Şimdi Ara

___//SON İNDİRİM Q6600 B3 REV. 260YTL. 8. AY FATURALI \\___

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Q6600_______________270 YTL PAZALIKSIZ.ORJİNAL FANI VAR. TAKAS YOK. KARGO ALICIYA AİT.1.08.2007 TARİHİNDE VATANDAN ALINMA FATURASI VAR.3.6GHZ GÜNLÜK KULLANIYORUM. B3 REV OLMASI İLE TAKINTISI OLAN DH HIZ AŞIRTMAYA BAKABİLİR.
    Q6600_______________ 260 YTL (FANSIZ)

DAHA ÖNCE ALIŞVERİŞ YAPTIKLARIM.

FALEX(ASUSU 8800GTS 640MB SATTIM),
    WİLD(İŞLEMCİ ANAKART,HDD VE RAM SATTIM),
    EAGLE66(İŞLEMCİ SATTIM),
    SİYAU(RAM SOĞUTUCUSU SATTIM),
    [C_A_N_e_R] (EKRAN KARTI ALDIM)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scerit -- 7 Şubat 2008; 8:04:15 >

• B3 revızyona 300 ytl cok degılmı bea arkadasım.Su an B3 un maxımum ederı 250 ytl !!Fıyatta bıraz ındırıme gıdersen daha rahat satabılırsın.
    Hayırlı satışlar...
  • Nasıl bir soğutmayla günlük 3.6 kullanıyorsun?
  • Herhalde LN2 :D
  • Serkan abi hayırlı satışlar
  • gemin ıı soğutma ile günlük kullanıyorum. günlük adana gibi memlekettede problem olmuyor.
    islemcide gerçekten takoz değil.
  • satış devam ediyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • B3 ile G0 arasinda abartildigi kadar bir fark yok. Ikisini de kullandim, B3'un tek sorunu termal spesifikasyonunun daha dusuk olmasi yani G0'i daha yuksek sicakliklarda bile guvenli sekilde kullanabiliyorsunuz.

3.6 G0 ile de cok rahat yapilir B3 ile de. G0'larin piyasasi 310-320 ilen B3'e 250 demek haksizlik olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: annihilator

B3 ile G0 arasinda abartildigi kadar bir fark yok. Ikisini de kullandim, B3'un tek sorunu termal spesifikasyonunun daha dusuk olmasi yani G0'i daha yuksek sicakliklarda bile guvenli sekilde kullanabiliyorsunuz.

3.6 G0 ile de cok rahat yapilir B3 ile de. G0'larin piyasasi 310-320 ilen B3'e 250 demek haksizlik olur.

DİLİNE SAĞLIK .
    MANTIKLI YAKLAŞIMIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
  • Arkadaş hakkaten doğru söylüyor,bende de b3 rev.Q6600 var, B3lere laf yok arkadaşlar,B3 diye fiyarlar kırılmasın lütfen.
  • Bi revizyon farkı için fiyat okadar kırılmazFiyatın normal abicim satışına bak sen .... Hayırlı satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Falex -- 27 Ocak 2008; 1:37:12 >
  • e6850 yi 250 ytl ye satanlar için ne diyeceksınız arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: KOND

e6850 yi 250 ytl ye satanlar için ne diyeceksınız arkadaşlar

Ben Cevaplıyayım E8400 ün Ezici Galibiyeti ( By 45nm )
  • quote:

quote:

Ben Cevaplıyayım E8400 ün Ezici Galibiyeti ( By 45nm )

AYNEN KATILIYORUM DOSTUM KİMSE İŞLEMCİ FİYATINI DÜŞTÜGÜNÜ KABUL ETMEK İSTEMİYOR ARKADAŞLAR 45 NM İŞLEMCİLER PİYASAYI İNNDİRECEK BUNU BÖYLE KABUL EDELİM
  • arkadaşalar aynı snıf değil bahsettiğiniz işlemciyle. ayrıca o fiyata vereceğime işlemciyi yakarım daha iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kudretx

Arkadaş hakkaten doğru söylüyor,bende de b3 rev.Q6600 var, B3lere laf yok arkadaşlar,B3 diye fiyarlar kırılmasın lütfen.

ne kadar ınkar edersenız edın kırılırsanız kırılın kı su bı gercek Q6600 B3 ler su an 250-260 arasıdır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dthbrn

quote:

Arkadaş hakkaten doğru söylüyor,bende de b3 rev.Q6600 var, B3lere laf yok arkadaşlar,B3 diye fiyarlar kırılmasın lütfen.

ne kadar ınkar edersenız edın kırılırsanız kırılın kı su bı gercek Q6600 B3 ler su an 250-260 arasıdır...

ARKADAŞ DEDİĞİM FİYATA İNŞALLAH SATAN OLUR BEN VAZGEÇTİM ZATEN. DAHA BİR TANE BU FİYATA SATILMAMIŞ OLUR EN AZINDAN.

• quote:

Orjinalden alıntı:Dthbrn

Ben o fiyata daha görmedim ....

quote:

Ayriyetten satanlar değil satan dicektiniz.... Çünkü bir kişi vardı onu 250 ye satan ve ölü bir fiyata gitti.... DH de oluyor böyle ara sıra ama normal de topiclerde 290-310 diye görüyoruz ....

• quote:

Orjinalden alıntı: Dthbrn

quote:

AKILLIM SENDE Q6600 GO KULLANIYORSUN KENDİ PAZARINIDA DÜŞÜRÜYORSUN BEN VAZGEÇTİM. SAKIN SENDE SATMA

• Ölücülere ve mezarcılara fırsat vermeyin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.