Şimdi Ara

Son Yoklama Tarihi 01 OCAK - 23 ŞUBAT 2013

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Sizlere sormak isitediğim bir kaç soru var 24 yaşındayım aöften bu sene mezun oldum diplomamı çıkartıp askerlik şubesine gittim fazla ayrıntıya girmiyorum işin sonunda 2 haftalık bir süre boy kilo oranı tutmadığından askere almadılar 1 sene tecil ettirildim sağlık kurulu raporuyla.

Daha sonra ''SON YOKLAMA ÇAĞRI TEBLİGATI'' verildi askerlik şubesinden bu belgede 1 Temmuz -31 Ekim 2013 yazıyordu alıp eve geldim, 1 gün sonra şubeden arayıp çağırdılar belgelerinizde eksiklik olmuş size verdiğimiz belgelerle gelin diyerek.

Belgeleri alıp gittim,kendilerine emir geldiğini ve son yoklama tarihinin değiştiğini söyleyip(1111 Sayılı Askerlik kanunu) elimdeki belgeleri aldılar.

Yeni belgede Son yoklama tarihim 01 OCAK - 23 ŞUBAT 2013 bu tarihler arasına alınmış, gidip tekrar sağlık kurulu raporu vs. almam gerekicek şimdi sorum şu;

Sağlık kurulu raporunu aldığımda sağlam raporu alır isem 1 sene normal tecil hakkım doğuyor mu? yoksa direk askere mi alıyorlar? normalde 2 sene tecil hakkım olduğunu biliyorum dediğim gibi bu durumda 1 sene daha tecil ettirebilirmiyim?

Anlayan arkadaşlar cevap verebilirse sevinirim.

Okuyan herkese teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 5 Temmuz 2012; 17:30:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GENERAL006
    Yeni belgede Son yoklama tarihim 01 OCAK - 23 ŞUBAT 2013 bu tarihler arasına alınmış

1 ocak 2013-23 şubat 2014 olmasın?

Orijinalden alıntı: gurkanism

quote:

Orijinalden alıntı: GENERAL006
    Yeni belgede Son yoklama tarihim 01 OCAK - 23 ŞUBAT 2013 bu tarihler arasına alınmış

1 ocak 2013-23 şubat 2014 olmasın?

Hayır "Son yoklamanız 1 Ocak 2013 - 23 Şubat 2013 (Muhtemel) tarihleri arasında Askerlik Şubesinden yapılacaktır" yazıyor.
    2006 12 Ocak 09:30
    20 yıl önce açıldı
    A101 28 Mayıs 2015
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.