Şimdi Ara

Sonsuza kadar 256 limitsiz - Problem çözüldü 1024 olduk! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
0
Favori
12.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ne birşey indiriyorum ne doya doya video izliyorum en büyük tutkum resim sitelerinde gezinmek o bile dolduruyor 5-6 gb oluyo her ay bende 256 geçmeyi düşünüyorum ancak indirme yavaş olsun sorun değilde gezinme nasıl? dh falan nasıl açıyor? rahatsız ediyor mu? Bende artık film, dizi indirip izlemek izliyorum.. Bu gidişle geçicem sanırım ama dediğim gibi sayfalar da gezinme konusunda açıklama yapabilir misiniz?

Orjinalden alıntı: sleep

arkadaşlar ne birşey indiriyorum ne doya doya video izliyorum en büyük tutkum resim sitelerinde gezinmek o bile dolduruyor 5-6 gb oluyo her ay bende 256 geçmeyi düşünüyorum ancak indirme yavaş olsun sorun değilde gezinme nasıl? dh falan nasıl açıyor? rahatsız ediyor mu? Bende artık film, dizi indirip izlemek izliyorum.. Bu gidişle geçicem sanırım ama dediğim gibi sayfalar da gezinme konusunda açıklama yapabilir misiniz?

Resim sitelerinde biraz yavaş ve video izlemek çok çok zor. Ama sayfa açılışları çok kötü değil inan.
  • kablo net açıkçası daha rezalet göztepede işyerimde kablo net kullanıyorum bi yağmur yağdımı yerler kuruyana kadar bağlantı kesliyor ayrıca kablonetin havuz sistemini herkes bilir kullanıcı arttıkça senin bant genişliğin azalıyor adsl çok daha iyi ama bu hızlara bu fiyatlarla çok çekici değil...

Orjinalden alıntı: djjanes

kablo net açıkçası daha rezalet göztepede işyerimde kablo net kullanıyorum bi yağmur yağdımı yerler kuruyana kadar bağlantı kesliyor ayrıca kablonetin havuz sistemini herkes bilir kullanıcı arttıkça senin bant genişliğin azalıyor adsl çok daha iyi ama bu hızlara bu fiyatlarla çok çekici değil...

valla sorun senden kaynaklanıyor. ben ve benim gibi herkesde kar da yağsa çığ da düşse kablo internet son hızda. ayrıca havuz sistemi de kullanan sayısı oldukça az olduğu için hiç etkilemiyor.
  • valla arkdaşım benden değil bu bölgedeki kablonetin dandik kablolama yapmasından kaynaklanıyor zaten kablo tv bile görüntü kalitesi kötü herneyse konumuz kablonet değil ölümüne 256k diyoruz başka bişey demiyoruz

Orjinalden alıntı: nacde

quote:

Orjinalden alıntı: djjanes

kablo net açıkçası daha rezalet göztepede işyerimde kablo net kullanıyorum bi yağmur yağdımı yerler kuruyana kadar bağlantı kesliyor ayrıca kablonetin havuz sistemini herkes bilir kullanıcı arttıkça senin bant genişliğin azalıyor adsl çok daha iyi ama bu hızlara bu fiyatlarla çok çekici değil...

valla sorun senden kaynaklanıyor. ben ve benim gibi herkesde kar da yağsa çığ da düşse kablo internet son hızda. ayrıca havuz sistemi de kullanan sayısı oldukça az olduğu için hiç etkilemiyor.

Kesinlikle aynı düşüncedeyim.
    Buyrunuz an itibariyle kablo internetimle kullandığım eMule'dan ekran görüntüsü...

Sonsuza kadar 256 limitsiz - Problem çözüldü 1024 olduk!

