Şimdi Ara

Sonisphere Festival 2010 ANA BAŞLIK (KISS DEDİKODULARI GÜÇLENİYOR!!)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar başlık silinip tekrar açıldı. Gereksiz muhabbet dönmesi halinde ceza verilecektir.

http://www.sonispherefestivals.com/

BİLETLER İÇİN:www.biletix.com

25 haziran; rammstein, alice in chains, stone sour, mastodon,
    26 haziran; manowar, volbeat + special guests
    27 haziran; metallica, slayer, megadeth, anthrax, heaven and hell

BİR AKSAKLIK OLMAZSA FESTİVALE GİDECEKLER:

SAHNE ÖNÜ KOMBİNE:

Max_Kolesne
    SSH
    westblood
    Jungle Boogie
    Enchanted Metal
    St.LuCiFeR
    Faik Ş
    BLooDSLinCe
    Buff R+

SAHA İÇİ KOMBİNE:

vuque
    smd
    jOkErGuEsT
    Z.K
    gqhsoon
    Rajeesh
    Brutal Legend
    Fyrad
    Barbar
    Mr.PainKiller
    musAKka
    emrekr
    Atakan.A
    black.sunrise
    tracy
    waltrit
    MechanicalEngineer
    ß@TÚ
    materhan
    powermoon
    eIgHt
    fatal3ty
    Rajeesh
    QuasH
    TRojka
    All Apologies
    deluhanlu
    Naruto Kamikaza
    Slp
    Fail3d
    çok da nickimde
    Mr. Crowley
    Drummer
    King Nothing
    Chuckys
    Leetcake
    badblood1903
    raimondfaist
    ORKKK
    ObiWanKENOBİ
    Presto manifesto
    demiralatalay
    VGroove
    Xcalibure
    _TimmA_
    .Yacan3.
    command3r
    EvilForce
    STT-CL
    airTTies
    suicide
    matrock_mamy
    sezar
    suicide
    Anarchy

NUMARALI ALT

maydemir52
    yasinbig
    desert_rain

KAPALI ÜST

azazel_666
    Ɛnslaved
    ZodiackylLight

KAPALI ALT

enisen

AÇIK TRİBÜN

®OoLaStoO®

KONAKLAMAK İSTEYENLER İÇİN:

quote:

Orijinalden alıntı: sezar

Park’ta Rock! – 25-27 Haziran – Küçükçiftlik park – Maçka/İstanbul

Bu yaz İstanbul`da Unirock Festival, Masstival ve The Cranberries Konseri gibi birçok büyük çaplı etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanan Küçükçiftlik Park, 25-27 Haziran tarihleri arasında 3 gün boyunca Türkiye’nin dört bir yanından ve çevre ülkelerden rock müzik tutkunlarını Sonisphere Festival için ağırlayacak.

Bjk İnönü Stadına 150 metre mesafede bulunan Küçükçiftlik park`ta bu yıl ilk kez düzenlenecek olan “Park’ta Rock”, konaklama imkânı, gün boyunca çeşitli aktiviteler, yeme-içme alanları ve her gece 23.00′ten sonra canlı grupların sahne alacağı after party’leri ile katılımcılara gerçek bir rock festivali ambiyansı sunmayı hedefliyor. Katılımcıların tek yapması gereken çadırlarını alıp gelmek.

Etkinlik alanında katılımcıların rahatı için her şey düşünüldü. 24 saat güvenlikli kamp alanı, çok çeşitli yiyecek-içecek seçenekleri, etkinlik boyunca serbest giriş-çıkış imkanı ve gölgelik alanlar bunlardan sadece bazıları.

Sadece 2,000 biletin satışa sunulacağı etkinlik için 3 günlük kombine bilet fiyatı kısa bir sure yalnızca 40 TL. Büyük ilgi göreceği şimdiden kesin olan etkinlik için bilet almak isteyenlerin ellerini çabuk tutmalarını öneriyoruz.

