< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ananas32 -- 24 Kasım 2017; 19:7:57 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ananas32 -- 24 Kasım 2017; 19:7:57 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
4 yıl civarı 2008 s40 dynamic kullandım. e90 hakkında bilgim yok ancak s40 artıları ve eksilerini yazarak yardımcı olmaya çalışayım:
+Kabine ses almıyor. Rüzgar sesi cok az olarak 110 km/h 'dan sonra başlıyor ki buna ses denilmezmiş. Şimdiki aracımla efil efil gidiyoruz (tiguan :) ) +standart high performance müzik sistemi çok başarılı. +83bin km akü harici bir masraf çıkartmadı. Partikül filtresi için ADM sıvısını özellikle eklettim. +bakımları hiç de pahalı değil keza parçaları da diğer ithal araçlar ile aynı fiyatlarda. +sürücü koltuğu hafızalı(dynamiclerde) ve kullanılan anahtara göre de şöförün ayarına geliyor. +koltukları çok rahat. Bu koltuklardan sonra tguanda sırt agrısı yaşadım. +dengesi çok iyi. DSTC sistemi çok iyi çalışıyor. +hız sabitleyici ve sunroof var dynamiclerde. -Arka yaşam alanı dar ve basık. -bagaj hacmi cocuklu aıle için yetersiz. -yakıtı izmir şehir içinde 100 km'de 8,5 litre civarıydı. aklıma gelenler bunlar. Bu araç ile ilgili soracağınız bir şey olursa objektif olarak cevaplarım. |
2008 model arabada boya değişen olmaması gerçekten inanılmaz
Senede 12-13 bin için Sıfır araba alana benzinli tavsiye edilebilir de siz Sıfır almıyorsunuz ki BMW 3 serisi bir üst sınıf araç olduğu için ben BMW diyorum Turbosuz ve Benzinli olduğu için arıza riski de turbo dizel den tabiki daha düşük Tercih sebebinde ağırlık Yakıt tüketimi ise ancak ozaman Volvo derim |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ananas32 -- 24 Kasım 2017; 19:5:12 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |