Şimdi Ara

SON GÜN:( %10 İNDİRİM. ÖNCE BİNDİRİM SONRA İNDİRİM DEĞİL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
16.008
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: @WP VOLK@N


    quote:

    Orjinalden alıntı: flexor

    benim anlamadığım bu bölüm sıcak fırsat bölümü değilmi ? yani piyasadaki en uygun urunlerin konulduğu ve tartışıldığı ama bu şekilde olursa yakında firmalar bölümü olacak


    Gokhan beyin dedigine katiliyorum,mesela gigabyte ekran karti suan arena nin kendi sitesinde bile daha yuksek fiyata konulmusken,sadece bayilerine gonderdigi kampanya sayesinde 2.el 9600 gt yerine sifir 8800 gt alabildim.bakmamis olsaydim bu fiyata yakin 2.el 9600 gt sahibi olmustum.bu sadece bir ornekti.

    firmalarin yaptigi kampanyalari goruyorsun.bu kampanyalardan kimse seni zorunlu olarak yararlanman gerektini soylemiyor.bu bir tercihtir kesene ve isine geliyorsa alirisin,isine gelmiyorsa almassin.gereksiz yorumun anlami yok.



    arkadaşlar birbirinizi boş yere kırmayın kırıcı olmayın lütfen flexor unda kötü bir niyeti olduğuna inanmıyorum neticede burada bir aile gibiyiz birbirimizi boş yere kırmayalım lütfen




  • quote:

    Orjinalden alıntı: vehbi

    Uzak durun bu ve bunun gibi davranan firmalardan. Gigabyte 8800GT kampanyası ne zaman başladı ne zaman bitti? Böyle saçma sapan şey olur mu?
    Yaparsın kampanyanı sabah başlatırsın, hiç olmazsa 2-3 gün sürdürürsün. Öyle akşam 16-17 gibi başlatıp ertesi sabah kampanya bitirilir mi? Bu firma elindeki ürünü satmaktan ziyade firmasının reklamını yapmak için bu şekilde uygun olmayan zamana koymuş kampanyasını.

    Aynı kampanyanın tekrarlanmasını bekliyoruz...


    Polemik yaratmak istemiyorum ama mesajının başı ve sonu birbirini tutmuyor. Uzak duracaksan neden kampanya istiyosun tekrar
    Neyse gel gelelim Gökhan'ı daha Star bilgisayar yokken tanırdım. Ortağınıda gayet iyi tanırım. İkiside ellerinden geleni yapmaya çalışan ve kendi başlarına bişeyler başarmak için çabalayan arkadaşlar. Bu güne kadar da gayet iyi götürüyorlar. Benden kendilerine tam destek !
    Ayrıca Sapphire de yaptıkları indirim gayet iyiydi. Ben bayi fiyatı olarak onun üstünde fiyata almıştım 1 hafta önce lazım olunca. Kafamda yoktu ama bitanede kendime aldım Gökhandan. Şimdide 500GB disk koymuşlar evde disk alanı 2 TB oldu ama yinede alasım geliyor

    Yoksa biraz daha kasıp şöyle phenom olayına mı girsem evde işlem gücü yüksek sunucu lazım. Gökhaaannn... Bana ordan 1 anakart Bi Phenom (ha onu koymuştun zaten) bide DDR2 800 MHZ 2GB modülden kampanya yapta hanım kredi kartı ekstresini görmeden atayım siparişi




  • quote:

    Orjinalden alıntı: flexor

    benim anlamadığım bu bölüm sıcak fırsat bölümü değilmi ? yani piyasadaki en uygun urunlerin konulduğu ve tartışıldığı ama bu şekilde olursa yakında firmalar bölümü olacak


    Gokhan'ı MSN den ekle sana özel sıcak fırsat yapsın Ha bedavaya falan istemede.

    Bu arada kısa bir bilgi ileteyim. Vatan kampanya vs yapıyor deli fiyatlar veriyor tabi ama arkasında dönen dolapları biraz düşünün. Vatan kimle kampanya yaptı Cardfinans. E bu kampanya sonrasında Vatan zarar ettimi? Hayır. Neden ? PArça fiyatlarında kar marjı çok mu iyiydi ? Hayır. (Nerden mi biliyorum, kendilerine mal veriyorum ve kampanyada benim onlara verdiğim fiyatın altına sattılar!) Nasıl zarar etmedi peki ? Finans banka reklam bedeli kesti güzel güzel. Banka deli gibi kart dagıttı, bir sürü müşteri kazandı aylarca televizyonda döndüreceği reklam parasını Vatana 2 günde verdi ama 1 yıllık televizyon reklamında yapamayacağı işi yaptı. Sonuç, alan memnun satan memnun. Ama küçük ve orta seviyedeki firma/bayiler bu işten zararlı çıktı. Kaybeden kim ? Türkiye. Kazanan ? Yunanlılar . Eh çok derinlere gidecem ben en iyisi burada durayım.