Biletler 27 Mart gününden itibaren aşağıdaki satış noktalarında:

İstanbul: Hammer Müzik (Kadıköy), Kirke Metal Shop (Bakırköy), Gargamel (Kadıköy), Dorock Bar (Beyoğlu), Köstebek (Beyoğlu)
    Ankara: Hayri Plak, ZID Müzik, Always Bar, Yolcu Bar
    İzmir: Çaput Giyim, Stüdyo Frekans
    Eskişehir: Black Art, Full Black
    Bursa: Şenol Metal Shop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 9 Nisan 2010; 22:52:48 >

• Metal dinlemeyen bile gelip burada post kasmak için dalak muhabbeti yapıyordu iyi oldu böylesi ayrıca kiss dedikodularının bulunduğu bir link var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deluhanlu

Metal dinlemeyen bile gelip burada post kasmak için dalak muhabbeti yapıyordu iyi oldu böylesi ayrıca kiss dedikodularının bulunduğu bir link var mı ?

Ekşi Sözlük'te yaklaşık 10 kişi bahsetmiş hocam bu dedikodulardan, o yüzden yazdım

Bir de o tarihlerde Kiss Avrupa'da ve 26 Haziran boş günleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 9 Nisan 2010; 21:53:31 >
  • silindiyse ben gene kalma sorunu olan arkadşlar için ileteyim

Park’ta Rock! – 25-27 Haziran – Küçükçiftlik park – Maçka/İstanbul

Bu yaz İstanbul`da Unirock Festival, Masstival ve The Cranberries Konseri gibi birçok büyük çaplı etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanan Küçükçiftlik Park, 25-27 Haziran tarihleri arasında 3 gün boyunca Türkiye’nin dört bir yanından ve çevre ülkelerden rock müzik tutkunlarını Sonisphere Festival için ağırlayacak.

Bjk İnönü Stadına 150 metre mesafede bulunan Küçükçiftlik park`ta bu yıl ilk kez düzenlenecek olan “Park’ta Rock”, konaklama imkânı, gün boyunca çeşitli aktiviteler, yeme-içme alanları ve her gece 23.00′ten sonra canlı grupların sahne alacağı after party’leri ile katılımcılara gerçek bir rock festivali ambiyansı sunmayı hedefliyor. Katılımcıların tek yapması gereken çadırlarını alıp gelmek.

Etkinlik alanında katılımcıların rahatı için her şey düşünüldü. 24 saat güvenlikli kamp alanı, çok çeşitli yiyecek-içecek seçenekleri, etkinlik boyunca serbest giriş-çıkış imkanı ve gölgelik alanlar bunlardan sadece bazıları.

Sadece 2,000 biletin satışa sunulacağı etkinlik için 3 günlük kombine bilet fiyatı kısa bir sure yalnızca 40 TL. Büyük ilgi göreceği şimdiden kesin olan etkinlik için bilet almak isteyenlerin ellerini çabuk tutmalarını öneriyoruz.

Biletler 27 Mart gününden itibaren aşağıdaki satış noktalarında:

İstanbul: Hammer Müzik (Kadıköy), Kirke Metal Shop (Bakırköy), Gargamel (Kadıköy), Dorock Bar (Beyoğlu), Köstebek (Beyoğlu)
    Ankara: Hayri Plak, ZID Müzik, Always Bar, Yolcu Bar
    İzmir: Çaput Giyim, Stüdyo Frekans
    Eskişehir: Black Art, Full Black
    Bursa: Şenol Metal Shop

• Max_Kolesne

hocam iki kere girmişim listeye

silindi yazısını görünce şok oldum bi
    koca konuyu silmek midir çözüm konuyla ilgili de birsürü muhabbet vardı sonuçta
  • Ben de geleceğim festivale. Saha içi kombine biletimi aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

Max_Kolesne

hocam iki kere girmişim listeye

silindi yazısını görünce şok oldum bi
    koca konuyu silmek midir çözüm konuyla ilgili de birsürü muhabbet vardı sonuçta

+++

bide düzceye en yakın biletix bayisi nerededir?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 37 Sayfalık konuşmalarımız vardı eğleniyorduk, neyse artık burda konuşuruz kıss gelse artık gelmek istemeyen bile İzmir gibi bir ilden sürüne sürüne gelir herhalde. Amma gerilim yaptılar 3 üncü headliner'ı açıklamayarak. Bakalım inşallah hayal kırıklığı yaratmaz koyacakları headliner, gerçi bu grublardan sonra bir büyük farketmez ama.
  • sezar'la bana 2 tane saha içi kombine almış bulunuyorum bugün itibariyle, aslında alsancak biletix'ten alacaktım fakat taksit sadece internette geçerliymiş, bu arada saha içi biletin 25 tane kaldığını öğrendim oradaki satış görevlisinden, ben alınca 23 kaldı söyleyeyim alacaklar acele etsinler bence. bu arda kiss'in geleceğini zannetmem artık Big four toplanmış gelmiş adamlar daha ne yapsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ltendymion