• benim kimse sınırsızdan vaz geçiremez sürünsede yerlerde de olsa kota hapis gibi valla

Orjinalden alıntı: sleep

arkadaşlar ne birşey indiriyorum ne doya doya video izliyorum en büyük tutkum resim sitelerinde gezinmek o bile dolduruyor 5-6 gb oluyo her ay bende 256 geçmeyi düşünüyorum ancak indirme yavaş olsun sorun değilde gezinme nasıl? dh falan nasıl açıyor? rahatsız ediyor mu? Bende artık film, dizi indirip izlemek izliyorum.. Bu gidişle geçicem sanırım ama dediğim gibi sayfalar da gezinme konusunda açıklama yapabilir misiniz?

400 mb lık dizi 5 saate yakın sürede elinde oluyor bence hiç sorun değil dh gayet iyi açılıyo resimli sitelerde de sorun olmuyor youtube da da izlemek için bekliyosun biraz ama herşeye rağmen değer sen 5 gb diyorsun ayda ben ayda hiç kasılmadan 25 gb ı görüyorum ki ööle bilgisayar açık uyuma gibi bi huyum hiç yoktur her hafta 3 dizi indiriyorum mp3 te sınır yok , siteler 5 dk hızlı açılacak diye sadece msn ve bi kaç sitede gezinmek için kotalı hayatta kullanmam

• Ttnet'in yaptığı kota vakası gerçekten internet kullanıcılarına atılmış bir kazıktır. 256'nın da fiyatı düşse veya daha önemlisi hızı artsa iyi olur. Telekom altyapısı madem yetersiz o zaman taahüt ettiği altyapı yatırımını yapsın ofer efendi.

Orjinalden alıntı: icg

Ttnet'in yaptığı kota vakası gerçekten internet kullanıcılarına atılmış bir kazıktır. 256'nın da fiyatı düşse veya daha önemlisi hızı artsa iyi olur. Telekom altyapısı madem yetersiz o zaman taahüt ettiği altyapı yatırımını yapsın ofer efendi.

konuyu niye hort latıyon kardeş
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • çıktığından beri 256'dayım, her yeni tarife açıklandığında hızımızın artacağını bekledik, hâlâ bekliyoruz, bu gidişle birkaç yıl daha 256 sınırsızdayım.(256 dışında bütün tarifelede değişiklik yapılıyor ama nedense 256'ları görmezlikten geliyorlar)

Orjinalden alıntı: soryy

quote:

Orjinalden alıntı: icg

Ttnet'in yaptığı kota vakası gerçekten internet kullanıcılarına atılmış bir kazıktır. 256'nın da fiyatı düşse veya daha önemlisi hızı artsa iyi olur. Telekom altyapısı madem yetersiz o zaman taahüt ettiği altyapı yatırımını yapsın ofer efendi.

konuyu niye hort latıyon kardeş

sen hortlama görmemişin..
    insanlar 6 senelik konuyu hortlatıyor...
    bakınız :http://resim.donanimhaber.com/m_5136/mpage_1/key_//tm.htm#15053239

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kotiledon -- 18 Haziran 2007; 10:44:33 >

• 256 nete gectim cok sıkıntı cekiyorum bu ay soununa kadar böyle giderse 1024 9 luğa gecicem galiba
  • 256 sınırsız kullanıyorum iyi tamam güzel pc hergün her saat download ta duruyor da bugün flyff başlattım 6 saat yazıyo arkadaş hadi ne kadar kaldı dedi bende 6 saat var daha dedim çocuk 2 saatte indirmiş insan kendini biraz kötü hissediyor böyle olunca
  • Ne konuda sıkıntı çekiyorsun? Ben 6 ay 1024 sınırsızda kullandım yıllardır 256 sınırsız kullanıyorum. İkisi arasındaki tek fark P2P deki hız farkı eee 9gb la P2P yapamıyacağına göre bence özgürlüğün tadını çıkar.

╚═╦═══╗═║═══║═══════║═══║═╦═══╦═╝
    ══║═══║═║═══║═╔═══╗═║═══║═║═══║══
    ══╠═══╣═╚═══╣═║═══║═║═══║═║╔══╝══
    ══║═══║═════║═║═══║═║═══║═║╚═╗═══
    ══╝═══║═════║═║═══║═╚═══╝═║══║═══
    ╔═════║═════║═║══════════════║══╗
    ÅÿηՄя
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.