Forumda oy kullanmayacağını, Kaybettik diyenleri gördükten sonra haddim olmayarak böyle bir konu açma gereği duydum. Biraz uzunca(?) yazacağım şimdiden kusura bakmayın. Kemal Kılıçdaroğlundan hiç hoşlanmayan birisi olarak 2.turda da gene gidip kendisine oy vereceğim. Kemal Kılıçdaroğlundan hoşlanmamamın sebebi kendisinin İsveç'te siyaset yapıyormuş gibi hareket etmesinden kaynaklıdır. Çok iyi, çok temiz kalpli bir insan olabilir ama bizim ülkemizde bu kafayı harcıyorlar maalesef. Bu yüzden 2014 kurultayında koltuğunu Muharrem İnceye bırakmalıydı. Kurultaydan beri kendilerini zerre sevmiyorum maalesef. Ben K.K aday olmamalı diye çığırırken, çığlıklarımı sadece kendim duydum. Troll diye yaftalandım ama gene bunları bir kenara bırakıyorum. Bir ilkesi olmayan ve sadece trollük yapan insanlar, beni Ülkemin geleceği hakkında oy vermemeye itecek kadar kindar yapamazlar. Bu insanlara küsüp oy vermemezlik yapar isem (benim kendi düşüncemdir) 85 milyonun hakkına girmiş olurum. Ben başımızı yastığa koyduğumuzda, "sorumluluklarımızı yerine getirdik, elimizden geleni yaptık." diyerekten rahat uyuyabilmek için herkesi tekrardan oy vermeye davet ediyorum. Cumhur ittifakı şu an meclisi tamamen ele geçirmiş durumda, Erdoğan CB seçilir ise eskisinden daha kötü şeylerin bizi bekleyeceğini bilin. Allah korusun seçim kaybedildiğinde aradaki fark 100.000 olsa da, 100 olsa da, bu fark olarak verdiğim rakamın içinde olmayacağımı bilmek; benim vicdanımı rahatlatacak en büyük sebeplerden biri. Yarın keşke oy verseydik demektense, Sonuç ne olursa olsun "iyi ki oy verdik" dememiz gerekiyor. Size burada ; "Şunu unutmayın, Bunu unutmayın" demek istemiyorum. Çünkü unutamayacağımız milyonlarca şey gördük. Bu milyonlarca sebep bizi son kez sandığa gitmeye hatta 20 kez bile gitmeye ikna etmelidir diye düşünüyorum. Benim görüşüm ne kadar Millet ittifakına zıt olsa da, Tüm gücün tek bir kanatta toplanmaması gerektiğine ve muhalefetin sesinin çıkması gerektiğine inanan demokrasi sevdalısı bir vatandaşım. Cumhur ittifakına oy verenlere de sesleniyorum ve sadece şunu söylemek istiyorum; "Mecliste zaten çoğunluğu ele geçirdiniz. Eğer Cumhurbaşkanlığını da aynı tarafa verirseniz 21 yılın getirdiği güç yozlaşması katlanarak artacak. Bırakın biraz muhalefetin sesi de çıksın." Burada 65 bin 784 tane farklı görüşe sahip olan insanlar olabiliriz. Ama hepimiz vatanını seven, gerektiğinde vatanı için canını verecek insanlarız. Kimse ülkesinin kötülüğünü istemiyor. Bırakın siyasetçiler kendi kirli propagandaları ile birbirini kandıra dursun. Biz yukarıda anlattıklarımın bilincinde olalım yeter. Kemal Kılıçdaroğlu CB olduktan sonra zaten ömrü hayatında görmediği baskıyı görecek emin olabilirsiniz. Kazansa da kaybetse de her şeyin hesabı sorulacak ama şimdi sırası değil. Lütfen herkesten rica ediyorum. Ülkemizin geleceği için sandığa gidelim. Herkese Saygılar. |
Bildirim