Şimdi Ara

Son Durak 3 (Final Destination 3) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: disturbed33

Filmin içeriği kötü konu yok gibi herkesin sıra ile öleceğini biliyosun yine de izliyosun insanları filme çeken şey kahramanların ölüş biçimleri " üf adamın kafaya bak nasıl yarıldı,vay canına ortadan ikiye ayrıldı vs) eğer biraz konuyu ön plana çıkarsalar bişeye benziycek klasik ses, görüntü efekleri ile gerilmen gereken yerde geriyor adam ölüce oh be öldü diyosun ama son filmde bişeyleri bağlamaya çalışmışlar ama olmamış gene

Soyledıklerının hepsı dogru amaa konu aynı bızde üf adamın kafaya bak nasıl yarıldı,vay canına ortadan ikiye ayrıldı vs) dedıgın kısmına bakıyoruzz fılımdee

• ben "final destination 99999" diye bir film izledim o 1veya 2 miydi yoksa ayri bir filmiydi?
  • ŞAKA MI ? Gerçekmi yoksa... cd nin üzerine yazmış olabilirler belki

quote:

Orjinalden alıntı: fallen_angel17

ben "final destination 99999" diye bir film izledim o 1veya 2 miydi yoksa ayri bir filmiydi?

• valla oradaki rockcı kız cok vahşi ve sexi idi aklımda kalan seylerden
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fearless_monster2

ŞAKA MI ? Gerçekmi yoksa... cd nin üzerine yazmış olabilirler belki

quote:

Orjinalden alıntı: fallen_angel17

ben "final destination 99999" diye bir film izledim o 1veya 2 miydi yoksa ayri bir filmiydi?

yok yaw gercek
    bi telefon numarasi vardi 999 99 99 diye onu arayan kisi bi dilek diliyodu sonra dilegi gercek oluyodu ama bedel olarak ölüyolardi...

• Filmde değişen tek şey ölümler zati konusuda o
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.