Bildirim
SON VİRAJ PANA 42X10 VS LG PQ6000
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çok benzer modeller, hangisini alsan mutlu olursun bence. PQ6000'in USB den divx özelliği artısı. Yanyana aynı kaynaktan izleme şansın olursa bi kendi gözünle karşılaştır, beğendiğini al derim.
Şimdiden hayırlı olsun.... -
panasonic derim ben .. hdready panel senin için daha verimli olur -
panasonıcın satıs sonrası korkutuyo panasonıc magazası bıle bulamıyorum
sızın bıldıgınız varmı -
tekofaks garantisi altında olması lazım ..tekofaks diye arattır birçok yerde çıkar -
eğer tekofaks 42x10 modelini getirseydi panasonıc ön planda olurdu.fakat piyasada sadece spot olarak bulunduğundan dolayı tercihinin distrübitör garantili olan PQ6000 modeli olmasında fayda var. -
PEKİ ARKADAŞLAR PQ 3000 İNCELEYEBILENIZ OLDUMU
PQ 6000 İLE COK MU FARK VAR ARASINDA YOKSA YALNIZCA DIVIXDEN USBMİ? -
Kağıt üzerinde, ses sistemi ve dizaynı en önemli farklılıklar olarak gözüküyor.
pq3000 servis menüsü müdahalesiyle usb-player özelliğini kazanabiliyormuş. -
yanayana bakmak lazım bir lg shopa gitmek lazım bunun için -
bence panelin görüntü kalitesi bakımından hiçbir fark yoktur.. kasanın görüntüsünü kastetmiyorum tabi.
sadece bu iki model için gidip kıyaslama yapmaya hiç gerek yok. ses performansı sizin için önemliyse sadece gidebilirsiniz. -
SES OKADAR ONEMLİ DEGİL 5+1 TAKICAM ÇÜNKÜ
GÖRÜNTÜDE BİR FARK YOKSA PQ 3000 DAHA MANTILI OYLE DEGILMI
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X