Şimdi Ara

Son Model Gaming Pc'de Autocad 2019 Kasıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var. Başlıkta da belirttiğim gibi elimde güzel bir laptop var . Markası Asus Tuf Gaming FX505G. Yalnızca 1-2 ay oldu alalı. Her şey harikaydı fakat 1-2 gün önce Autocad 2019 programı ben de çok fena kasmaya başladı. Ben şu an Makine Mühendisliği bölümünde okuyorum ve böyle kasmaması lazım. Sırf teknik çizim dersi için aldım bu bilgisayarı ben. Benim gibi sorun yaşayan bir arkadaş lütfen yardımcı olabilir mi?

• gaming laptop yerine mobil workstation tercih etmeniz daha iyi olurdu aslında.

özelliklerine baktım autocad kaldırması gerekir normal şartlarda. program onboard ekran kartıyla açılıyor olabilir. onu harici ekran kartıyla açılacak şekilde ayarlayıp tekrar denemeni öneririm.

bu şekilde yine kasma yaşarsan 2016 versiyonunu bulmaya çalış. çok fazla bir getirisi yok yeni versiyonların. 3d çalışmıyorsan yetecektir.

• Teşekkürler deneyeceğim fakat normal olarak da PC performansında bir düşme var. Bunun nedeni ne olabilir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: izzmarit

gaming laptop yerine mobil workstation tercih etmeniz daha iyi olurdu aslında.

özelliklerine baktım autocad kaldırması gerekir normal şartlarda. program onboard ekran kartıyla açılıyor olabilir. onu harici ekran kartıyla açılacak şekilde ayarlayıp tekrar denemeni öneririm.

bu şekilde yine kasma yaşarsan 2016 versiyonunu bulmaya çalış. çok fazla bir getirisi yok yeni versiyonların. 3d çalışmıyorsan yetecektir.

Kardeş bir işe yaramadı ve birşey farkettim bilgisayarın depolama alanı da kendi kendine dolmaya başladı 6 GB program kuruyorum fakat benden 10gb yer alıyor bir şey indiriyorum bı bakıyorum hop 1 GB gitmiş. Bununla ilgili bir bilgin var mı?

• AbaCB153265 kullanıcısına yanıt

arka planda çalışan programları bi kontrol et istersen. virüs ve trojen taramasıda yaptır.

temiz bir format sonrası doğru driverları yüklerdim ben olsam.

autocad çok hafif bir programdır 2006 da aldığım laptopta 2004 versiyonu kurulu sıkıntısız çalışıyor.

• Eyvallah driverler için güncelleme geldi yaptım sıkıntı yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.