Filmin içeriği kötü konu yok gibi herkesin sıra ile öleceğini biliyosun yine de izliyosun insanları filme çeken şey kahramanların ölüş biçimleri " üf adamın kafaya bak nasıl yarıldı,vay canına ortadan ikiye ayrıldı vs) eğer biraz konuyu ön plana çıkarsalar bişeye benziycek klasik ses, görüntü efekleri ile gerilmen gereken yerde geriyor adam ölüce oh be öldü diyosun ama son filmde bişeyleri bağlamaya çalışmışlar ama olmamış gene
Soyledıklerının hepsı dogru amaa konu aynı bızde üf adamın kafaya bak nasıl yarıldı,vay canına ortadan ikiye ayrıldı vs) dedıgın kısmına bakıyoruzz fılımdee
ben "final destination 99999" diye bir film izledim o 1veya 2 miydi yoksa ayri bir filmiydi?
ŞAKA MI ? Gerçekmi yoksa... cd nin üzerine yazmış olabilirler belki
quote:
Orjinalden alıntı: fallen_angel17
ben "final destination 99999" diye bir film izledim o 1veya 2 miydi yoksa ayri bir filmiydi?
valla oradaki rockcı kız cok vahşi ve sexi idi aklımda kalan seylerden
quote:
Orjinalden alıntı: Fearless_monster2
ŞAKA MI ? Gerçekmi yoksa... cd nin üzerine yazmış olabilirler belki
quote:
Orjinalden alıntı: fallen_angel17
yok yaw gercek bi telefon numarasi vardi 999 99 99 diye onu arayan kisi bi dilek diliyodu sonra dilegi gercek oluyodu ama bedel olarak ölüyolardi...
Filmde değişen tek şey ölümler zati konusuda o
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme