Şimdi Ara

Son Mektup

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çanakkale Savaşı günlerinde yazılan bir mektubun hikâyesini anlatan ve Türk sinema tarihinin en görkemli yapımlarından biri olan ‘Son Mektup’, Çanakkale Zaferi’nin 100. yılında 100 ülkede birden vizyona girecek.

Son Mektup

18 Mart 2015’te tüm Türkiye’de sinemaseverlerle buluşacak olan ve Tansel Öngel, Nesrin Cavadzade, Hüseyin Avni Danyal, Bülent Şakrak, Nermin Hüseynova, Barbara Sotelsek’e dev bir oyuncu kadrosunun eşlik ettiği film, izleyenlerin yüreğinde derin izler bırakacak.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Çanakkale savaşı ile ilgili son fiyasko filmden sonra bakalım bu nasıl olacak,fragman güzel duruyor umarım filmde öyle olur...
  • Büyük zaferimiz Çanakkale Destanı'nı 100 ülkede anlatacak olan bu film umarım başarılı olur. Çanakkale'ye yaraşır şekilde uluslararası alanda ses getirir. Fetih'le bunu başardık neden devam etmesin tüm dünya Türk'ü geçmişinde ve şimdi görsün.
  • Ooo fragmanda görsellik baya iyi. Hadi bakalım.!
  • Elbiseler gıcır gıcır herkesin refah seviyesi yüksek gibi. sanki zenginler sınıfı savaşıyor. Ayrıca Atatürk'ten bir kare göremedim. Malum parti propangdası yapmıyordur inşallah! Atatürk'ü itibarsızlaştırma çabalarına hayır! Yeter ulan yeter her defasında yok "Sanki Atatürk Savaştı yeaaa" diye naralar atan insanlardan tiksinmeye başladım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Haine -- 13 Mart 2015; 8:54:51 >
  • Sanıyorum, Turgut Özakman'ın ''Diriliş, Çanakkale 1915'' romanındaki, şimdi adını hatırlayamadığım hemşire ve orduya katılan yavuklusu gözünden anlatılacak. Romanda da geçen, cephede Türk askerininin gururunu okşamada büyük pay sahibi olan tayyare bölüğü de unutulmamış. Şu hâliyle, geçenki Çanakkale 1915 fiyaskosundan sonra, izlenebilir duruyor. Bazı arkadaşların belirttiği gibi, hükümet yalakalığı da yoksa; ailecek gider, gişede destek oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonofrhye -- 13 Mart 2015; 16:26:08 >
  • Film sektörünün %90'nın Yahudilerin elinde olduğu bir dünyada bu gibi yerli yapımlarımıza destek çıkmayı unutmayın!

Unutmayın ki kıytırık tarihleri ile bire bin katanların propagandasına maruz kalmak yerine şanlı ve haklı tarihimizin anlatıldığı, dünyaya duyurulduğu günlere hepimiz şahit olalım.

Şahit olalım ki dünya Tarih görsün!

Gözlerimi dolduran mükemmel sahne...

BURASI BUGÜN İSTANBUL, MARAŞ, VAN, ERZURUM, BAKÜ, BOSNA..
    BURASI BUGÜN MEKKE, MEDİNE
    BUGÜN SELAHATTİN BİZİZ
    BUGÜN HAMZA BİZİZ
    BUGÜN ŞEYH ŞAMİL
    BUGÜN ALPARSLAN
    BUGÜN KILIÇARSLAN
    BUGÜN BU AL BAYRAK UĞRUNA GAZİ BİZİZ
    BUGÜN ŞEHİT BİZİZ !!!

