Şimdi Ara

Son sene çalışıp üni kazanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
27.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam 3 senedir anadolu lisesinde yatıyorum çok zayıfım oldu ama hep ortalama ile geçtim. Kopya çekmeye bile tenezzül etmedim. Millet en azından sorumluluk duyup kopya hazırlardı ben sınav olduğumuzu bile bilmezdim o gün. Şimdi çalışsam başarırmıyım?
    Son sene gaza basıp kazanan var mı?

• Önünde dokuz ay var, matematik ağırlıklı çalışırsan neden olmasın.
  • Var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FourHem -- 21 Eylül 2011; 22:59:00 >
  • 2 ay çalıştım 82 bininci oldum, ilk seferinde girdim üniye şuan yine yatıyorum 3. sınıftayım yaşım 19 hell yeah. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnerx

2 ay çalıştım 82 bininci oldum, ilk seferinde girdim üniye şuan yine yatıyorum 3. sınıftayım yaşım 19 hell yeah. :)

Hocam 82. bininci olsam kendimi asarım kusura bakmada çok fazla. Yani 82 bininci olup kazanacağım üniye gitmem. Gider azerbaycanda paralı tıp okurum.

İlk 10 bine girmessem tercih bile yapmam.
  • Bende anadolu lisesi mezunuyum(istanbulun tanınan bir lisesi).Lise hayatım da toplam 2 teşekkür alabildim, okulu 70 ortalama ile bitiridm okulda 62 puan geldi.Ortalama iyi gözükebilir ama zayıfsız dönemim olmadı gibi birşey, bir yılımda 4 tane birim vardı(4 tane olunca kalınıyormuş direk ortalamaya bakılmaksızın) 1 tanesini zor 2 yaptım, yırttım.
    YGS-LYS son sene dışında adam gibi çalışmadım...
    Sonuç YTÜ-Elektrik Müh...

Yine çok çalışmadım(şimdiki aklım olsa kasardım biraz daha), YGS'den önce LYS'yi boşladım mesela bu hataya düşme, YGS 14 bin, LYS 21 bin'e düştüm...

Demek istiyorum ki, sende anadolu lisesinde okuyorsun.Ortalaman kaç bilmiyorum ama lise artın var, eğer dersaneye düzenli gider günde ayrıyeten birkaç saat de çalışırsan garanti kazanırsın...

Düzenleme: İlk 10 000 için biraz daha kasman lazım, günde 3-5 saat arası çalışırsan kazanabilirsin ;) İlk 10 000 olmasa bile 10 000-15 000 arası gelir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 21 Eylül 2011; 22:57:36 >

• ben bu senede çalışmamıştım kazanamadım şimdi bidaaha denicem ama çok pişmanım
  • quote:

Orijinalden alıntı: HasidluuOne

quote:

2 ay çalıştım 82 bininci oldum, ilk seferinde girdim üniye şuan yine yatıyorum 3. sınıftayım yaşım 19 hell yeah. :)

Hocam 82. bininci olsam kendimi asarım kusura bakmada çok fazla. Yani 82 bininci olup kazanacağım üniye gitmem. Gider azerbaycanda paralı tıp okurum.

O zaman azerbaycan seni bekler. Daha nasıl çalışman gerektiğini vs. bilmezken 10bin+ istiyorsan işin baya zor
  • quote:

quote:

2-3 yıl geç kalmışsın o zaman çalışmaya başlamakla kazanırsan dua et.
    bende senle aynı durumdayım kafanı kaldırmadan çalışmak lazımda olmuyo işte
  • Ben hiç çalışmadan kazandım Düz lise mezunuyum . Senin yaptığın gibi sıanvlardan habersiz olurdum, kopyada çekmezdim hep kıl payı geçtim sınıfı ortalamam hep 2.51 di

Sınavı gözünde büyütme sakın heyecan yapma odaklan ve beyninin derinliklerindeki kullanılmayan kısımları keşfet, sınırları zorla

Ösym ye patronun kim olduğunu göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Caveman*

quote:

quote:

O zaman azerbaycan seni bekler. Daha nasıl çalışman gerektiğini vs. bilmezken 10bin+ istiyorsan işin baya zor

+1

fen ve tm isen imkansiz son sene 10 bin.
    sozelsen yapabilirsin, ihtimal dahilinde.

• quote:

quote:

o zaman ne yapıyoruz, pc yi kapatıp testlerin başına gidiyoruz paşam, sen şimdiden şunu yaparsam olur mu bunu yaparsam olur mu havasındaysan, ben seneye üniyi bitirir, iç işlerinde uzman olurum, 94 lü olduğunu varsayarsak bende 91 liyim, yani sen daha össye girersin en az 3 sene debelenirsin, sonra azerbaycanda tıpı kazanırsın, 8 sene daha debelenirsin, 11 sene sonra işe başlarsın, eğer baban zengin değilse de işin zor,,

o yüzden kapat pc yi şimdi çalışmaya başla ne kadar ekmek o kadar köfte,

ha bu arada okuldan altığım notta 80 üzerinden 60 mıydı neydi anlamışsındır lisede nasıl bir karnem olduğunu,

edit: o 11 senede hatırı sayılır maaşımla evimi son taksidini öder, son model arabamada kredimi çekerim, vs vs sende sakalını saçlarını uzatır, sınavların zorluğundan bahsederek aç aç oturursun, ama oturma git çalış arkadaş git arkadaşım git, valla git kimse sana kötü bişey demez ben kefilim, al bi tüm dersler test kitabı(swh) çöz çöz çözemediğin yerde gel buraya sor, geometrim müthiştir, coğrafyama su döktürmem, felsefe kasarım gel o konularda yardım iste,,, şimdi başlarsam, kazanırmıyım ne demek yahu.. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PublicA. -- 21 Eylül 2011; 23:05:30 >

• Benim zayifim yoktu ama derslerim kotuydu yatiyodum hep ilk senemde hukuk haric tum bolumler oldu demekki kolaymis dedim ikinci sene hukuga kastim odu gozde buyucek bi sinav degil bence mantigini coz isin ve gozunde buyutme olur bizim okul birincisi surundu sinavda okulla alakasi yok yani
  • Bu arada pc falanda kapatma patlarsin bi sure sonra herseyi zamaninda yap az pc braz ders bu sekilde yurut ama test cozmedigin gun olmasin ve bol bol denem coz en onemlisi denemedir ama cozemedigin sorulari kesinlikle cozdur yoksa bosa kurek sallarsin
  • Çok zayıfım oldu hep ortalamayla geçtim diyorsun 80 bini beğenmeyip 10 bine girmek istiyorsun bu kadar rüya yeter uyanma vakti

Köpek gibi çalışan arkadaşım zar zor 10 bininci oldu ygs den yani bu işler o kadar kolay değil
  • Çıkarıp masaya vurucam
  • ben yaptım o şekilde istanbul çok zor onu kafana sok
  • Ne var ya ben ilkokul 1. sınıftan beri oturup ders çalışmam. ama 33888. oldum bu sene ve ytü metalurji ve malzeme müh. kazandım.
    üniversite hazırlık kitaplarımı bu gün topladım da hepsi sıfır duruyo valla
  • Anadolu Lisesinde okudum, lisede hiç belge almadım, çalışmadım ve hep ortalamayla geçtim. Çalışmadan da Anadolu İşletme kazandım
  • Bende Anadolu Lisesinde okuyorum.Ama öyle ahım şahım sanmayın Hakkari anadolu Lisesi .Bu sene son,3 sene boş geçti.Ama ne bilim ortalama v.s hep iyiydi ne kadar boş geçsede.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.