Şimdi Ara

Son Durak 5'e giden var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gitmeye değer mi ve 3D mi izlediniz ?

İzlediğimiz yeri ve fiyatı da yazarsak daha iyi olur.

• gitmedim
  • gitmedim de sinemalar.com'dan yorum okudum biraz güzelmiş 3D'yi de hakkediyormuş yalnız şerefsizin biri her şeyi yazıyo gıcıklık olsun diye dikkat et yoksa çok fena spoiler yersin
  • 1 ay önce nete düştü haberiniz olsun.
  • Çok güzel kesinlikle izlemeye değer avatarın 3d si yada transformers ın 3d si yanında 2d xpand gözlükler ile konu bakımından ve kurgu bakımından serinin en güzel filmi gitmezsen çok şey kaçırırsın o derece beğendim
    edit:Kızların her korku sahnesinde deli gibi gülmelerini çıkartırsak çok daha güzel olacaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robocop06 -- 11 Eylül 2011; 1:53:19 >
  • yarın gideceğiz
  • Gittim ama ölüm sahneleri çok abartı gibi geldi ve tabi ses efektlerinden yine 3,5 attım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yarin gidiyoruuuz...
  • Bu tip filmler hoşuma gitmiyor hocam baydı artık bu klasik amerikan filmleri.
    Uzaylı, Virüs, Zombi vs vs.
  • ya hacı bu son durak filmlerinin sonunda herkes ölümoyurmu ve kim nasıl öldürüldü oda mechul yanı bir azrail shinigami ölüm meleği cadı iblis ne bileyim bari adamımız bu deseler içim yanmayacak o nedenle son durak serisi bana biraz itici geliyor
  • 3D kavramını hakeden tek film bana göre my bloody valentine'ydi. Her dakka uçuşan organlar baltalar sopalar taslar kanlar felan hiç boş geçmiyordu sahneler Ondan sonra gene son durak 4 biraz iyiydi diğer çıkan 3d ler hep fasafiso oldu. En fazla yapraklar uçusuyo diye 3d adını vermişler. Umarım finaldestinationsda5 de 4ün üstüne koyarak gelmiştir.
  • son durak 4'ü 3d olarak evde seyretmiştim Görüntüde bi tuhaflık olduğunu düşünüyordum fakat sonradan anladım ki o görüntü 3'deymiş.O kadar berbattı yani ancak geçen gün arkadaşlarımla sinemaya gittiğimde bu filmin çıktığını gördüm yine 3d idi fakat bu sefer düzelmiş olabileceğini düşünerek girdim ve çok iyiydi.

Titanların Savaşını 3d izlemiştim ama aksiyon sahnelerinin çoğu tırttı.Gözlüğü kullandığımı söyleyemem Avatar en iyisi filan diye düşünürdüm hiç izlememiştim fakat bu filmde 3d'yi çok güzel kullanmışlar bazı yerlerde insanları etkilemek için yapıldığı baya belli ama amacımız zaten prodüksiyondan etkilenmek mi? Yanıt evet ise yarın hemen git.

Bugüne kadar izlediğim sinema filmlerinin hiç birinde bizde dizi başlar gibi isim yazdığını görmedim burada gördüm fakat bunun olayı kırılan camları seyircinin üstüne geliyormuş gibi yapmak çok değişik bişey bi sahnede üstüme kesilmiş el geliyordu.

• Peki beyler bu Final Destination serisindeki filmler hep birbirinin devamı mı ?

Yani ben 3 ve 4'ü izlemedim şimdi 5'i izlesem kopukluk olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saahin

son durak 4'ü 3d olarak evde seyretmiştim Görüntüde bi tuhaflık olduğunu düşünüyordum fakat sonradan anladım ki o görüntü 3'deymiş.O kadar berbattı yani ancak geçen gün arkadaşlarımla sinemaya gittiğimde bu filmin çıktığını gördüm yine 3d idi fakat bu sefer düzelmiş olabileceğini düşünerek girdim ve çok iyiydi.

Titanların Savaşını 3d izlemiştim ama aksiyon sahnelerinin çoğu tırttı.Gözlüğü kullandığımı söyleyemem Avatar en iyisi filan diye düşünürdüm hiç izlememiştim fakat bu filmde 3d'yi çok güzel kullanmışlar bazı yerlerde insanları etkilemek için yapıldığı baya belli ama amacımız zaten prodüksiyondan etkilenmek mi? Yanıt evet ise yarın hemen git.

Bugüne kadar izlediğim sinema filmlerinin hiç birinde bizde dizi başlar gibi isim yazdığını görmedim burada gördüm fakat bunun olayı kırılan camları seyircinin üstüne geliyormuş gibi yapmak çok değişik bişey bi sahnede üstüme kesilmiş el geliyordu.

my bloody valentine yi keşke izleseydin. sondurak5 nasıl tam bilmiyorum ama mybloody gerçekten iyiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

son durak 4'ü 3d olarak evde seyretmiştim Görüntüde bi tuhaflık olduğunu düşünüyordum fakat sonradan anladım ki o görüntü 3'deymiş.O kadar berbattı yani ancak geçen gün arkadaşlarımla sinemaya gittiğimde bu filmin çıktığını gördüm yine 3d idi fakat bu sefer düzelmiş olabileceğini düşünerek girdim ve çok iyiydi.

my bloody valentine yi keşke izleseydin. sondurak5 nasıl tam bilmiyorum ama mybloody gerçekten iyiydi.

3d mi o?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

Peki beyler bu Final Destination serisindeki filmler hep birbirinin devamı mı ?

pek sorun yaşamazsın hocam, tamamen çok farklı hikayeler üstüne kuruluyor çünkü olaylar her seride.Kiminde lunaparkta ölcekken kurtuluyorlar sonra kader diyelim biz peşlerini bırakmıyor bir türlü... kiminde araba yarışında ölmek üzereyken yırtıyolar. Sürekli böyle bir olay dönüyo işte.. Sadece arada bahsediyorlar işte geçen senelerde de şöyle şeyler olmuş bilmemne diye bahsi geçiyo diğer filmlerin, serinin devamlarında.. Ancak o da pek sorun olmaz yani zevk alırsın filmden.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

3d mi o?

http://www.youtube.com/watch?v=mJFCJaSr2Xk&feature=relmfu

3d ama sinemada izlemek lazımdı. 2012 sevgililer gününde yenisi çıkıcak onu bekliyorum merakla Hele yukardaki videoda o kazmayı her atısında butun sınemadakılerın kafasını kaçırmasını hiç unutmucam

• quote:

Orijinalden alıntı: __JokeR__

quote:

pek sorun yaşamazsın hocam, tamamen çok farklı hikayeler üstüne kuruluyor çünkü olaylar her seride.Kiminde lunaparkta ölcekken kurtuluyorlar sonra kader diyelim biz peşlerini bırakmıyor bir türlü... kiminde araba yarışında ölmek üzereyken yırtıyolar. Sürekli böyle bir olay dönüyo işte.. Sadece arada bahsediyorlar işte geçen senelerde de şöyle şeyler olmuş bilmemne diye bahsi geçiyo diğer filmlerin, serinin devamlarında.. Ancak o da pek sorun olmaz yani zevk alırsın filmden.

Spoiler vermeyeyim ama bu seride gerekiyor hele ki sonlara dogru.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Anarschi

quote:

Orijinalden alıntı: __JokeR__

quote:

Spoiler vermeyeyim ama bu seride gerekiyor hele ki sonlara dogru.

Öyle mii o zaman izlemek lazım demek ki bunu ilginç olabilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

yarin gidiyoruuuz...

Tek gidebilen yok heralde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.