Şimdi Ara

SONRADAN TAKMA KLIMALAR NE KADAR VERİMLİ OLUR ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar bu konuyla ilgili yorumlarinizi bekliyorum.
    bu arada ortalama Fiyatları ne civarlarda olur, yazarsaniz sevinirim ?

    by



  • 97 CLi CFİ motor Escort için sekiz sene önce servise sorduğumda 700 tl demişlerdi.Kartal oto sanayide sordum tavsiye edilen bir yere.Parçaları kendim karşıda bir yerden (adını unuttum şimdi!) toplamak kaydıyla 250tl işçilik ,gaz vs dahil 1000tl civarı dediler.Bu taraftan toplanırsa daha pahalı olurmuş.Daha önce internetten bulup telefonda sorduğum bir yer ise 1250tl demişti. Sıfır komple set bulunur ise çok daha pahalı olur tabii ki.

    Randıman meselesine gelince,takacak olanlara bakarsan sorun yok ama gerçek kullanıcıların söylediklerine bakmak lazım.

    Pardon, Kartal oto sanayiye yeni sordum sekiz sene önce değil!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talin -- 5 Haziran 2007; 13:25:45 >
  • 900 - 1100 ytl civarına takıyorlar bildiğim kadarıyla. dikkat, işçilik çok önemli. oya gibi işlemesi lazım elektrikçinin. yoksa sağutsa ne olur orda burda kablo olduktan sonra.
  • Ne yazık ki orjinal olmayanların performansı pek iyi olmuyor.. Daha iki üç kullanışta klima gazı bitiyor ve zaten performanslı olmayan soğutma işlemi tamamen gitmiş oluyor..

    Eğer aracınızın fabrikasyon üretimlerinde klima uygulaması varsa; yetkili servisler (yine de %100 aynı performans olmasa da) orjinal klima takabiliyorlar. Renault'da örneğin bu sistem çok kolaydı ve sis farı gibi bir kit olarak satılıyor kolayca monte edilebiliyordu. Ancak sahip olduğum Polo'ya ancak yetkili servislerin takabileceğini, maliyetinin de 2000-3000 YTL civarında tutabileceğini söylediler.

    Kanımca sonradan klima taktırmak fizible bir işlem değil. Aracı satıp üstüne para koyarak klimalı bir muadil araç almak daha mantıklı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: iasonion


    Kanımca sonradan klima taktırmak fizible bir işlem değil. Aracı satıp üstüne para koyarak klimalı bir muadil araç almak daha mantıklı.



    Ahh bir de Escort'u satabildiğimiz fiyata az birşey ekleyip alabileceğimiz onu aratmayacak bir klimalı araç olsaydı!

    1.6 Cli nin fabrika üretiminde klima alt yapısı mevcut olması lazım,klimalıları da satılıyordu o zaman.Çıkma orijinal parçalarla uygulanan klima da verimli olabilir belki.Yine de birinci elden tecrübe sahibi gerçek kullanıcıları dinlemek lazım.
  • ben arastirmaya devam ediyorum. cin den gelme iyi klimalar warmis, bi arkadasimda 2 gun once taktirdi.su anda super (tabi orjinal kadar diil) bakalim ilerleyen gunlerde sorun cikacak mi.
  • Klimada sadece klima ünitesi değil aracın beynininde değişmesi gerekiyor yoksa aracın performansı ve yakıt sarfiyatı bundan etkilenir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 99 corolla'ya dışarda taktırmıştım. Geçen yazın sıcaklarda arabada yandıktan sonra acaba performans nasıldır falan diye hiç düşünmedim. Orjinali nasıl bilmiyorum ama ben memnununum. Sadece boşta çalışırken rölanti düşüyor (orjinalde röle oluyormuş). Çok irdelemeye gerek yok. Orjinaline 1,750-2,300 arası fiyat verdiler. Dışarda 1,000 YTL. Para önemli değilse git orjinal taktır.
  • 1000 lirayı geçmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.