Arkadaşlar okulda (Ankarada orta-yüksek halli bi anadolu lisesi) birçok öğretmenle sorunlarımız var sürekli sözlü notunu kullanarak okul puanımı düşürdüler 3yıl böyünca bu yılda hocaya defter fırlattı filan diye disipline gönderiliyordum bir tanıdık vasıtasıyla dilekçe geri çekildi ve iftiradan kurtulmuş oldum. Anlıcanız okuldakiler ağır takmış durumdalar bana bense okuldaki derslerden bi şey anlamıyorum ama temelim sağlamdır bir yıl içerisinde oturup çalışırsam derece dahi yapabileceğim kanısındayım. Fem dershanesine yazıldım seneye için.Zaten sbslerdede 460-480 aralığında puanlar almıştım yani başarılı bir öğrenciyim ama bu lise benim için talihsizlik oldu. Bu doğrultuda kafamın rahat olması boş vakit bulabilmem ve kafam rahat bir şekilde ygs-lys lere hazırlanarak sahte raporla filan uğraşmasam diyorum direk bu ağustosda açık liseye geçsem üniversiteye yerleşmede puan hesabında iş hayatında ileride devlet daierilerinde filan çalışmada bir sıkıntım çıkarmı? Bu arada iyi bir üniversitenin iyi bir bölümüne yerleşeceğişmi varsayın zira çalıştığım zaman yapamıyacığım birşeyin olmadığını biliyorum. Bu açıdan geçen senelerde açık liseden universiteye geçmişşeniz veya tanıdıklarınız varsa yadayoksa bile bilgilendirmek isterseniz Yazarsanız çok sevinirim bütün hayatımı etkileyeceğini düşünüyorum lise yada açık lise arasındaki farkın.İlgilneceklere şimdiden teşekkür ederim.