Şimdi Ara

Son Durak 3 (Final Destination 3) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filmin devamı gelecek gibi..Fİnali onu gosteriyordu sanki.
  • Hem 1 hem 2yi çok seviyorum. 3ü hala izlemedim ama.
  • Bende izlemedim ama tahmin edebiliyorum kan gövdeyi götürüyordur kesin 1 le 2 arasındaki farkı korumuşlarsa ben izlerken devamlı elim bir yerlerde izlicem ( bknz:filmde kesilen uvzu tutma pskilojisi )
  • Benim şöyle bir problemim var;

Herhangi bir seride sürekli farklı oyuncların rol alması beni rahatsız ediyor. (Acaba rahatsız olan benmiyim ) Ve Son Durak 1,2,3 hepsinde oyuncu kadrosu tamamen farklı :( Adapte olamıyorum filme.

3'te ise beklenmedik ölümler, önceki bölümlere göre daha bir beklendik geldi bana...
  • hep aynı konu
  • super serii yaa ben hepsını ızledım hepsı guzel ve benzer konular farklı olumler amaa
    1 ile 2 devam dıı bu dvm degıl sadece kurgu lar aynı hatırlıyorsanız ıkı de bır hakkında seylerde gecıyorduu
  • Son Durak filmini izlediğimde küçüktüm,paranoyak olmuştum :) 2 si de güzeldi.Bunu henüz izlemedim ama kesinlikle izleyeceğim.
  • Kaç aylık konuyu hortlattınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tormentor03

Kaç aylık konuyu hortlattınız

Ne oldu hortlayınca? Hortlaması yasak olsa silinir başlık... Anlamakta güçlük çekiyorum sen ve senin gibileri
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tormentor03

Kaç aylık konuyu hortlattınız

Seyredilmeyen her film yenidir. O halde her yeni seyreden bu konuya yorum yapabilir doğal olarak.
  • çok güzel bir seri
    henüz daha seyredemedim
    ikinci film deki kaza sahnesi
    yanlız yola çıktığımda aklıma geliyor
    seyredeli 1 sene den fazla
  • Ben de Bügün Aldım TR Çıkmış Daha İzlemeye Fırsatım Olmadı Fakat Güzel Diyodu herkez. 1,2 izlemiştim Çok Güzeldi.
  • aslında seyrettiğim son durak filmlerinin en saçması buydu ölümler çok basit olmuş olayların bağlantısı diğer filmlere göre kötüydü yani bana kalırsa ilk ikisi yanında bu fiyasko olmuş ben pek beğenmedim bu filmi
  • hep aynı hiç degişmemiş flim 1 le2 nasılsa 3 tede aynı olmuş sadece 3 biraz kanlı olmuş.. ama genede gü<el begeniyorum bu flimi...
  • İzleyenlere Bir Şey Sormak İstiyorum Gerçi Fİlmi Aldım Fakat İzleme Şansım Olmadı 3 de Film Bitiyormu Yoksa Gene Düşündürücü Bir SOnla Bitiyormu?
  • bu sefer bitiyo herhalde yani ben öle sanıyorum trendeki 3üde öldü çünkü
  • daha izlemedim allah iğlimi versin... alıp izleyim
  • 1 ve 2 sı kadar guzel degıldı. Bu son serısıydı
  • Filmin içeriği kötü konu yok gibi herkesin sıra ile öleceğini biliyosun yine de izliyosun insanları filme çeken şey kahramanların ölüş biçimleri " üf adamın kafaya bak nasıl yarıldı,vay canına ortadan ikiye ayrıldı vs) eğer biraz konuyu ön plana çıkarsalar bişeye benziycek klasik ses, görüntü efekleri ile gerilmen gereken yerde geriyor adam ölüce oh be öldü diyosun ama son filmde bişeyleri bağlamaya çalışmışlar ama olmamış gene
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.