Şimdi Ara

son kontroller lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar 2 dir konu acıyorum ama butcem yenı kesınlestı ve 2 3 gun ıcınde bılgısayarı toplatmak ıstıyorum.1750 bütçem var.benim seçtiğim parçalar şunlar.

Amd fx 6300 işlemci
    Asus m5a97 r2.0 anakart
    Kingston 4gb 1600 ram
    Seagate 1tb harddisk
    Sapphire hd 7870xt boost 2gb 256 bit ekran kartı

?????kasa ve psu??????

Birincisi kasa ve psu konusunda h6c bı bılgım yok.
    İkincisi işlemciye ve pc ye ek fanlar almalımıyım.
    Üçüncüsü bilgisayarı tanıdık sayılabılecek bır yerde toplayacagım nelere dıkkat edeyım.
    Dördüncüsü oyun ıcın bu sıstem benı 1 2 sene gotururmu wow lol felan oynayacagım.
    Ve son olarak UYUMLULUK gercekten hıc bı bılgım yok.

Sımdıden herkese teşekkur ederım cevap verırsenız cok hızlı bır sekılde toplatmaya baslayacagım. Onerılerde butceye de dıkkat eeersenız cok ıyı olur. Birde ek bir indirim olurmu nakit alımlarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1-Kasa bu olabilir PSU'su da var.

http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/xigmatek-ccc-ad34bt-u61-asgard-382-pure-black-edition-600w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=63989

ya da

http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/corsair-cc-9011023-550vs-carbide-serisi%E2%84%A2-200r-550w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=65708

2-Eğer overclock yapmayacaksan işlemci fanına çok gerek yok ama bilgisayarı çok zorlayacaksan al sana kalmış.

3-Vatan'dan al .Mağazadan alırsan ücretsiz topluyorlar.Ama kablo saklama yapmıyorlar sanırım.Sakin bir zamanda gidersen iyi bir şekilde toplarlar diye düşünüyorum.

4-Bu sistemle BF4 bile oynarsın.İleride işlemciye overclock yaparsın sonra da upgrade edip daha iyi bir işlemci alırsın

Ama daha fazla cevap bekle çünkü ben bu işlerden çok anlamam bu benim fikrim.Başkalarının da yorumlarına bak derim sonra kendimi suçlu hissetmeyeyim

• RAM yetersiz kalmış yani bence onu 2x4 olmak üzere 8 GB al.
  • corsaşr 200r kasa veya asgard 382 600 watt
  • Arıza felan oldugu zaman vatan sorun cıkartıo dıyorlar ne kadar dogrudur. Birde montajda ozensız davranırlarmı sonucta ısletım sıstemı almıyacagım ıcın test yapmıorlar glba

• Hocam çok kötü sistem

Eksileri;

1) ekran kartı güçlü ama çok sorunlu bir karttır tam aklımda değil ama coil whine diye bir hatası var çok gürültü çıkarıyor

2) Ramler çok eksik kalmış 4 gb çok az bir miktar

Yapman gerekenler;

1) Ekran kartını ASUS GTX 660 Tİ ile değiştirebelersin

2) Ramleri GSKİLL 4X2 GB RİPJAWSX RAMLER İLE DEĞİŞTİR

3 Corsair 200r 550 w kasa iyidir kesin onu al

Bunları yaparsan seni bilgisyara rahat 4-5 yıl götürür
  • Ram suanda 4 ama 2 ay felan benı goyurmez mı yanına bı 8 lık ekleme ımkanım olabılır. Bir de ekran kartı olarakbıraz daha dusuk bısey alsam 192 bıt felan yeterlı olurmu? Cunku ekrana param kalmıyor ve elımdekı tuplu ekranı kullanmak durumundayım mesela sunun gibiASUS GTX650TI BOOST DIRECTCUII O.C GDDR5 2GB 192BIT NVIDIA GEFORCE DX11.1 EKRAN KARTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cycle4life -- 10 Ocak 2014; 20:38:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyundaki problem (lütfen yardım)
    19 yıl önce açıldı
    Bu sistem için yardım lütfen
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ASUS GTX650TI BOOST DIRECTCUII O.C GDDR5 2GB 192BIT NVIDIA GEFORCE DX11.1 EKRAN KARTI bu kart ıle ılgılı gorusunuz nalsıldır. Ve de vatan ıle ılgılı gorusunuz

• cycle4life C kullanıcısına yanıt
    Gayet iyi karttır ve ilk seçtiğiniz 7870xt gibi coil whine filan göremezsiniz.Tabi performansı 7870xt kadar iyi değil.7870xt performans olarak çok iyi bir kart ama işte ses filan diyor alanların büyük kısmı.kasa olarak da corsair 200r 550w tavsiye ederim.ramleri 8gb gskill veya corsair ramlerden yapabilirsen iyi olur tabi ama yapmasan da olur.ripjaws al diyen arkadaşların vatandaki ram fiyatlarından haberi vardır umarım.senin için sorun olmazsa benim tavsiyem ikinci el ramlere bak gerçi onların da fiyatı arttı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.