Şimdi Ara

sonradan inananlar neden daha iyi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sonradan musluman olanlar,sonradan hristiyan olanlar neden daha ahlakli insanlar haline geliyor beyler ? Biz haci hoca tarikata gore ayriliyoruz adamlarda oyle bisey yok. Yusuf islam falan. İnsanlar kendi seçince daha mi bagli oluyor ? Bizde okadar cok dandik hoca varki insanlari dindensogutuyorlar. Adam ilahiyatci deizmi savunuyordu gecen. Daha kendi inancimizda karar kilmadan baskalarinin fikirleriyle oynuyoruz. İnsanin inanctan once saygiyi ve o disiplini kavramasi gerekiyor yoksa sadece söz o inanc.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biri okuyup inanıyor diğeri inanıp okumuyor.

• Çünkü o adam kendine dayatılana körü körüne inanmayıp araştırıp , soruşturup inanmıştır. Mesela sokağa çık herkes en iyi müslüman. Namaz kılan ? Çok çok az. ( düzenli ) ama sonradan Müslüman olanları topla namaz kılmayan yok denecek kadar azdır.

Not : Konunun başlığına göre yorum yaptım , konunun içinde yazan yazıyı okumadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

Çünkü o adam kendine dayatılana körü körüne inanmayıp araştırıp , soruşturup inanmıştır. Mesela sokağa çık herkes en iyi müslüman. Namaz kılan ? Çok çok az. ( düzenli ) ama sonradan Müslüman olanları topla namaz kılmayan yok denecek kadar azdır.

Not : Konunun başlığına göre yorum yaptım , konunun içinde yazan yazıyı okumadım.

İcerikli ayni zaten. İnsan savundugu seyi bilmeli ne konuda olursa olsun. Nasil sokakta tanimadigimiz biri yakinimiz degilse bilmedigimiz bi inancda bizim degildir. Kiz turbana karsiyim diyor bide muslumanim diyor ve cidden gordum ben bunu. Anlayamiyorum inanmiyorsan ateistimde. Hakaret etmedigin surece sikinti yok

• Okumadim :)

• İslami coğrafyada(!) doğunca otomatik müslüman oluyoruz sananlar var o yüzden. Sadece sözde müslümanlar yani. Sonradan müslüman olanlar çoğunlukla araştırıp bulanlar oluyor.
  • Kendini daha huzurlu hissediyordur çünkü "doğruya" inandığını zannediyordur. Ha hepsi yalan o ayrı bir konu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Neden bu kadar ucuz?
    5 ay önce açıldı
    Neden bu kadar karışık?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.