Herkese Merhaba. Daha önceden de "IEM Major - Rio 2022 - PGL Major - Antwerp 2022 - PGL Major - Stockholm 2021 - ELEAGUE Major – Atlanta 2017" için konu açmıştım, konu düzenini, güncellemeleri vs. çok sevmiştiniz. Bu yıl için tekrardan açmak istedim. Konu sürekli olarak güncellenecektir. Bu konuda Major'la ilgili her şey hakkında konuşabilirsiniz. Takımlar, Maçlar, Oyuncular, Pick'Em, Stickerlar, Kutular vs. Tarih: 08.05.2023 - 21.05.2023 Ödül Havuzu: 1.250.000$ Konum: Paris (Fransa) Oyun: Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO için son MAJOR) CS:GO BLAST Paris Major 2023 - Steam Sayfası Takımlar (Katılımcılar) CS:GO BLAST Paris Major 2023 - Tüm Takımlar Listesi Bu Sene Fiyatlar Bu Şekilde (IEM Rio Major 2022 ile Fiyatlar Aynı) Pass: 181.95 TL - Pick'Em yapabileceğiniz bilet türü. Pass and Tokens: 327.95TL - Pick'Em yapabileceğiniz + 3 Adet Souvenir veren bilet türü. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 10 Mayıs 2023; 0:14:25 > |
BLAST Paris Major 2023 [Ana Konu]
-
-
Senelik buluşma noktamız olan CS:GO Major konusuna hepiniz hoşgeldiniz.
Bu sene tekrardan böyle bir konu açmak istedim. Bildiğiniz üzere CS:GO için son MAJOR olacak. Önümüzdeki MAJOR'lar CS2 üzerinden yapılacak. Maalesef bu sene Türk Temsilcimiz olan Eternal Fire BLAST Paris Major 2023 için gerekli başarıyı gösteremedi ve elendi.
-
Daha çok kişiye ulaşması için, konuyu beğenerek ön plana çıkartırsanız sevinirim.
-
Not: Görsel bana ait olup Örnek Amaçlıdır. Ben bu şekilde yaptım. Kendinize göre tahmin yapınız.
-
Konu hayırlı olsun.O zaman malum soruyla başlayalım.
Pass yada pass ve token almak para kazanmak için mantıklı mı ? -
Pass ve Token alırsanız bence daha karlı oluyor.
IEM Rio'dan örnek vereyim; Yine bilet fiyatları söylediğim gibi şuanki major ile aynıydı. 3 Adet Token ile ben DUST2 Hatıra paketi almıştım. Şuan fiyat bu şekilde. Ayrıca turnuva bittikten sonra Jetonlar(hatırladığım kadarıyla, emin değilim // ama kapsüller kesin) indirime giriyor. Bu Hatıra Paketlerinden daha çok satın alıp stoklayabilirsiniz.
Şuan sadece 182TL verip bilet alırsanız, daha sonradan 3 Tane Jeton alırım diyorsanız yaklaşık 17.5TL zararda oluyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 5 Mayıs 2023; 17:30:43 >
-
Aldık jetonu bakalım seçimlerimi tam netleştirmedim henüz.
Edit; bu şekilde benim tercihler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paetzold -- 7 Mayıs 2023; 15:19:39 > -
Bakalım bu turnuva nasıl geçecek. Seçimleri bende kafamda oturtamadım var mı bilgili biri takımları bilen?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 5 Mayıs 2023; 22:35:35 > -
-
Merhabalar böyle bir organizasyon sayesinde burda her yıl buluşmak çok güzel bişe :) geçen sene çok sürpriz oldu. hayırlısıyla bu sefer elmas alabileceğimiz bir major olması dileğiyle -
Senelik buluşma konumuz hayırlı olsun. Akşam atarım pick emleri -
Merhaba,
Eskilerin bir araya geldiği bir konu :)
Ben de bugün pass ve tokenlerim ile aranıza katılacağım.
Hadi bakalım.
-
Yav yatırımlık stickerlarım yarı fiyatına düştü çok üzüldüm önceden ayınamadığım için. -
hiç takip etmiyorum son zamnlarda takımlar falan ne durumda iyi takip edenler tavsiye verebilir mi
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASKER. -- 9 Mayıs 2023; 19:9:9 > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castieello -- 6 Mayıs 2023; 23:35:57 >
-
-
Selam herkese, ilk bakışta böyle yaptım. Sizlerin picklere de bakıcam. Senelik konumuz hayırlı olsun
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
konuda enteresan birşey var bir çok kişi rankını saklamak için elinden gelen çabayı göstermiş. takılmayın bu kadarya ranka göremi muıamele yapılıyor. elinizden o kadar geliyordur herkes top seviye oynamak zorunda değil kasmayın bu kadar herkese başarılar |
Benzer içerikler
- field tested ne demek
- cs 1.6 rate ayarları
- cs 1.6 silah sağ ele alma
- faceit demo izleme
- cs 1.6 crosshair küçültme
- cs2 kan silme kodu
- cs2 fps gösterme
- cs go sistem gereksinimleri
- cs2 indir
- cs 2 wall hack kodu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X