Şimdi Ara

Son günlerde Riot TR görevlileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98
Cevap
0
Favori
3.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hakkında yapılan şikayetlerin çok arttığını gördüm, benimde attığım bir iki ticket oldu sadece, onlarada bir haftayı geçen sürelerde cevap verildi. Bir arkadaşın 400 tl'sini çekip yaptıkları müdahaleyi gördükten sonra midem bulandı. Bu mu şimdi iş ahlakı dedim. Riot EU ekibinin hatayı düzeltmesinden sonra Riot TR'nin sadece Riot'un kurumsal kimliğine zarar verdiğini düşünüyorum, geçmiş günlerde açılan bir konuda bulunan imza kampanyası olayını uplamak istedim bende kendimce umarım sesimiz duyulur. 1000 kişi falan imzalamış.

https://www.change.org/tr/kampanyalar/petition-to-change-riot-games-turkey-staff-automatic-chat-ban-system

Riot forumunda bir arkadaş bunu paylaşmış, destekleyenler imza atsın demiş, admin gelmiş hemen ceza alan haksız almıyor demiş, küfür eden birinin örneğini vermiş klasik olarak, konuyuda kapatmış.

1. KONUYU AÇAN ARKADAŞ KÜFÜRDEN BANLANDIM FALAN DEMEMİŞ.
    2. HER RİOT SUPPORTUNDAN ŞİKAYETÇİ OLAN BAN YEMİŞ BİRİSİ FALAN DEĞİL ONLARCA NEDENİ VAR.
    3. KÜFÜR EDİP CEZA ALANLAR ÇOĞUNLUKTA OLSA BİLE DAHA TRİBUNALIN OLMADIĞI BİR SERVERDAN BAHSEDİYORUZ ÇOK HAK YENİYOR TROLL RAPORLAR YÜZÜNDEN.
    4. RİOT GÖREVLİLERİNİN O KONUYU BİLE AMACINDAN SAPTIRIP KAPATMALARI İŞ AHLAKLARINI GÖSTERİYOR.

Edit : Gelen resimleri daha kolay görünsünler diye ilk mesaja editliyorum.

Son günlerde Riot TR görevlileri Son günlerde Riot TR görevlileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Little big Metal -- 4 Temmuz 2013; 14:22:32 >

• Riot TR işsiz herkesi bünyesine katmış. Kimsenin bir şeyden haberi yok. Serverda ban yok. Kıçı kırık bir sohbet kısıtlamarı var onuda herkese atıyorlar. TR serverı zaten saçma sapan bir server Riot TR bunu iyice batırıyor. Zaten hesap klonlama filan derken iyice ellerine yüzlerine bulaştırdılar.
  • Şu serveri ve insanları en çok savunanlardan biri olarak ben bile bezdim. Artık kendilerine gelmeleri ve oyuncularla doğru düzgün ilgilenmeleri gerekiyor, ya da oradaki yerlerinden vazgeçmeleri...
  • Bilgisayara geçeyim ilk iş imza atacağım. Haketmeyene ban var hakedene yok yaz bitiminde server değiştirmeyi düşünüyorum ben de karar verdim daha doğrusu. Şu ana kadar hiç chat ban yemedim hakettiğim halde böyle saçma bir sistem görmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen Hak veriyorum , Riot Türkiye işini düzgün yapamadığını çözüm odaklı çalışmak yerine Mağduriyeti ikiye katlayarak

[400 Tl Üstüne Hesap Bloke Konusuna istinaden] tamamamen gözümden düşmüş bir durumdalar.Peki Neden TR Supporta atılan mail 1 haftada cevap bulurken

Diğer serverlarda çoğu zaman gün aşırı olmamaktadır ? Orada 20.000 Çalışan mı var ?

- EUW Supporttan biraz örnek almalılar ,

- Çözüm odaklı olmalılar ,

- Ezberci Cevap vermemeliler [ Adamlar hangisine yetişsin diyorsanız , Unutmayın ki Bunun için Maaş alıyorlar ]

İmzam Bulunsun !

Edit : Kampanyadaki Bu paragraf aslında...

Riot Games gibi ciddi ve oyuncularına gerçekten değer veren bir kurumun, Türkiye uzantısı sağlıksız bir biçimde yönetiliyor, oyuncuların hakları ihlal ediliyor, yönetim kesinlikle oyuncusuna karşı empatiden en uzak tutumu sergilemeyi kendisine ant içmiş vaziyette. Eğer League of Legends Türkiye sunucusu diğer sunuculara göre oldukça az bir popülasyona sahipse bunun sebebi, sırf popülasyona bir zarar gelmesin diye trolleri ve toksik oyuncuları oyundan yasaklamamak için hala Tribunal sistemini sunucuya getirmemelerinden ötürü Riot Games Türkiye ekibinin işgüzarlığıdır. Kendi yarattıkları böyle bir popülasyon ile kıvanç duyuyorlar mı, onu da merak ediyoruz.

Bu aldatıcı grup, Riot Games'in orijinalliğinden oldukça farklı işlere imza atıyor. Hatta atamıyorlar, Riot Games Türkiye ekibi ve sunucusu bu yüzden kat be kat gerilerde seyrediyor.

Yetkililere duyurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hydrogena -- 4 Temmuz 2013; 2:47:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

Tamamen Hak veriyorum , Riot Türkiye işini düzgün yapamadığını çözüm odaklı çalışmak yerine Mağduriyeti ikiye katlayarak

[400 Tl Üstüne Hesap Bloke Konusuna istinaden] tamamamen gözümden düşmüş bir durumdalar.Peki Neden TR Supporta atılan mail 1 haftada cevap bulurken

Diğer serverlarda çoğu zaman gün aşırı olmamaktadır ? Orada 20.000 Çalışan mı var ?

