli diyorsunuz evet haklısınız ama ygs sonuçları çoğu insan için 2014e yakın geldi . 2014ten kötü gelene de 3-4k daha kötü geldi . istisnalar var tabi de geneli böyle . yani ygs sonuçlarını etkilemeyen bilgiye ulaşılabilirlik durumu lys'yi neden etkilesin ? ders anlatan kanallar falan ygsden sonra çıkmadı ki .

bence sonuçların öngördüğümüz gibi gelmeme sebebi mat-geo birleşmesi . bu sene mat daha zordu ( geçen yıla göre ) ama etkisi olmadı . zor matematiğin açığı geometri ile kapatılabildi . standart sapma ile falan öne atıyordu genelden iyi yapanı ama bu yıl bir matematik sorusunun getirdiği puan geçen yıla göre düştü diye biliyorum ( yanlışsam düzeltin lütfen ) . özellikle 60-65 altında matematik yapanlar beklediğinden çok daha kötü bir sonuçla karşılaştı .

sonuçların beklediğimiz gibi gelmeme nedeni matematik-geometri birleşmesi diye düşünüyorum .

• krdş ygs öyle bir sınavki her şeyi bilsen yine yapamıyorsun 160 soru 160 dakika 10 farklı branştan sorularla sınanıyorsun+sınav anı psikolojisi lysden çok çok daha önemli.
  • Tmyim beklediğimden iyi geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dofuber D kullanıcısına yanıt
    haklısınız da bu her sene için geçerli bir durum , geçen seneki sınav kolay olmasına rağmen yine heyecandan istediği gibi yapamayan bir sürü insan olmuştur . her yıl asıl potansiyelini lysde gösteriyor yani insanlar çoğunlukla . bu ygsnin 2014 lysnin 2016 gibi gelmesini açıklamıyor ki bence . bilemiyorum
  • Grigori Rasputin kullanıcısına yanıt
    genelden bahsediyorum zaten istisnaları vardır dediğim gibi .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.