Genel anlamda bazı olumsuz eleştirilere üzülmemek elde değil. Daha yeni yeni girmeye başladığımız bir sektör var ortada ama herkes Hollywood kalitesinde yapım bekliyor. Daha durun beyler emeklemeden koşmak olur mu hiç!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonofrhye

Sanıyorum, Turgut Özakman'ın ''Diriliş, Çanakkale 1915'' romanındaki, şimdi adını hatırlayamadığım hemşire ve orduya katılan yavuklusu gözünden anlatılacak. Romanda da geçen, cephede Türk askerininin gururunu okşamada büyük pay sahibi olan tayyare bölüğü de unutulmamış. Şu hâliyle, geçenki Çanakkale 1915 fiyaskosundan sonra, izlenebilir duruyor. Bazı arkadaşların belirttiği gibi, hükümet yalakalığı da yoksa; ailecek gider, gişede destek oluruz

Turgut Özakman'ın kitaplarında yığında bilgi var daha fazla filim senaryosu bile çıkar o kitaplardan bence...

Gidip izleyince göreceğiz ama filmde pek hükümet yalakalığı olduğunu sanımıyorum.

• ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    Haklısınız. Tek başına o kitap iyi kurgulansa; ''Band of Brothers'' tarzı, hatta ondan daha kallavi bir eser bile ortaya çıkabilir, birkaç bölümlük. Tabii bu, yapım ekibine, bütçeye vesaireye de bağlı...

18'indeki yorumlara göre, 19-20'si gibi izlemeyi düşünüyorum.
  • Bunları biliyor muydunuz?

• 8 Mart Zaferi’nin bütün ihtişamı ile aktarıldığı film 7 yıllık bir çalışmanın meyvesidir.
    • 20 milyon liranın üzerindeki bütçesi ile Türk sinemasının en pahalı filmi olma özelliğini taşıyor.
    • Film için Nusrat gemisinin çok büyük bir bölümü ile mayınlar yeniden yapıldı. Ayrıca Çanakkale Savaşı’nda kullanılan 4 uçak ve 5 top, orjinallerine
      sadık kalınarak tamamen Türk mühendis ve sanatçıları tarafından üretildi.

kaynak : Son Mektup Filmi Ön inceleme

• Otobüs duraklarında , yol üstündeki panolarda hep reklamı var.Umarım iyi bir filmdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çanakkale Zaferi’nin 100’üncü yılında yani bugün itibariyle vizyonda..
  • '100 ülkede vizyona girmek' ne güldüm ya :D:D:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akşam filmdeyiz inşallah...
    merakla bekliyorum..yorum varmı izleyenlerden dedim ama bulamadım. daha bugun çıktı sonucta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pc.programcı

akşam filmdeyiz inşallah...
    merakla bekliyorum..yorum varmı izleyenlerden dedim ama bulamadım. daha bugun çıktı sonucta

Sinemalara.com a bak hocam orda izleyen arkadaşlar var. İzleyenler filmi beğenmiş tavsiye ediyorlar. Bende gebzede 2 gösterim var 2sin dede yer bulamadım. Pendikte buldum akşam 22 de film deyim inşallah. Sinema ilk gün full çekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: garrote

quote:

Orijinalden alıntı: Pc.programcı

akşam filmdeyiz inşallah...

Sinemalara.com a bak hocam orda izleyen arkadaşlar var. İzleyenler filmi beğenmiş tavsiye ediyorlar. Bende gebzede 2 gösterim var 2sin dede yer bulamadım. Pendikte buldum akşam 22 de film deyim inşallah. Sinema ilk gün full çekiyor.

Çeksin hocam çeksin.millet anlasın ecdadı... Simdi simdi gördüm yorumları. Bizde saat 21:00de giriyoruz filme. Sabırsızlanıyorum....

• Pc.programcı kullanıcısına yanıt
    İyi seyirler hocam.

• Film iyi güzel de seyit onbaşı dan bahsedilmemesi olmamış
  • Giden arkadaşlar, sinemalar.com haricinde burada da yorumlarını paylaşırlarsa sevinirim.
  • Ekşideki yorumlar hiç olumlu değil...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.