Şimdi Ara

SONRADAN ABS MONTAJI YAPILIRMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BENDE Kİ HYUNDAİ ACCENT 1,3 99 A SONRADAN ABS TAKILABİLİYORMUŞ.ABS FREN SİSTEMİNİ NEREDEN BULABİLİRİM.KAÇA PATLAR.VEYA İKİNCİ EL-ÇIKMA BULABİLİRMİYİM.

• sakın yapma derim hiç bi b.ka yaramaz
  • ya cuma gunu banada bi arkadas dedi sonradan abs takılıyormus ama bi zararı olurmu bilmiyorum bence bi servise git sor fiyatlarını falan arastır. oyle taktır bence...
  • Ne yapıyorsun sen usta? Takılsa bile orijinal gibi fonksiyonel olmaz. Ayrıca fazla masraf yaparsın. Çok istiyorsan arabanı sat ve ABS'li olanı al. Senin dediğin hiç mantıklı değil yani.
  • ikinci el bulursun ama güven vermez... serviste yaptırman daha yararına olur... 1 - 1.5 milyara patlar...
  • bence abs taktırmaya değmez.şimdi uyum sağlamayacak ya da beyni bozulacak en az beyin için 750-1000ytl para isterler.sat abs li olanını al kafan ağrımasın
  • 2004 fiesta için taktırayım dedim gittim servise sordum.
    uygulanır ve orjinal gibi olur ve fiyat 4.500 ytl dediler.
    güldüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o 4.500 ytl ye bırak abs neler nelr takılır ohaaaaa yani
  • ya öyle işte bir temiz dayak lazım
  • en iyisi güçlendirici taktır o daha ii dogana taktırdık aynı abs gibi tutuyor ve fiyati makul tavsiye derim eger bursa varsa adre tarıf ederim
  • fren güçlendiricisi nasıl oluyo?yardımcı olunda bende yaptırayım.nasıl bir uygulama.
  • walla ben de tam adını bilmiyorum ama ufak bir alet ekliyorlar fiyatı geçen sene 25 milyondu simdi nedir bilmem frenci bir arkadaş varsa sor bence

• 25milyona abs gibi fren buyruuuuuuuunkampanya
  • ewet neden gülüyon arkadaşım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.