  • Bu millete iyilik yapmayacaksın , kaça versin daha hayret birşey , beleşcilik bazılarının içine işlemiş
  • sıcak fırsatların en sıcak başlığı..
    her açtığımda ilk tıkladığım konu..
    8800gt 265ytl daha ne olsun..

    sabah kalktım 8800gt kampanyası bitmiş..rica ettik kampanya tekrar başladı..bazen isteğe göre bile kampanya oluyor..
    böyle müşteri memnuniyetini düşünen başka bir firma varmı?

    destek verelim kampanyalı ürünlerin sayısı artsın.....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: maniac
    Bu arada kısa bir bilgi ileteyim. Vatan kampanya vs yapıyor deli fiyatlar veriyor tabi ama arkasında dönen dolapları biraz düşünün. Vatan kimle kampanya yaptı Cardfinans. E bu kampanya sonrasında Vatan zarar ettimi? Hayır. Neden ? PArça fiyatlarında kar marjı çok mu iyiydi ? Hayır. (Nerden mi biliyorum, kendilerine mal veriyorum ve kampanyada benim onlara verdiğim fiyatın altına sattılar!) Nasıl zarar etmedi peki ? Finans banka reklam bedeli kesti güzel güzel. Banka deli gibi kart dagıttı, bir sürü müşteri kazandı aylarca televizyonda döndüreceği reklam parasını Vatana 2 günde verdi ama 1 yıllık televizyon reklamında yapamayacağı işi yaptı. Sonuç, alan memnun satan memnun. Ama küçük ve orta seviyedeki firma/bayiler bu işten zararlı çıktı. Kaybeden kim ? Türkiye. Kazanan ? Yunanlılar . Eh çok derinlere gidecem ben en iyisi burada durayım.


    Arkadaşın yazısına biraz destek olayım, Vatan ın bunların üstüne zararına satış yaptığını söylemekte zor, bilhakis elinde çakmış olan malları çıkardı, kampanyalarda yeni ürün göremezsiniz, FullHD lerin dış ülkelerde 1000$ ın altına kadar düşmesi, Türkiye de ise firmaların daha HD ready stoklarını bile eritememiş olduğu bir ortamda kampanya adı altında ellerinde yıllar önce fahiş fiyatlara alınmış ve teknoloji geliştikçe fiyatları sıfırlanmış, şu an ise FullHD den bile pahalı olan HD Ready leri kampanya adı altında sattılar. Aynı mallar gariban satıcıların stoklarında da var ve hepsi mecburen çok ucuza ellerinden hemen çıkarmak zorundalar, hele bu günlerde ucuz FullHD ler herhangi bir firmadan Türkiye de satışa başladığı an, maalesef stoklarında HD Ready olan tüm firmalar bunları hiç bir şey yapamayacaklar, çoğu batacak.




  • evet arkadası tebrık etmek gerek gercekten dev fırmalara kıyasla fıyat vermek gercektyen zor bızım alıslarımız altında guzel fıyatlar vermekte ki bırde sorun olursa madur etmemek ıcın ekınden gelenı yapmakta,daha ne beklenebılırki.
    Hee bazı arkadaslarımız belki farkında degiıl ama vatan bımex teknosa gıbı fırmalarla rekabet etmek ımkansıza yakın adamlardaki finansal güç uc noktalarda uretıcılerın kasmasına ragmen bu fırmalar dehset ındırımlerle yuksek adetlerle urunleın alıp tabıı kı cok uygu fıyatlara satabılıyorlar.
    Ben şahsen kendılerıne tebrık edıyorum sorun oldgunda muadıl urunlerle yardımcı olmalarıda takdiri hakediyor...
  • LOGITECH PS2-USB Trackman Wireless Gümüş // fiyat indirime girmiştir.
  • TRIDENT Trident MB-700 indirime girmiştir.
  • elinizde ps2 gri kablo var nı acaba
  • bu trident sakız markası değilmiydi yaw.

