Şimdi Ara

Son susturucu lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorum biliyorum, iyiki bir egzoz yaptırdın 50 kere yazdın diyeceksiniz, haklısınız da ama benim gibi takıntılı bir insan gecenin 1 buçuğunda kafaya takabiliyor. Şimdi benim son susturucu gitmişti bunu biliyorum içi dağılmıştı hep, ama orjinalinde kocaman bir arka susturucu var normalde araçtan çıkanda böyle idi hatta baya büyük egzoz. Usta buna neden bu kadar büyük takmışlar dedi ama orjinalinde böyleymiş zaten herneyse standart yuvarlak en iyi marka pasşanmaz bir egzoz taktırdım ama aklım takıldı şimdi diğeri şuankine nazaran çok daha bütük bir egzozdu( en arka taraf) şimdiki standart yuvarlak, şimdi bir sıkıntı olur mu motoru boğar mı ?hiç bilmediğim için kafaya iyice takmaya başladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çapı orjinaliyle aynıysa bişey olmaz.
  • en iyisi derken akrapoviç filanmı taktırdın ?
  • Orjinaliyle aynı değil sanırım çünkü orjinali baya benzin deposu gibi büyük benim taktırdığım atamdart yuvarlak son susturuculardan

• Katalizor iptali yapıp normal son susturucu mu taktırdınız egzoscunun kafası mı güzel

• katalizörümü çöp attınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son susturucu kat değil ki , kat nereden çıktı anlamadım hani egsozun en sonunda olan son susturucu diye tabir edilen kocaman benzin tankı gibi aracın en sonunda egzoz ucunun bulunduğu tank, o büyüktü şimdi standart yuvarlak takıldı büyüklüğü küçüklüğü bir zararı olur mu diyorum . Eskiden büyüktü şimdi ufaldı hava geçiş yerleri daraldığı için motor boğulur mu ? Kat olayında aynı kata benzer susturucu takıldı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • akyurt kullanıcısına yanıt
    Egzozdan gram anlamıyorum hocam, egzozun patladı kullandığım kadar kullandım ama araç gaz yememeye başladı. Biliyodum kazıklamıcağımı o yüzden de gitmek istemiyodum hiç, arka son susturucu patlamış kat da dolmuş dendi. Kat yerine aynı içi delikli susturucu takıldı, arka tarafa da hani standart yuvarlak, sanki modifiyeli egzoz gibi egzoz takıldı. Eski son susturucu baya büyüktü adam neden bu kadar büyük takmışlar fln dedi ama nette araştırınca orjinalinin büyük olduğunu gördüm. Şimdi ona nazaran daha ufak yuvarlak standart egzoz var. Yanlış bir uygulama mı yapmış adam ?

• Arkadaşlar bir zararı olur mu ona göre söktüreceğim ? Pejinalinde olmayan ince uzun sustırucu takılmış ama orjinalinde tombul egzozdu.

• Sıkıntı olmaz egzosun görevi motora rahat nefes aldırıp çıkan ses en aza indirgemek..
    Patlayana kadar devam orijinal egzos pahalıya patlar şimdilik kullanın eskiyince yıpranınca değiştirirsiniz..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.