Şimdi Ara

SONAX'ta boya koruma da kampanya var!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
5.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar bugün aracımı boya koruma yapılması için Sonax'a bıraktım.. 100 TL'ye boya koruma yapıyorlar... henüz aracı teslim almadım, alınca detayları da yazarım...

• Detayları bekliyoruz!!
  • hocam cahilim bu konuda ama aracımı istanbula getirince bende yaptırmayı düşünüyorum.ziebart mı sonax mı hangisini tavsiye edersiniz.anadolu yakasında.ayrıca 0 araca başka neler yapılabilir.mesela uzun yolda çok taş sıçrıyor.sanırım yapılan işlem bu gibi şeyler için?bir de yapılan işlem ne kadar sürüyor?
  • ankara dikmen sonax aca da o fiyatlar civarına yapıyor sanırım.. bilginiz olsun.. forumdonanım deyin, yardımcı olurlar..
  • Aracı başkasına cila yaptırmak olurmu hiç.Hayatta kimseye el sürdürtmem.Cilasını hep kendim yaparım.Yurt dışından arkadaşımın getirdigi cila var.Boyaz temizleyici ve cila.1990 model 250D aracım bu yüzden çok iyi durumda.Aracın sevgiye ihtiyacı var.
  • Bende bugün 0 aracıma yaptırtmak istiyorum ama bikaç kişiden duyduğum kadarıyla yapılırken aracta kılcal cizikler oluşuyormuş bu doğrumu arkadaşlar?
  • bu dikmen cd üzerindeki sonaxta bir kes komple temizlik yaptırmıştım. ancak memnun kalmamıştım. vites körüğünü , göstergenin camını silmeyi ve küllüğü dökmeyi unutmuşlardı.
    burada boya koruma yaptıranınız oldu mu? hizmet- işçilik nasıldır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sonaxtan çok memnunum bence piyasadaki en kaliteli işi yapıyolar ancak, bayi çok önemli
  • Arkadaşlar dün akşam saat 20.00 gibi aracımı aldım. Akşam karanlığında çok detaylı inceleyemedim ama yine de parladığını görebiliyordum.

Sabah kalktığımda detaylı şekilde inceledim. Özellikle çizik var mı diye baktım. Çünkü bana da çizik oluyor demişlerdi... ancak çizik vs. yoktu... Jantlara, disklere kadar temizlemişler... pırıl pırıl olmuş... Bugün de şansıma Ankaraya hem kar hem yağmur ikisi birden yağdı. Ancak yağmur taneleri aracın üzerinde böye iri iri birikiyordu ve eskisi kadar fazla leke tutmadı...

Ben yaklaşık 1,5 ay kadar önce almıştım aracımı... boya koruma için geç bile kalmışım... Sonax'ı tavsiye ederim... ben memnun kaldım çünkü....

Yeni 0 km araç almış olan arkadaşlara da kısa sürede yaptırmalarını tavsiye ederim...

İyi günler...

• İstanbul Anadolu yakasında İdealtepe Sahil yolundaki Sonax'ı tavsiye ederim.Şimdiye kadarki tüm uygulamalarından çevremdeki arkadaşlarım memnun.Sima Sonax idi sanırım adı.Sahipleri düzgün insanlardır,işlerini güzel yaparlar,Rizelidirler:)
  • Sevgili atiyba arkadaşımıza ben de katılıyorum. Aynı yere ben de geçen yaz komple koruma bakımı yaptırmıştım. Çok memnun kaldım. Yaza girerken yeniden yaptırmayı düşünüyorum. İlgi-alaka çok iyi. Evimize de çok yakın. Yıllardır arabamı orada yıkattırırım. Tavsiye ederim....