    Sıcak fırsat olayına gelince, piyasada şukadar pizde piyasadan şu kadar daha iyi demişsiniz, ama piyasanın en ucuzu dememişsiniz, dolayısı ile sıcak fırsatlık bir durum yok ortada,

    örnek vermek gerekirse:

    TOSHIBA A200-23U : 1330$+kdv ye fiyat var ama sizde 1479$

    http://www.teknofiyat.com/?search=TOSHIBA+A200-23U&altlimit=&ustlimit=

    AXLE 512MB,GeForce 8800,PCI-Ex,DDR3 : 181$ a fiyat var siz yazmışsınız, 194$

    http://www.teknofiyat.com/?search=Axle+8800gt&altlimit=&ustlimit=

    bunlarmı sıcak fırsat güldürmeyin admı...




  • buraya koyduğumuz ilanı sakız olarak çağrıştırıyorsa teknolojiden uzak durun. ayrıca bu fiyattan düşük fiyat olması bu fiyatların fırsat olmadığı anlamına gelmez. işinize geliyorsa alırsınz gelmiyorsa ilandan uzak durursunuz. okumazsınız olur biter. alışverişi yapacak insalarında kafasını karıştırmaktan başka angare işler bulun kendinize.. konu içerisinde ki mesajları okumadan, damdan düşer gibi sayfanın en altına geçip bişey yaptığını sanıyorsun ve sırf mesaj atmış olabilmek için yazıyorsun. konu içerisindeki yazıları bi oku bakalım neler yazılmış yukarılarda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanank -- 5 Mayıs 2008; 22:08:59 >
  • quote:

    elinizde ps2 gri kablo var nı acaba


    pm den cevaplanmıştır.
  • Gigabyte 8800gt im 2 gün içinde elime(GEBZE) ulaştı ayrıca kargo şubeye geldiğinde telefonla benim haberdar edilmem örnek bir davranış bana göre.Heleki arızalı üründe muadilini göndermek gerçekten takdir edilcek bir durum . Gökhan Bey Msn de tüm sorularımı içtenlikle yanıtladı halada yanıtlıyor :) Bu zamanda böyle düzgün insanları görmek çok güzel Başarılarınızın devamını dilerim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gokhanank

    buraya koyduğumuz ilanı sakız olarak çağrıştırıyorsa teknolojiden uzak durun. ayrıca bu fiyattan düşük fiyat olması bu fiyatların fırsat olmadığı anlamına gelmez. işinize geliyorsa alırsınz gelmiyorsa ilandan uzak durursunuz. okumazsınız olur biter. alışverişi yapacak insalarında kafasını karıştırmaktan başka angare işler bulun kendinize.. konu içerisinde ki mesajları okumadan, damdan düşer gibi sayfanın en altına geçip bişey yaptığını sanıyorsun ve sırf mesaj atmış olabilmek için yazıyorsun. konu içerisindeki yazıları bi oku bakalım neler yazılmış yukarılarda



    Teknolojiye inana senden çok daha yakınımdır, neyin ne olduğunu da senden iyi biliyorum.

    Ayrıca Piyasada daha uygun fiyata ürün varsa sıcak fırsat değildir, sadece uygun fiyat denilebilir ona. Biz forum üyeleri neyden uzak duracağımıza da sana soracak değiliz, fiyatları pahalı görünce bende düşük fiyatları bulup yazdım, zaten forumun amacı da budur, bundan niye bu kadar gocundun onu da anlamadım..




  • bi kaç tane firma ismi var. yazmak istemiyorum. buyrun , onların fiyatları bizden daha düşük.
    söylemek istediğim firma kıyaslarken , sadece fiyatını değil, ürünün ne kadar zamanda elinize ulaştığını ve aldıktan sonra ne gibi hizmetler alıyorsunuz onalrı da mukayese etmelisiniz. eminim sizde okumuşsunuzdur. takip ediyorsanız, firmanın kafasına göre siprişi 1 ay sonra sildiğini , 1 ay sonra paranın müşterinin heasabına geçtiğini, bu demek oluyor ki ürüne bi fiyat veriliyor balon bir fiyat , ve 2 ay boyunca binlerce üyenin parası çalışıtırılıyor . bunları da göz önüne almalısınız. ve bu bahsettiğim sitelerde ki fiyatlar emin olun. bizim ham maliyetimiz değil. maliyetimizin altında fiyatlar yyınlaıyor sitelerde. yaklaşık olarak 15 gündür burada ilan vermekteyim. artık yoruldum diyebilirim. amacım bilinçli tüketiciye hizmet etmek. nereye doğru gidiyor bu ticaret mantığı bunu da anlamış değilim.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: gokhanank