- Ezberci Cevap vermemeliler [ Adamlar hangisine yetişsin diyorsanız , Unutmayın ki Bunun için Maaş alıyorlar ]

İmzam Bulunsun !

Riot Games gibi ciddi ve oyuncularına gerçekten değer veren bir kurumun, Türkiye uzantısı sağlıksız bir biçimde yönetiliyor, oyuncuların hakları ihlal ediliyor, yönetim kesinlikle oyuncusuna karşı empatiden en uzak tutumu sergilemeyi kendisine ant içmiş vaziyette. Eğer League of Legends Türkiye sunucusu diğer sunuculara göre oldukça az bir popülasyona sahipse bunun sebebi, sırf popülasyona bir zarar gelmesin diye trolleri ve toksik oyuncuları oyundan yasaklamamak için hala Tribunal sistemini sunucuya getirmemelerinden ötürü Riot Games Türkiye ekibinin işgüzarlığıdır. Kendi yarattıkları böyle bir popülasyon ile kıvanç duyuyorlar mı, onu da merak ediyoruz.

Bu aldatıcı grup, Riot Games'in orijinalliğinden oldukça farklı işlere imza atıyor. Hatta atamıyorlar, Riot Games Türkiye ekibi ve sunucusu bu yüzden kat be kat gerilerde seyrediyor.

Yetkililere duyurul
    ur.

Blizzard ekibi utanmasa skype ver direk konusalim diyecek Ticket atiyorsun dakikasi gecmeden tas catlasin 5 10 dakika da geri donuyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calvin Harris -- 5 Temmuz 2013; 2:47:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nidalee

quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

Tamamen Hak veriyorum , Riot Türkiye işini düzgün yapamadığını çözüm odaklı çalışmak yerine Mağduriyeti ikiye katlayarak

İmzam Bulunsun !

Yetkililere duyurul
    ur.

Blizzard ekibi utanmasa skype ver direk konuaalim diyecek Ticket atiyotsun dakikasi gecmeden taa catlasin 5 10 dakika da geri donuyorlar

Katılıyorum , Riot Games'de gayet başarılıdır zira Türkiye Uzantısı için bunu söylemek zor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İmza konusu ilk açıldığında hemen savunmuşlardı "HURRRRR RIOT İYİ DUUUURRRRR NE YAPSINLAR DAHA" falan diye. Adamların yaptığı bişey yok ki birader. Sadece mağdur oluyor herkes bunu görüyoruz. TR'de oynamıyorum ancak gözlemlerime göre şikayet edilen herkes chat banı alıyor veya bi şekilde ceza alıyor. Zaten troll dolu bi server. Bu şekilde çözüm olmaz, sadece kısa süreli "Hmm çalışıyolar adamlar" der bi kaç kişi o kadar.
  • Bu oyunun bu kadar popülerleşmesinin nedeni sadece oyunun iyi olması değil, Riot'un müşteri memnuniyetinin had safhada olması, Türkiye serverı bu standartları karşılayamıyor maalesef. Batıda supporta canım sıkılıyor beni eğlendirin diye ticket gönderen arkadaş vardı, support ona birkaç komik video atmıştı geri dönüş olarak forumda paylaşmıştı, Türkiyede ise kullanıcı banlanır muhtemelen böyle birşey yaparsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pearl Jam

Bu oyunun bu kadar popülerleşmesinin nedeni sadece oyunun iyi olması değil, Riot'un müşteri memnuniyetinin had safhada olması, Türkiye serverı bu standartları karşılayamıyor maalesef. Batıda supporta canım sıkılıyor beni eğlendirin diye ticket gönderen arkadaş vardı, support ona birkaç komik video atmıştı geri dönüş olarak forumda paylaşmıştı, Türkiyede ise kullanıcı banlanır muhtemelen böyle birşey yaparsa.

Hatırladım ve ibret aldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çoğu 18 yaşında bile değil ve belki de 1 yıldır bile oynamıyorlar oyunu. Westte ya da NA'de support sisteminin nasıl işlediği hakkında en ufak bir bilgileri bile yok. Ve işin kötü tarafı kendilerini geliştirmeye çalışmıyorlar.

Konuşmanın sonunda sadece susturmak için aradaki farkı geri yükledi hesabıma ama 11 gün geçtikten sonra derdim IP olmuyor benim. 6 Mesajlık bir konuşmayı yapmamız 20 gün sürdü.
  • Takip
  • Destek veriyorum, indirim farkini sampiyon tekrar indirime girdiginde veriyorlar resmen.

• Ben bunu başından beri biliyordum. Arkadaşlarımı geçirmeye çalıştım ama geçmediler. Tr açıldığında bizi attılar. 2 maç attım. Geçtim euwte. Trde olan iyi oynayan kişilerde euwte geçerse tr sorunu kalmaz kimsede. Anca troller kendi oyunlarına gelir
  • redditde trendtopic olması lazım konu açmanız gerek daha çok ses getirir, birilerinin üstlenmesi lazım bu işi
  • Gerçekten çok gıcık oluyorum şu Riot TR ekibine.
  • Takip

• 2 gün önce "account merge" hakkında ticket attım.Bakalım ne zaman cevap gelecek
    İmzaladım bu arada
  • Saçma sapan işlerle uğraşacaklarına biraz oyuncularla ilgilenseler sorun kalmayacak ama.
  • Sadece indirimleri için duruyorum ve ligi mi biraz daha artırmaya çalışıyorum skin depolayınca west ve na geçicem zaten na başlamıştım :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.