• Arkadaşlar kendimiz mi yapalım bu işi yoksa biyere mi götüreim?Biz kendimiz deneyeceğiz bir seferliğine ama,nelere dikkat edelim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: atiyba

İstanbul Anadolu yakasında İdealtepe Sahil yolundaki Sonax'ı tavsiye ederim.Şimdiye kadarki tüm uygulamalarından çevremdeki arkadaşlarım memnun.Sima Sonax idi sanırım adı.Sahipleri düzgün insanlardır,işlerini güzel yaparlar,Rizelidirler:)

Tam topiğe "istanbul Avrupa yakasında bildiğiniz tavsiye etiğiniz bir sonax bayii var mı?" diye sormaya girmiştim ki bu cevabı vermişsin :)

Atiyba, ben yaptırmayı düşünüyorum da çok yakın zamanda, nasıl tarif edersin bana orayı acaba en anlaşılır şekilde ? İdeal tepe'nin bağdat caddesi ile bir ilgisi var mı yakın mı ? Bir orayı bir de kozyatağını biliyorum ben karşıda Bir de sabiha gökçeni elimle koymuş gibi bulurum o kadar

• istanbul maltepe eski şahsuvaroğlu karşısında da car wax denen biyer açılmış.
    motor koruma , detaylı iç temizlik (bakteri önleme vs..) boya koruma = nakit 130 lira arkadaşlar.
    pazar günü gittik nasıldır diye.
    adam iyi karşıladı. gelmişken ücretsiz aracınızı yıkayalım dediler.
    çok ısrar ettim ama malesef yıkadılar.

sahibi emekli öğretmenmiş. ilgili alakalı birisi.
    o civarlarda oturanlara tavsiye edebilirim.
    bizde hafta sonu gitmeyi düşünüyoruz 2 araç ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 18 Mart 2009; 18:41:31 >
  • En anlaşılır şekilde şöyle anlatayım:

Bağdat Caddesini biliyorsun yazdığına göre:) Oranın aşağı paraleline iniyorsun,orası sahil yolu zaten.Yolu hiç bozmadan sahil şeridinden ilerliyorsun Bostancı ve Küçükyalıyı geçince ileride İdealtepe Köprüsünü görüyorsun.Sonax zaten bu köprünün hemen alt tarafında,yolun sahile yakın olan kısmının da tam karşısında kalıyor.

Tekrar gitmeden önce anlamadığın yerler olursa bana sorabilirsin.Bostancıda oturuyorum,bu yakayı iyi bilirim,duruma göre ben de seninle beraber gelip aracımı yıkatabilirim
  • Sağolasın, anladıgım kadarı ile anlatayım,

Bagdat caddesinden düz devam ediyorum, zaten o yol S virajına gidiyo diye biliyorum. 2-3 kere gazladıgım olmuştu oralarda Astra ile. En son Golf3 GTI'a rezil olunca bi daha gitmedim

Neyse bagdat caddesinden dogru S virajı ordan düz devam, galiba oralara bostancı sahil deniyo? Sonra ilerleyip ideal tepe köprüsünü görünce, hemen altında.

Tamam o zaman kolaymış. Ben gitmeden önce sana tekrar haber veririm, işin olmazsa beklerim tanışmış oluruz. Muhtemelen haftaya C.tesi olur. Önümüzdeki hafta 2 vize var, p.tesi salı...
  • Evet genel olarak doğru anlamışsın.

S virajı Caddebostan'da.Oradan sonra sırayla Erenköy,Şaşkınbakkal,Suadiye,Bostancı,Küçükyalıyı geçeceksin hiçbiryere sapmadan.İdealtepeye gelince de hemen köprü(üstgeçitimsi birşey) altında görürsün Sonax'ı :)

Vizelerde başarılar,vaktim olursa seve seve gelirim
  • Tamamdır, sağolasın. İşin olmazsa görüşürüz.

edit. Bu arada Şahbaba, bu kampanya bütün bayilerde geçerli mi acaba, biliyo musun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 18 Mart 2009; 18:57:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadango

Arkadaşlar kendimiz mi yapalım bu işi yoksa biyere mi götüreim?Biz kendimiz deneyeceğiz bir seferliğine ama,nelere dikkat edelim?

bence o yorgunluğa değmez
    sabah 9 gibi başlıyıp akşam 4 gibi bitti bizim araba, 1 saat öğle arası verdi bide son ciladan önce 1 saat kadar kurumasını bekledi.

birde diğerlerini bilmiyorum ama sonaxın bayide kullandığı malzemeler daha yoğun endüstriyel.
  • bu arada benim gittiğim yer sonax babaoğlu izmir alsancak
    nafiz abiye Ozanın selamı var derseniz yardımcı olur
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.