Şimdi Ara

Son karar volvo s40 vs bmw e90

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar honda cıvıc aldık. Bılmıyorum ucuzmu pahalı mı aldık pıyasa cok kotu. 2008 elegance siyah boya degısen tramer yok otomatık 129 bınde lpglı 54 bıne aldım

----------------
    Arkadaslar karar vermem gerekiyor iki arada bir derede kaliyorum

Volvo 1.6 dizel dinamik en full olanı 56 bin lira boya degisen yok 2008 model 121 bın km

Bmw e90 3.16 i benzinli 159 binde tek lokal var onemsız 2007 55 bin tl

Yarin artik son asamadayim teklif kabul oldu karar vermem gerek
    Acikcasi yıllık max 12-13 bın km yaparım dıye dusunuyorum
    Ikı aracın masraf durumu nedır olası arızada perıyoduu bakım agır bakım masrafları falan aynı sevıyede mı sorunsuz bınmek ıstıyorum arıza lambaları falan ugrasmak ıstemem eksperde cıkar mı olası sorunu varsa aracın ? Ikı aractan bırını tercıh etsenız hangısını tercıh edersınız + ve - lerıyle volvoda ek olarak sunrof on ısıtma elektırıj hafızalı koltuk cruse kontrol falan var bmw sıyah ve bakımlı gorsel olarak cok cezbedıyor canlısı yardımcı olursanız sevınırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ananas32 -- 24 Kasım 2017; 19:7:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 4 yıl civarı 2008 s40 dynamic kullandım. e90 hakkında bilgim yok ancak s40 artıları ve eksilerini yazarak yardımcı olmaya çalışayım:
    +Kabine ses almıyor. Rüzgar sesi cok az olarak 110 km/h 'dan sonra başlıyor ki buna ses denilmezmiş. Şimdiki aracımla efil efil gidiyoruz (tiguan :) )
    +standart high performance müzik sistemi çok başarılı.
    +83bin km akü harici bir masraf çıkartmadı. Partikül filtresi için ADM sıvısını özellikle eklettim.
    +bakımları hiç de pahalı değil keza parçaları da diğer ithal araçlar ile aynı fiyatlarda.
    +sürücü koltuğu hafızalı(dynamiclerde) ve kullanılan anahtara göre de şöförün ayarına geliyor.
    +koltukları çok rahat. Bu koltuklardan sonra tguanda sırt agrısı yaşadım.
    +dengesi çok iyi. DSTC sistemi çok iyi çalışıyor.
    +hız sabitleyici ve sunroof var dynamiclerde.

-Arka yaşam alanı dar ve basık.
    -bagaj hacmi cocuklu aıle için yetersiz.
    -yakıtı izmir şehir içinde 100 km'de 8,5 litre civarıydı.

aklıma gelenler bunlar. Bu araç ile ilgili soracağınız bir şey olursa objektif olarak cevaplarım.
    2008 model arabada boya değişen olmaması gerçekten inanılmaz

Senede 12-13 bin için Sıfır araba alana benzinli tavsiye edilebilir de siz Sıfır almıyorsunuz ki

BMW 3 serisi bir üst sınıf araç olduğu için ben BMW diyorum

Turbosuz ve Benzinli olduğu için arıza riski de turbo dizel den tabiki daha düşük

Tercih sebebinde ağırlık Yakıt tüketimi ise ancak ozaman Volvo derim
  • Volvoyu makyajlı kasa öneririm, 3.16i için performans tatmin etmeyebilir ama lpg uyumu için tercih edilebilir. Arıza için özellikle yazdığınız için belirteyim. 1.6 dizel motorun partikül filtresi kronik tıkanıyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki Volvo
  • 2008 model arabada boya değişen olmaması gerçekten inanılmaz

Senede 12-13 bin için Sıfır araba alana benzinli tavsiye edilebilir de siz Sıfır almıyorsunuz ki

BMW 3 serisi bir üst sınıf araç olduğu için ben BMW diyorum

Turbosuz ve Benzinli olduğu için arıza riski de turbo dizel den tabiki daha düşük

