Şimdi Ara

Sonsuza kadar 256 limitsiz - Problem çözüldü 1024 olduk! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
0
Favori
12.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• dünyayı gecelim artık bittorent vs. programlarda 256 hızı yok adsl secildiğinde 512 den başlıyor en ufağı ya türkiye gidiyor millet eşek gibi calışsın baştakiler köfte kebap yisin sefasını sürsün insan dışkısı kalitesindeki hizmete coğu ülkede 100katını sunuyolar ordaki devlet başındakiler burdakilerden 100kat fazla kazanmıyor herkezi aydınlık yapmak lazım karanlık bir insan kalmasın türkiyede diyorum
    Bu adamlar için "birey" "insan" diye bir şey yoktur, sadece yönetilmesi ve sömürülmesi gereken "yığınlar" vardır. Ve siz bu düşüncedeki yaratıkların insanların iyiliğini amaçladığını zannediyorsanız, siz kendi kafanızın içinde bambaşka bir dünya kurmuşsunuz ve orada yaşıyorsunuz demektir.
  • 2004 den beri 256k dayım. Üstelik ben 6 aylık 1024 kampanyasınada girmedim telekom yamuk yapabilir diye. Hayatım 256k internet ile geçecek sanırsam. Ama kotalıya asla geçmem ayda enaz 20 gb veri indiren biri olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykanca -- 9 Nisan 2007; 7:51:37 >
  • Ya kardesim ne inat adamlar ya ulan su 256 sınırsızın fiyatını dusursenize herkese bol keseden var 256 sınırsıza bisey yok ya hadi indirim yok anladık bari biraz hızını arttırın su 256 sınırsızın insafsız tt.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcmaniafethi -- 9 Nisan 2007; 12:07:45 >

diyen kesin çıkacaktır birazdan

256 ile hiçibişicikler inmiyor ya lütfen yardım edin bana.rapid üyeliğim var ama 25 ile ne kadar inecek.1 saat 100 mb indiriyorumeskiden 15 dkdı.off be telekom ya offff
    (Rocky Balboa - 2006)
  • Ben 256 kullanıcısı olarak dayanamadım bugün 1024 sınırsıza geçtiğimden çok pişmanım sizleri sonuna kadar destekliyorum ben yaptım siz yapmayın .telekomun oyununa gelmeyin.1-2 ay kullanacam tarife değiştireceyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fat1453 -- 9 Nisan 2007; 14:41:28 >
  • Türkiye'de kullanıcıların önemli bir kısmı 256 limitsiz kullandığı için TT'nin yaptığı indirimler gerçek anlamda indirim sayılmaz.Kaç kişi 512 ve üzeri limitsiz kullanıyorki! TT yaptığı bu indirimden dolayı neredeyse hiç gelir kaybına uğramıyacak çünkü indirim muhatabı o koca pastanın küçük bir dilimi.

TT bizi kandıramazsın! ADSL bağlantı ücretlerinde İndirim yaptık deme!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: fat1453

Ben 256 kullanıcısı olarak dayanamadım bugün 1024 sınırsıza geçtiğimden çok pişmanım sizleri sonuna kadar destekliyorum ben yaptım siz yapmayın .telekomun oyununa gelmeyin.1-2 ay kullanacam tarife değiştireceyim

2 aylığına da olsa 1024 sınırsızın hakkını vermeyi unutma

Japonya'ya taşınıyorum. Deutsche Telekom'dan bahsediyorum.

Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch

2008 internet yılı, buraya yazıyorum, 40 mbit ile bağlanacağım.
    İnanmıyor olabilirsiniz ama bazı şeyleri aşıyor telekom.

Japonya'ya taşınıyorum. Deutsche Telekom'dan bahsediyorum.

japonyada ne zamndan beri alman telekom var

• quote:

Orjinalden alıntı: nacde

japonyada ne zamndan beri alman telekom var

Bugün açıldı.

Fazla ciddi olma. Espri anlayışı...
    çaiçoi telekom mu deseydim?
  • 256 lılar sonuna kadar yanınızdayım. varsın 100 mb 65 dakikada insin. Ayda 30 gb indirerek 1024 3 gb kotalıları 10 a katlayalım. 1024 lüler alınmayın. Kızgınlığımız TT ye. Günde zaten rahat 1 gb indirmek varken 256 dan zorla, baskıyla yıldırma ve soğutma politikalarını lanetliyorum.

Alayına ban. Hatta Akıllı olmanızı rica ediyorum telekom.
    Necip Fazıl Kısakürek
  • quote:

Orjinalden alıntı: diamondmonster

Sonsuza kadar 256K

Bu arada Fan Klübümüzü açalım isterseniz

• Bende 2 ay sonunda 256yamı geçsem 4 GB kotayı ben 3 günde doldururum yahu. Malum günümüz multimedya uygulamaları bol miktarda MB harcıyor. 2. ayın sonunda bi ayar çekmem lazım ya 4GB 1024 yada limitsiz 256
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.