Şimdi Ara

SONUC DERECE YAYINLARI TYT DENEMELERİ ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
11.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7li tyt genel denemesini ya da 15li tyt mat denemesini cozeniniz var mi ? kalitesi zorlugu nasil ve osym ye yakin mi ? mat denemesini yenilemedigini sadecd kapagini degistiedigini duydum ... bilgilendirirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

SONUÇ Yayınları TYT Denemeleri: Zorluk Derecesi

SONUÇ Yayınları, TYT hazırlık sürecinde öğrencilere yardımcı olmak için çeşitli denemeler sunmaktadır. Bu denemelerin zorluk derecesi, öğrencilerin seviyelerine ve hedeflerine göre değişmektedir.

SONUÇ Yayınları TYT Denemeleri, genellikle zorluk derecesi açısından orta seviye olarak kabul edilir. Denemeler, TYT sınavında yer alabilecek konuları kapsar ve öğrencilerin eksikliklerini belirlemelerine yardımcı olur. Ancak, bazı denemeler diğerlerinden daha zor olabilir ve öğrencilerin daha fazla çaba göstermeleri gerekebilir.

TYT sınavına hazırlanan öğrenciler, hedeflerine ulaşmak için farklı zorluk derecelerindeki denemeleri çözmelidirler. Kolay denemelerle başlayarak zamanla daha zor denemelere geçmek, başarıya ulaşmanın etkili bir yoludur.

SONUÇ Yayınları TYT Denemeleri, öğrencilerin sınav hazırlık sürecinde karşılaşabilecekleri zorlukları aşmalarına yardımcı olacak şekilde tasarlanmıştır. Denemeleri düzenli olarak çözmek, bilgi eksikliklerini giderir, sınav formatına aşina olmayı sağlar ve öğrencilerin güvenini artırır.

Sonuç olarak, SONUÇ Yayınları TYT Denemelerinin zorluk derecesi orta seviye olarak değerlendirilebilir. Öğrenciler, hedeflerine uygun olarak farklı zorluktaki denemeleri çözerek TYT sınavına en iyi şekilde hazırlanabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bence 2017'de sınava en yakın denemelerden biriydi. soruları ösym tarzında.
  • genel denemesi mi mat mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cafcafzee

genel denemesi mi mat mi ?

15'li ygs mat denemesi
    genel denemesini bilmiyorum, görmedim
  • eyvallah hocam . up

• İlk 15 soruluk çerez kısmı çok zorlamışlar gerisi standart soru havuzundan toplayip koymuslar problemleri ozgun soru az

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cafcafzee kullanıcısına yanıt
    up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • 7li tytyi çözen bilgilendirirse iyi olur.

up
  • Hocam geçen sene YGS olanını çözdüm ama çok bi fark olacağını sanmadığım için özetleyeyim şöyle:

Türkçe kısmında geçmiş yıllardaki soruları çözdüyseniz bunda yabancılık çekmezsiniz. Sınav ayarında bir Türkçe olmuş ama 345in 3 4 ve 5.denemelerinin Türkçesi sınava daha yakındı.

Sosyal kısmı ayarında olmamış. Kimisi fazla bilgi kimisi de fazla yorum.

Matematik yine aynı seviyede ve SD ayarına yakışır zorlukta.

Fen kısmı ise normal YGSnin bir belki iki tık üstündeydi.

Kısacası Sonuç derece, sayısal için derece seviyesinde bir deneme hazırlarken sözel kısmında bu size YGS de yetecek kadar sözel, demiş.

• veysel027 V kullanıcısına yanıt
    Bu bahsettiğin "7 özel deneme" mi?

• Geçen sene 7li özel deneme diye geçiyordu hocam ama YGSydi tabi

• Derece ygs-tyt mat denemelerinde sorular ayni mi?

• ygs ve tyt ikinci denemeleri karşılaştırdım 34 soru aynı duruyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.