Şimdi Ara

SON GÜN:( %10 İNDİRİM. ÖNCE BİNDİRİM SONRA İNDİRİM DEĞİL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
16.173
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    havale yapmak için sabahı bekledik kardeşim
    1 tane daha indirim yapın şu kartda....
    Yaparsın kampanyanı sabah başlatırsın, hiç olmazsa 2-3 gün sürdürürsün. Öyle akşam 16-17 gibi başlatıp ertesi sabah kampanya bitirilir mi? Bu firma elindeki ürünü satmaktan ziyade firmasının reklamını yapmak için bu şekilde uygun olmayan zamana koymuş kampanyasını.

Aynı kampanyanın tekrarlanmasını bekliyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vehbi -- 30 Nisan 2008; 12:01:17 >
  • firmadan uzak durmaya gerek yok ben firmaya güveniyorum ama karta havale yapabilmemiz için sabah olması gerekiyor
    ve akşamdan sabaha kampanya bitiyor..tekrar kampanya fiyatına dönmesini bekliyoruz...
  • kampanyamız dün sabah başlamıştır. ve bugün sabah a kadar devam etmiştir. 1 günlük zararına satış yapımıştır. elimizde son 1 adet kalmıştır. isteyen arkadaş alabilir.http://www.starbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=GV-NX88T512HP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanank -- 30 Nisan 2008; 12:16:01 >
    amd phenom 9750X4 işlemci yi ne zaman
    indirime gireceği konusunda bilgi verir misiniz

ŞİMDİDEN STAR BİLGİSAYAR A TEŞEKKÜRLER
    KENDİLERİNE YAPTIĞI İNDİRİMLERİN DEVAM ETMESİNİ İSTEDİĞİMİZİ
    BELİRTİYORUZ

TEŞEKKÜRLER

peki gökhanank
    sitenizdehttp://www.starbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=HD9750XAGHBOX-A
    linkinde bulunan Türkiye piyasasına yeni giren
    amd phenom 9750X4 işlemci yi ne zaman
    indirime gireceği konusunda bilgi verir misiniz

ŞİMDİDEN STAR BİLGİSAYAR A TEŞEKKÜRLER
    KENDİLERİNE YAPTIĞI İNDİRİMLERİN DEVAM ETMESİNİ İSTEDİĞİMİZİ
    BELİRTİYORUZ

TEŞEKKÜRLER

ürün indirime girmiştir. bilginize sunulur

SON GÜN:( %10 İNDİRİM. ÖNCE BİNDİRİM SONRA İNDİRİM DEĞİL

http://www.starbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=HD9750XAGHBOX-A

235 usd en düşük fiyatla

• Gökhan Bey, öncelikle çalışmalarınızda başarılar diliyorum, site arayüzü konusunda ısrarcıyım, eğer kullanışlı bir arayüz olursa sitenizde Türkiye deki tüm forumlarda bile bu tip bir başlık açsanız, kampanyalar yapsanız, size kullanışlı bir arayüzün kazandıracağı müşteri kadar müşteri getirmeyeceği kanaatindeyim.

Bakın mesela şu sitede çok kullanışlı, üründen ürüne geçtiğimizde kendi içindeki kategorileri de sayfanın yanlarına geliyor, anasayfadan çok sıradışı bir ürünün altkategorilerine saniyeler içinde ulaşılabiliyor.
    http://www.tanbul.com/

ve tavsiyeler (niz) üzerine önümüzdeki hafta sitemizin arayüzü deiştiriilecektir. daha kullanışlı ve kolay menüler aktif olacaktır. örnek vermek gerekirse.. üst menü butonlarıhttp://www.aktifmarketim.com/asp/index.asp adresine benzer bir çalışma olacak. inşallah bu şekilde daha kullanışlı ve kolay olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanank -- 30 Nisan 2008; 15:34:34 >
  • Ben teşekkür ederim, tanbul daki gibi herhangi bir ürüne girdiğinizde ekranın sağında bulunan detaylı arama menüsüne dikkatinizi çekerim, fiyata göre sıralama, detay menüleri falan gibi kolaylıklar siteleri vazgeçilmez kılıyor.

fiyat indirildi.

Sipariş kodu Tarihi Ödeme şekli Ödeme durumu Tutar
    40 30.04.2008 HAVALE / EFT (Peşin) Ödenmedi 265,88 YTL

30.04.2008
    ADAPAZARI 2
    ATM KODU:00000484 0027-0001 15:31

0323-0079219 NUMARALİ HESABA KARTSİZ İSLEMLER HESABA PARA YATİRMA SECENEGİYLE PARA YATİRİLMİSİTİR.

HESAP SAHİBİ:STAR BİL. BİLİSİM YAZİLİM VE İNS. TİC LTD.
    HESABİN SUBE KODU VE ADİ 0323-KARSİYAKA/ANKARA

şimdi duzeltildi,tesekkurler..

