Şimdi Ara

Son güncelleme ile Skype'a pek çok kullanışlı özellik eklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Microsoft, Skype için büyük bir güncelleme yayınladı ve güncelleme ile birlikte Skype kullanıcıları pek çok yeni özelliğe kavuşacaklar. Güncelleme ile birlikte kullanıcılarla buluşacak birbirinden kullanışlı özelliklerden bazılarına gelin birlikte göz atalım.
     
    Bunlardan en önemlisi, artık Skype hesabınız üzerinden SMS yollayarak, SMS alabileceksiniz. Bu özellikten yararlanmak için yalnızca arayan kimliği belirlenmiş bir Skype numarasına sahip olmanız gerekiyor. Ancak şunu belirtmeliyiz ki bu özellik ilk etapta yalnızca ABD'deki kullanıcılar için kullanıma sunuldu ve ilerleyen zamanlarda diğer bölgelerde de kullanıma sunulması bekleniyor.
     
     
    Bir diğer önemli yeni özellik ise, artık OneDrive dosyalarınızı Skype ile doğrudan paylaşabileceksiniz. Tek yapmanız gereken sohbetlerde yer alan “+” butonuna tıklamak ve sonrasında rahatlıkla OneDrive dosyalarınızı paylaşabileceksiniz.
     
    Ayrıca yeni güncelleme ile birlikte artık Skype üzerinden tanıyor olabileceğiniz kişilere de erişebileceksiniz. Tıpkı Facebook, Instagram benzeri sosyal ağlar gibi Skype da size tanıma ihtimaliniz yüksek olan kişileri önerecek. 
     
    Veri kullanımına gelecek olursak, uygulama artık otomatik olarak fotoğraf indirirken işlemi Wi-Fi mi yoksa mobil veri üzerinden mi yapacağını sizin onayınızla belirleyecek. Ayrıca dosyaları otomatik olarak indirmemeyi de seçebilirsiniz.







  • MSN iptal edildikten sonra skypede bitti.Etrafımda kimse kullanmıyor Man varken kullanmayanı dövüyorlardı

  • Önce msn sonra skype, şimdi de discord var yakında bu da biter.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • msn güzeldi ama çağa uyum sağlayamadı sonra skype daha iyiydi ama sağolsun microsoft eline aldığı herşeyi darmadağın etti,artık dünya değişiyor ve bu değişime microsoft uyum sağlayamadı çok geriden geliyor.

  • Skype güncellemeyle arayüzünü batırmışlardı mobilin aynı kopyasıydı şimdi bir miktar düzelmiş away falan gelmiş zorla yükletti bugün

  • Msn gül gibi pratikken yoktan sebep kapattılar. Bugün açık dursa hala iş yapardı. Skype hala kullanasım yok telefonda lite versiyonu var oda iş için.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alemburda34

    Msn gül gibi pratikken yoktan sebep kapattılar. Bugün açık dursa hala iş yapardı. Skype hala kullanasım yok telefonda lite versiyonu var oda iş için.

    Eğer msn kapanmasaydi ve Microsoft ilgilenseydi bugün belki WhatsApp yerine MSN'in mobil versiyonunu kullanıyor okurduk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikler kullanışlı olabilir de Skype kullanışlı değil be...

  • Bence bu özellikler Skype biraz daha Whatsapp yapıyor. Ama Skype ayrı Whatsapp ayrı ikisi de farklı kullanıcı istek ve taleplerine hitap ediyor. Skype'ın kendini Whatsapp'a çevirmesi bence yanlış ve hatalı bir karar olacaktır.

  • Sms olsa ne olmasa ne, eskiden di onun önemi. Zamanında skype kullananların çoğu yurtdışında ki yakınlarıyla görüşmek için kullanıyordu. Ben bile çok skype kredisi aldım. Ama ne şimdi tek whatsapp yetiyor da artıyor bile. Hem Microsoft hangi satın aldığı yazılımı eski halinden iyi duruma getirdi ki bunu getirsin?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.