Tercih sebebinde ağırlık Yakıt tüketimi ise ancak ozaman Volvo derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volvo S60 sahibi birisi olarak 2 arac arasında kesinlikle e90

• Hocam e90 kasadaki 316 lık üniteler gerçekten çok verimsiz..hem gitmiyor hem cok yakıyor..Görsel olarak S40 tan biraz daha şık olduğu doğrudur ama onun dışında bence S40 daha alınası heleki son benzin fiyatlarından sonra..Yinede karar sizin,hayırlısı olsun inşaAllah

• Kalite olarak Bmw denir ama Bmw'nin sahibi tarafından nasıl kullanıldığı önemli. Ayrıca atmosferik motor performans anlamında çok zayıf kalacaktır. S40 ise hem dizel hem daha düşük kilometreli ve daha donanımlı. Bunlara göre karar verin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VOLVO S60 VE S80 FARKI NEDİR..?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • akifsari A kullanıcısına yanıt
    2000 model arabaya biniyorum. Sadece sağ arka stop lambasının önünde (Sağ arka çamurlukta) avuç içi kadar macun var. Başka tek damla boya yok. 3-4 farklı yerde boya ölçer ile kontrol edildi. Yani oldu mu oluyor.
  • 4 yıl civarı 2008 s40 dynamic kullandım. e90 hakkında bilgim yok ancak s40 artıları ve eksilerini yazarak yardımcı olmaya çalışayım:
    +Kabine ses almıyor. Rüzgar sesi cok az olarak 110 km/h 'dan sonra başlıyor ki buna ses denilmezmiş. Şimdiki aracımla efil efil gidiyoruz (tiguan :) )
    +standart high performance müzik sistemi çok başarılı.
    +83bin km akü harici bir masraf çıkartmadı. Partikül filtresi için ADM sıvısını özellikle eklettim.
    +bakımları hiç de pahalı değil keza parçaları da diğer ithal araçlar ile aynı fiyatlarda.
    +sürücü koltuğu hafızalı(dynamiclerde) ve kullanılan anahtara göre de şöförün ayarına geliyor.
    +koltukları çok rahat. Bu koltuklardan sonra tguanda sırt agrısı yaşadım.
    +dengesi çok iyi. DSTC sistemi çok iyi çalışıyor.
    +hız sabitleyici ve sunroof var dynamiclerde.

-Arka yaşam alanı dar ve basık.
    -bagaj hacmi cocuklu aıle için yetersiz.
    -yakıtı izmir şehir içinde 100 km'de 8,5 litre civarıydı.

aklıma gelenler bunlar. Bu araç ile ilgili soracağınız bir şey olursa objektif olarak cevaplarım.

• İkinci el 160 bin km’de bir BMW al diyeceğim aklıma gelmezdi ama başka çare bırakmamışsınız.

• 60 bine 2011 sonrası s40 alın derim.D2 motorlar daha farklı valf sayısı düşürülmüş ve yakıt tüketimi daha az.Şehir içinde 6.5 litre yakıyor.115hp 270Nm tork ve 6 ileri.Hatta şu anda biz satıyoruz.2011 125bin km premium.İlgilenirseniz linkini göndereyim.
  • S40
  • turbosuz 316i 318i gitmez

• Arkadaşlar honda cıvıc aldık. Bılmıyorum ucuzmu pahalı mı aldık pıyasa cok kotu. 2008 elegance siyah boya degısen tramer yok otomatık 129 bınde lpglı 54 bıne aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ananas32 -- 24 Kasım 2017; 19:5:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ananas32

Arkadaşlar honda cıvıc aldık. Bılmıyorum ucuzmu pahalı mı aldık pıyasa cok kotu. 2008 elegance siyah boya degısen tramer yok otomatık 129 bınde lpglı 54 bıne aldım

Hayırlı olsun öncelikle piyasa malesef çok kötü Civic otm tüplü işinizi görür

S40 ın sağlamlığı ya da BMW nin konforu kesinlikle yok ama orta karar bir araç

Neticede 10 Yaşında ben 50 bini geçmezdim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.