Sipariş kodu Tarihi Ödeme şekli Ödeme durumu Tutar
    40 30.04.2008 HAVALE / EFT (Peşin) Ödendi 265,88 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 30 Nisan 2008; 18:40:49 >
    Anakart: MSI Carbon X870E | İşlemci: Amd 9800x3d | Ekran Kartı: MSI RTX 4070 Ti | Ram: CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance | Hard Disk: Samsung 1TB 970 Curcial *2TB | Kasa: MSI Velox 100P PSU ThoughPower 1050w 80+GOLD | Monitör: Samsung 49"Odessey Oled | İşlemci Soğutucu: Cooler Master 240ML |Ses Sistemi: Razer Blackshark V2 Usb // Z906 Cerative SB ZX | Klavye: Asus ROG Strix Flare Aura | Mouse: HK Gaming Sirius-M

• _____________________________
    RIDE TO LIVE LIVE TO RIDE
  • quote:

http://www.koysepete.com/en+ucuz+samsung+500gb+7200+sata2+16mb+masaustu+hdd+61872.aspx?ref=akakce&v=1.50.7

6 Ay Taksitli
    ( %2.5 İNDİRİM )
    146.84 YTL
    (KDV dahil)

BİZDE TAKSİTLİ FİYATI

Birim : Adet
    Ürün Kodu : HD501LJ
    Marka : SAMSUNG

Fiyatı : 94,00 USD + KDV
    Kdv dahil : 143,54 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanank -- 30 Nisan 2008; 19:17:38 >

• sıcak fırsat değil işinize gelen linki koymayın bakın koysepetede aynı ürün 12 taksit 143 tl ? yanılıyormuyum

ona kaldıysa vatan da ve diğer firmalarda da (piyasası) aşağıdadır. daha nasıl kampanya ve sıcak fırsat yapalımda bazılarını mutlu edelim anlamış değilim..
    Örnek. (Vatan Bil.)
    126,5 $
    16,17 YTL (KDV Dahil)
    194,05 YTL (KDV Dahil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanank -- 30 Nisan 2008; 19:37:38 >

Başka bir yere açın başlığı
  • malesef tüm gayretlerimizle sağlayabildiğimiz imkan bu kadar. nereyi istiyorsanız ,hangi siteyi istiyorsanız oradan alın. ben fiyatımızın iyi olduğunu düşünüyorum. ki bu fiyat için teşekkür edenler var. (onlarda araştırıyorlar,)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanank -- 30 Nisan 2008; 20:48:01 >

Orjinalden alıntı: flexor

O zaman buraya başlık açmadan önce kuralları okuyunuz sıcak fırsat demek piyasanın altında satmak yada satanı göstermek demek neden insanları zarara sokuyorsunuz ?

Başka bir yere açın başlığı

ben pek soğuk bir tarafını görmedim başlığın, gayet sıcak fırsat.
    kime göre neye göre sıcak fırsat olması gerekiyor? piyasa fiyatının altında ve gayet ucuza alınabilen ürünler var başlıkta.
    insanlara zorla satılmıyorki zarara sokulsunlar, herkes uygun bulduğu için satın alıyor.
    sana göre uygun değilse almazsın, sıcak fırsatın amacı herkese bir ürünü satmak değildir.
    bence siz kuralları okuyun, daha sonra da sıcak fırsat nedir ne değildir bunun hakkında makaleler okuyun.
    RIDE TO LIVE LIVE TO RIDE
  • quote:

Orjinalden alıntı: flexor

benim anlamadığım bu bölüm sıcak fırsat bölümü değilmi ? yani piyasadaki en uygun urunlerin konulduğu ve tartışıldığı ama bu şekilde olursa yakında firmalar bölümü olacak

Gokhan beyin dedigine katiliyorum,mesela gigabyte ekran karti suan arena nin kendi sitesinde bile daha yuksek fiyata konulmusken,sadece bayilerine gonderdigi kampanya sayesinde 2.el 9600 gt yerine sifir 8800 gt alabildim.bakmamis olsaydim bu fiyata yakin 2.el 9600 gt sahibi olmustum.bu sadece bir ornekti.

firmalarin yaptigi kampanyalari goruyorsun.bu kampanyalardan kimse seni zorunlu olarak yararlanman gerektini soylemiyor.bu bir tercihtir kesene ve isine geliyorsa alirisin,isine gelmiyorsa almassin.gereksiz yorumun anlami yok.
    Anakart: MSI Carbon X870E | İşlemci: Amd 9800x3d | Ekran Kartı: MSI RTX 4070 Ti | Ram: CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance | Hard Disk: Samsung 1TB 970 Curcial *2TB | Kasa: MSI Velox 100P PSU ThoughPower 1050w 80+GOLD | Monitör: Samsung 49"Odessey Oled | İşlemci Soğutucu: Cooler Master 240ML |Ses Sistemi: Razer Blackshark V2 Usb // Z906 Cerative SB ZX | Klavye: Asus ROG Strix Flare Aura | Mouse: HK Gaming Sirius-M

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.