Şimdi Ara

Sonuç Açıklama Sayfasına Nasıl Hızlıca Girilir...Günün Kıyağı...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
21.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık1 saat sonra ÖSYM sonuçları açıklayacak ve site belkide çöekecek (Aman Allah Korusun)...
    10 binlerce kişi aynı anda siteye yüklenecek...Peki bu kadar kişi arasından nasıl şans gelcekte bizim sayfamız açılacak...

İşte size küçük bir yardım...
    Opera adlı bir internet tarayıcısı var.Bunu sitesinden ücretsiz olarak indirip kurun...
    Neden operayı kurun diyorum çübkü operada 'Turbo' denilen bir özellik var.Yoğun sitelere veyahut yavaş açılan sitelere daha hızlı girmenizi sağlayan bir araç.Çalışma prensibini google amcaya sorabilirsiniz...
    Operayı kurduktan sonra sol aşağı köşede 4 tane işaret var.Ordan en sağdakine tıklayın ve etkinleştirin...

Ben böyle girmeyi deneyeceğim...Hepinize bol şans...

Örnek Video.Turboyu nasıl açacağınız en son gösteriyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi araknafobia -- 21 Temmuz 2011; 12:58:13 >

• chrome akar
  • Operayi tek kullandigim alan gibi yasakli sitelere engellemeye ragmen turbo ozelligi sayesinde girmesidir

Bu da iki olcak
  • zaten artık tıkanma olmuyor rahat olun
  • karşı taraf vermiyorsa senin alman imkansız

opera turbo, resimlerin kalitesini düşürerek, daha önce girdiğin sayfalardaki bilgilerin değişip değişmediğini çok az data transferi yaparak kontrol edip sana hız ve veri kazancı sağlar. ösym çökerse senin yapacak bişeyin yok.

ama taktik istiyorsanız, açıklandıktan sonra ilk 3-4 dk içinde çökme olduğunu görmedim. açıklandığı sırada orda olursanız sorun kalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resimleri düşük kalitede gösteriyodu sanırsam birde. güvenlik kodunu girerken sıkıntı olmasın?
  • Ygs de telefondan direk açtım ösym yi gprs ile.Sorunsuz çalıştı.Gene öyle olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: radressss

karşı taraf vermiyorsa senin alman imkansız

opera turbo, resimlerin kalitesini düşürerek, daha önce girdiğin sayfalardaki bilgilerin değişip değişmediğini çok az data transferi yaparak kontrol edip sana hız ve veri kazancı sağlar. ösym çökerse senin yapacak bişeyin yok.

ama taktik istiyorsanız, açıklandıktan sonra ilk 3-4 dk içinde çökme olduğunu görmedim. açıklandığı sırada orda olursanız sorun kalmaz

Çökerse zaten birşey yaparız demedim ki Çökene kimse bişi yapamaz...

Bence denemeye değer bir yöntem...

• Ben direk açıklanma linkini vereyim tıkla sürekli ? sonuçlar sayfasında gözükmeden
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin07

Ben direk açıklanma linkini vereyim tıkla sürekli ? sonuçlar sayfasında gözükmeden

Bunu mu diyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: araknafobia

quote:

Orijinalden alıntı: ersin07

Ben direk açıklanma linkini vereyim tıkla sürekli ? sonuçlar sayfasında gözükmeden

Bunu mu diyorsun?

aynen öyle

• sonuclar geldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.