Şimdi Ara

Son güncellenen yazılımla ne yaptılarsa karlanma var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün önce SD STB 'nin yazılımı güncellendi. O gün bugündür kutu artistlik yapıyor. Karlı gösteriyor. Eskiden cam gibiydi.
    Bir zamanlar Divx oynatmak için kullandığım DivxG400 programında böyle bir efekt vardı. "Sinema efekti" diye. Aynı ondaki gibi işte.
    Başka farkeden var mı?

Orijinalden alıntı: hurshit

2 gün önce SD STB 'nin yazılımı güncellendi. O gün bugündür kutu artistlik yapıyor. Karlı gösteriyor. Eskiden cam gibiydi.
    Bir zamanlar Divx oynatmak için kullandığım DivxG400 programında böyle bir efekt vardı. "Sinema efekti" diye. Aynı ondaki gibi işte.
    Başka farkeden var mı?

hocam aynen..bende karlılık hala suruyor...siz ne yaptiniz ozel bir sey yaptiniz mi yoksa duzeldimi yoksa teledünyaya telefon açıp mı düzelttirdiniz ???
  • Henüz Türksat'a haber vermedim, düzelmedi de haliyle. Düzelir mi bilmiyorum ama Türksat'a bir haber verelim. Birkaç kişi aynı şeyi söylersek dikkate alırlar. Yakın bakınca rahatsız ediyor beni bu ekranda gezen karıncalar.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.