sezar'la bana 2 tane saha içi kombine almış bulunuyorum bugün itibariyle, aslında alsancak biletix'ten alacaktım fakat taksit sadece internette geçerliymiş, bu arada saha içi biletin 25 tane kaldığını öğrendim oradaki satış görevlisinden, ben alınca 23 kaldı söyleyeyim alacaklar acele etsinler bence. bu arda kiss'in geleceğini zannetmem artık Big four toplanmış gelmiş adamlar daha ne yapsın.

sadece alsancak biletixde mi 25 kalmış yoksa tüm izmir satış noktalarında mı? bende izmirdeyimde ne zaman biter acaba ay sonuna kadar almam lazım:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tam35 -- 10 Nisan 2010; 1:51:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tam35

quote:

sezar'la bana 2 tane saha içi kombine almış bulunuyorum bugün itibariyle, aslında alsancak biletix'ten alacaktım fakat taksit sadece internette geçerliymiş, bu arada saha içi biletin 25 tane kaldığını öğrendim oradaki satış görevlisinden, ben alınca 23 kaldı söyleyeyim alacaklar acele etsinler bence. bu arda kiss'in geleceğini zannetmem artık Big four toplanmış gelmiş adamlar daha ne yapsın.

sadece alsancak biletixde mi 25 kalmış yoksa tüm izmir satış noktalarında mı? bende izmirdeyimde ne zaman biter acaba ay sonuna kadar almam lazım:D

internetten bakıp yapıyor satışı zaten, tüm türkiye için kalan bilet o kadardı diye tahmin ediyorum. Ben internetten alırım diyince, acele edin 25 tane kalmış dedi.hakikatende bende kalan bilet 25 yazısını gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ltendymion -- 10 Nisan 2010; 1:58:10 >

• Halen tek günlük sahne önünün çıkmasını bekliyoruz, tabiki 27si için...
  • hadiya ciddimi ben sadece izmir zannettim:D acele etmek lazım ozman
  • edit: görmedim tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.PainKiller -- 10 Nisan 2010; 2:51:43 >

• quote:

hacı bari söyleme ya valla pazartesi almak zorundayım kalmazsa içime işler

• En son saha içi alanların bilet numarası 10000 küsür iken 25 tane kalacağını sanmıyorum. Metallica'da bile yanılmıyorsam 50bin kişi vardı saha içinde.

Arkadaşlar bir de geçen konuda aşırı muhabbet dönüyordu. PM ve şikayetler üzerine silmek zorunda kaldım. Lütfen biraz daha dikkatli olalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: command3r

beyler sonispherea katılacak olan biz dhciler aslında bi yerde buluşsak parkta rockta bi yer belirlesek buluşsak daha iyi olmaz mı

Geçen konuda bu buluşma olayı filan konuşuldu, ama topiği sildiler. O gün buluşmayı düşünüyoruz konser alanındada beraber takılacağız büyük ihtimal. Gün yaklaştıkça herşey belli olur acelesi yok.
  • Güzel olmuş silinmesi.Geyik yapılıyodu daha çok(bende dahil).Artık önemli konular konuşulur
  • Facebook sayfasında biri saha içi kombine 1000 tane daha çıkarıldığı yazmış bir de 4.kategori bitmedi henüz.Yani tek günlükler biraz daha zaman alabilir.
  • Biz arkadaş ile bilet almaya gittiğimizde, 3 bilet aldık. İlk ben ve eniştem için aldım. Arda arda verdi sıra numarasını. 2-3 saniye sonra arkadaşımın biletini çıkarttı ve adam vay anasını 2 bilet arasında bile bilet satılmış dedi. Düşünün yani o arada başka bir biletix ten veya internetten birisi daha satın aldı. Her an azalıyor fakat bir türlü tükenmek bitmedi bu saha içi.

Acaba saha içi kaç kişilik?

ve

Toplam stadda olacak yani tüm konser için toplam kaç kişilik yani kaç kişi olacak?

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Yacan3. -- 10 Nisan 2010; 16:51:28 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.