Şimdi Ara

Son seçimde en yakın partiye %25 fark atan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir partinin bu seçimde gerçekten düşeceğini düşünenler varmı? Ki cumhurbaşkanlığı seçiminden bahsetmiyorum bile. Tek başına 2 partinin oyuna %20 fark atan adamın partisi bu seçim 13 senedir kaybetmediği tahti bi anda %25 oyu azalarak kaybedicek? Buna inanan gerçektende varsa şimdiden vazgeçsin.

Vazgeçmezse 7 haziranda çok büyük rezil olacak çünkü.

• senelerdir her seçimde %1in altında oy alan partiler var. ve o partilere oy veren insanlar var. demokrasilerde her birey kendi istediği partiye oy verebilir. oy verdiği parti meclise girer, girmez veya iktidar olur veya olamaz, sonuç ne olursa olsun bu o insanların rezil olduğu anlamına gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilicoglu

senelerdir her seçimde %1in altında oy alan partiler var. ve o partilere oy veren insanlar var. demokrasilerde her birey kendi istediği partiye oy verebilir. oy verdiği parti meclise girer, girmez veya iktidar olur veya olamaz, sonuç ne olursa olsun bu o insanların rezil olduğu anlamına gelmez.

O partilere oy veren insanlar "Kesin AKP düşücek, biz iktidar olacağız" diyormu ? Demiyor. Bahsettiğimi anlamamışsın. O kadar kesin konuşuyoki forumdakiler güya çevresindeki herkes AKP'ye vermeyi bırakmış felan. Ben farklı çevredeyim galiba benim çevremdeki bi çok insanda bu seçim AKP'ye verecek.
  • birçok kişi Eklemeddin İhsanoğlunu aday olarak görmedi 13 milyon kişi o yüzden kullanmadı, örneğin ben Erdoğanı sevmem ama Ekmeleddinide sevmedim o yüzden oy kullanmaya gitmedim bile
  • MekheR M kullanıcısına yanıt
    her parti bir süre sonra gider. bu tek parti döneminde de böyleydi, sonraki dönemlerde de. yaşını bilmiyorum ama anap döneminde anapın gideceğini kimse düşünmezdi. demokrat partinin şu anki haline geleceğini kimse tahmin etmezdi. hatta tek parti döneminden çıkılırken, yeni kurulan partiyi sırf yeni parti kuruldu farklı düşünenler çıktı diye taşlayanlar olmuştu.

ben genel anlamda bütün partileri düşündüm sen sanırım sadece 3 muhalefet partisini düşünmüşsün. o durumda da şöyle düşün, hadepin bir şekilde iktidar olma ihtimali var mı? şu aşamada yok gibi ama onlar bile bir şekilde yunanistanda olduğu gibi olur da biz olurmuyuz diye düşünüyorlar.

akpnin içindeki insanların da bir zamanlar başka partilerde olduğunu düşünürsen, yarın ne olacağını hiç bilemezsin.
  • Ak partinin tek başına büyük oy farkıyla iktidar olacağı aşikar. İnşallah da öyle olacak
  • akp eriyor dostum %25 fark 2011 deydi.
    30 martta 44-26 idi
    son dönemdeki politikalar ekonomi vs 40 ın altına indi
    39 desek akpye
    chp de 27 olsa fark 12 puan
    ve bir de hdp nin barajı geçtiğini düşün, ki çoğu anket şirketi ( yandaş olmayan) %10 üzerinde gösteriyor , akp öyle eskisi gibi astığım astık kestiğim kestik gibi hareket edemeyecek. 7 hazirana kadar yapacağınızı yapın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MekheR

bir partinin bu seçimde gerçekten düşeceğini düşünenler varmı? Ki cumhurbaşkanlığı seçiminden bahsetmiyorum bile. Tek başına 2 partinin oyuna %20 fark atan adamın partisi bu seçim 13 senedir kaybetmediği tahti bi anda %25 oyu azalarak kaybedicek? Buna inanan gerçektende varsa şimdiden vazgeçsin.

Yenilen pehlivan güreşe doymazmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • demokratik yarış ve rezil olmak? tam bir ortadoğulu kafası
  • Takım tutar gibi parti tutan insanlar oldukça ister Chp ister Mhp iktidar olsun bir halt olmaz bu ülkeden.Kaç kişi partilerin seçim beyannamesini okuyor ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kherehabath

demokratik yarış ve rezil olmak? tam bir ortadoğulu kafası

+1
    Bunu söylemek için gelmiştim.

Birinin çıkıp "Haziran'da CHP iktidar olacak." demesi, o kişiye yada ülkeye bir şey kaybettirmez.
    Ama adamın oy attığı partiye "rezil olacaklar" kafasıyla bakan, dergi kapağını "Milletçe Bekliyoruz" yapan zihniyet, bu ülkeye çok şey kaybettirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingman29

quote:

bir partinin bu seçimde gerçekten düşeceğini düşünenler varmı? Ki cumhurbaşkanlığı seçiminden bahsetmiyorum bile. Tek başına 2 partinin oyuna %20 fark atan adamın partisi bu seçim 13 senedir kaybetmediği tahti bi anda %25 oyu azalarak kaybedicek? Buna inanan gerçektende varsa şimdiden vazgeçsin.

Yenilen pehlivan güreşe doymazmış.

Yerinde kullanılmayan atasözü de baya komik oluyor yahu.

Ne yapalım yani, AKP 12 yıldır kazanıyor diye meclisteki partileri kapatalım mı.?
    Eee sonuçta yenildiler ama güreşe doymamışlar demekki her seçimde tekrar aday oluyorlar.

• akp cikcak kesin adamlara tapiyorlar cunki yarin iktidar kim olursa olsun duzgun yonetemez cunki cumhurbaskani tarafli birisi iktidari dusurmek icin elinden geleni yapar

• quote:

Katılıyorum
  • Bizim a.............. Etsese ben oy veririm bu partiye diyenler az beyinleriyle dusunseler bir seyler degisirde.

• hdp barajı geçerse tek başına iktidarı ve başkanlığı unutun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zteska -- 19 Nisan 2015; 15:08:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bülent Arınç bile dedi Gökçek Ankarayı karış karış sattı diye. Ama bir kesim maalesf ki kör cahil. Yani hem körler göremyorlar hem de cahiller anlayamıyorlar.

O yüzden ben de inanmıyorum AKPnin düşeceğine.
  • Kaldırsın %10u da görelim oy hırsızlığı yapmasın !
  • Biz zaten akp kazanamayacak demiyoruz sadece oyu düşecek diyoruz.
  • hatirlatirim ki 7 haziran sabahi her parti %0 oy oraniyla baslayacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.