Şimdi Ara

[SATILDI] Gigabyte RTX 3060Ti (1.5 Yıl Garantili, Faturalı, Kutulu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Gigabyte RTX 3060Ti (1.5 Yıl Garantili, Faturalı, Kutulu)

Merhaba,

Halihazırda sistemimde takılı olan ve aktif kullandığım ekran kartımı satıyorum.

Kutusu, faturası filan herşeyi duruyor. Pazarlık yapılabilir, tekliflerinizi iletebilirsiniz.

Tam model adı: GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC 2.0

Taksit imkanı için GeT açabilirim.

• Daha önce 1 aylıkken başkasından satın almıştım. Bu kişi de kartı İtopyadan hazır sistem içerisinde almış.
    • Sistemin fatura tarihi: 30.09.2021'dir. Gigabyte kartlar 3 yıl garantili olduğu için kartın garantisi 2024 Eylül sonuna kadar devam etmektedir.
    • Ben kartı ilk sahibinden, sistemi hiç kullanmadan satın aldım, zaten kendisi sistemi alır almaz dağıtıp satmıştı. O yüzden ilk ve tek kullanıcısı benim. Ben de sadece oyun oynamak için kullandım, referanslarım mevcuttur. Güven konusunda sıkıntınız olmasın.
    • Şehir dışına önce havale sonra kargo yapabilirim.

FİYAT: 6900Tl

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 6900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 30 Eylül 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Menopozdayken forumda takılmayın arkadaşlar, dışarı çıkın biraz hava alın! [SATILDI] Gigabyte RTX 3060Ti (1.5 Yıl Garantili, Faturalı, Kutulu) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bozkurtbey. -- 9 Haziran 2023; 9:55:9 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.