    bi kaç tane firma ismi var. yazmak istemiyorum. buyrun , onların fiyatları bizden daha düşük.
    söylemek istediğim firma kıyaslarken , sadece fiyatını değil, ürünün ne kadar zamanda elinize ulaştığını ve aldıktan sonra ne gibi hizmetler alıyorsunuz onalrı da mukayese etmelisiniz. eminim sizde okumuşsunuzdur. takip ediyorsanız, firmanın kafasına göre siprişi 1 ay sonra sildiğini , 1 ay sonra paranın müşterinin heasabına geçtiğini, bu demek oluyor ki ürüne bi fiyat veriliyor balon bir fiyat , ve 2 ay boyunca binlerce üyenin parası çalışıtırılıyor . bunları da göz önüne almalısınız. ve bu bahsettiğim sitelerde ki fiyatlar emin olun. bizim ham maliyetimiz değil. maliyetimizin altında fiyatlar yyınlaıyor sitelerde. yaklaşık olarak 15 gündür burada ilan vermekteyim. artık yoruldum diyebilirim. amacım bilinçli tüketiciye hizmet etmek. nereye doğru gidiyor bu ticaret mantığı bunu da anlamış değilim.


    BAK BU KONUDA SANA HAK VERİYORUM ARKADAŞIM, ASLINDA İYİ NİYETLİ BİR İNSAN OLDUĞUN BELLİ, ZATEN BENİM YORUMLARIM SENİNLE ALAKALI DEĞİL SADECE FİYATLARIN İLE İLGİLİ İDİ.

    HAYIRLI SATIŞLAR DİLERİM..




  • teşekkür ederim. konunun olumluya bağlanarak büyümemesi sevindirici. yorumun için teşekkür ederim. ama emin olun, benim burada kampanya yaptığım fiyatların altındaki rakamlar balon fiyatlar. çünki buradaki fiyatlarım maliyetinin üzerine en fazla 1- 2 usd konulmuş fiyatlardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanank -- 6 Mayıs 2008; 16:35:40 >
  • MSI Radeon HD 3870 OC 512MB 256bit DDR4 PCI-E RX3870-T2D512E-OC
    KAMPANYAMIZ BAŞLAMIŞTIR. İYİ ALIŞVERİŞLER
  • bu açılan konudaki tüm yorumları okudum ve star bilgisayarı yakinen tanımamdan ötürü buradaki tüm üye arkadaşlarımıza şunu sölemek ihtiyacı duydum..

    1. SICAK FIRSATLAR kısmı "FİRMALARIN" (yani ticari vergisini veren ticari ünvana sahip tüm tüzel kişilerin) ürün satış kampanyalarına açık bir forum alanıdır. Sadece MAVİ, VATAN ya da herhangi bir yabancı sermayenin kampanyalarını içeren bi yer değildir. Unutmayınki bu firmalar dışındaki firmalarda vergi veriyor, eleman çalıştırıyor. İllaki dev magazaları showroomları olmak zorunda değildir.
    2. Yapılan kampanya ya da ucuzluk illaki fiyat olarak bakan arkadaşlar malesefki bilinçsiz tüketici konumuna giriyorlar. Bir firmanın sadece ürünün fiyatı değil hizmetide önemlidir. Örneğin star bilgisayar bu işi gayet başarılı yapan firmalardandır. Aldığınız ürünün fiyatı ucuz ama size yaşatacak sorunu çok olabilir. Ozaman ki durumda alım yaptığınız firma muadil bir ürün vermez. Biz bile vermiyoruz her müşterimize itiraf edeyimki.
    3. Büyük teknoloji mağazası olarak adı geçen firmalar yüzünden bu sektör çok kötü durumlara geldi. Halkımız fiyata kitlenmiş durumda kimden aldıkları bile umrunda değil. Sabahın 7 sinde magaza önünde kampanya bekleyip biber gazı ile kaçırılan halkımıza bunları söleyerek birazcık bilinçlendirebildiysem ne mutlu bana.. her ne kadar istemesemde kırıcı sözler telafuz ettiysek affola.

    Gökhan abi satışlar inanılmaz uygun şimdiden tüketiciler adına ben teşekkür eder ii çalışmalar dilerim

    Lonca Bilgisayar Genel Koordinatör
    www.loncabilgisayar.com




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.