Şimdi Ara

Son dakika: Ziraat Bankası,BOTAŞ,TPAO,Türksat,BİST,Boru Hatları ve PTT Varlık Fonu'na devredildi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
1
Favori
10.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yabancı sermayeye devredilirse ülke için felaket olur, ziraat bankasını sevmem memurları iş yapmaz, tapu harcını gişiden almamak için her türlü numarayı yapacak kadar memur zihniyetinde bir bankadır, personel fazlası vardır.

yabancı sermayeye satılırsa kurum karı yurt dışına dolar olarak çıkarılır, anı yaşayan devlet büyükleri satış bedeli olarak gelen dolarla bir süre daha lüks içinde yaşar ama sonrasında gelen dolarlar yavaş yavaş ülkeden çıkmaya başladığında kur durdurulamayacak şekilde yükselir.

Unutulmaması geen tek şey şu, yabancı sermaye bu ülkenin hayrına gelip yatırım yapmaz, amacı kar elde etmektir yani ülkeye getirdiği dolardan daha fazlasını zaman içinde geri götürecektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milletimiz anlamadığı konularda atıp tutmayı ne kadarda çok seviyor ağzı olan konuşuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.ntv.com.tr/ekonomi/thy-ve-halkbankin-hazinedeki-hisseleri-varlik-fonuna-devrediliyor,obPQvsfROEaN-VutJCixsw

THY ve halkbank devrediliyor

• Ulke gundemindeki hakareciler yuzunden Hayir olan oyumu gecersize cevirmistim.

Bu is ile Tekrar hayir a donmua bulunuyor.

Herseyi sattikdan sonra koy agasi gibi kole tacirliginemi baslabacak .?

Yatirim yapmadan kopru yapan bir zihniyet hicbir zaman kazanamaz.

Neyse Hayir verip kenefin dibini gormek heralde herkesin uyanmasini saglayacaktirm!

• ulkeyı satıp bıtırdıler halada satıyorlar evetcıler bunları gordugu halde hala oylarını evet atıcaklarsa haklarımı helal etmıyorum otekı taraftada 2 elım hem oy atanların hemde onların cocuklarının hakasında olacak.
    yeter ya yeter surıyeye dondgumuz zaman dızınızı dovmeye baslarsınız
  • HALKBANK VE THY de devredildi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meeeee meeee

• ÖZET: Devletin en büyük ticari kuruluşlarını tek bir kanun hükmünde kararname ile denetimden kaçırdılar.

Bundan sonra senin, benim, çocuklarımızın ve her vatandaşın hakkı olduğu bu kurumları AKP partisi kendi çiftliği gibi yönetecek. Onlar artık halkın değil, AKP'nin. Kağıt üstünde 1 milyara, gizli kapılar ardında 10 milyara satsalar kimsenin ruhu duymaz.

Başına Yiğit Bulut gibi, kendi hayal dünyasında yaşayan birini getirdiler. Bu adamın son yıllarda hiç bir yorumu, öngörüsü veya beklentisi tutmadı. Nasıl batırdığını, bu kurumların nasıl eridiğini ve çocuklarımıza bırakacağımız mirasımızın nasıl değersizleştiğini göreceğiz.

Başkanlık gelmeden neyin nasıl gideceği belli oldu, hala Evet düşünen varsa bir daha düşünsün!
  • Memlekette ne var ne yok satılıyor .Peki bu neyin hazırlığı ?

Bu satışlardan elde edilen gelir Adı Türkiye Varlık Yönetimi A.Ş. olacak fona devrediliyor.Bu fon herhangi bir yasa, denetim ve vergiye tabi olmayacak,

Başbakanlık’a bağlı olarak kurulacak Türkiye Varlık Yönetimi AŞ adlı fonun, ilk kuruluş sermayesi 50 milyon TL Özelleştirme Fonu’ndan karşılanacak.

Fonun gelirleri ise ilk etapta özelleştirme kapsamında bulunan kuruluş ve varlıklar, hükümet tarafından aktarılacak kamuya ait gelir, kaynak ve varlıklar olacak.

Yine bu fon tarafından yurtiçi ve yurtdışı sermaye ve para piyasalarından izin ve onay aranmaksızın her türlü yöntemle sağlanan kaynaklar da fon kapsamına alınacak.

İktidarın verilerine göre Türkiye'nin şu anda bu kaynağa ihtiyacı yok herşey yolunda .Madem her şey yolunda neden tüm varlıklarımız haraç mezat satılıyor?

Asıl olay şu ; Ülkelerde darbe vb. travmalar yaşandıktan sonra sermaye el değiştirir ve yön değiştirir ..Bu değişimden önce tek elde toplanır ..Hükümet'in tüm kaynakları nakite çevirip kendi elinde ve denetimsiz hesapsız tutmak isteği çok açık .

Türkiye için en büyük tehlike ne ?

Kontrolsüz büyüyen şirketler'in yarattacağı büyük tehtid. Ben kısaca buna İşgal diyorum .

Örneğin Nijerya da en büyük ekonomik güç çok uluslu petrol şirketleri. Nijerya devletinin ekonomik ve politik kararları onlardan geçiyor Nijerya devletinin askeri harcamalarının yüzde 80’ini bu şirketler karşılıyor.

Royal Dutch Shell şirketi kendi başına bir devlet olsaydı eğer, Afrika kıtasında, Güney Afrika ve Nijerya’dan sonra en fazla askeri harcama yapan devlet olacaktı.

Devletlerden güçlü şirketler Ülke ekonomisine milyarlarca dolar aktararak varlık bakımından zayıflayan devletleri satın alıyorlar ..

Paralı askerler, silah kaçakçıları, devlet başkanları hep şirketlerin birer maaşlı elemanı .

Örneğin Nijerya devlet başkanlarının maaşı bile Shell tarafından karşılanıyor.

Sadece Nijerya değil bir çok ülke bu durumda .. Siz buna özelleştirme diyorsunuz ben işgal diyorum..Özelleştirilen devlet diyorum .

Efendim hantal devlet istemiyoruz .Peki Bu varlıklara milyarlarca dolar yatırım yapacak şirketler aptal mı ?

Zarar etmek için mi alıyorlar bu kurumları ?

''Devletin malı deniz, yemeyen keriz .''Zihniyeti ile yandaşa ,candaşa peşkeş çekilen kurumlar elbette iflasın eşiğine gelir?

Kamu bankalarından yandaş şirketlere dağıtılan Riskli krediler yüzünden batmanın eşiğine gelen Kamu bankları hala hafızalarda.

Zaten elimizde ne kalmıştı ? .

Geldiğimiz nokta ''Özelleştirme idaresi bile özelleştiriliyor.''

Şimdi soralım tüm bunlar neyin hazırlığı?

Nereden anlatırsanız anlatın ;

Kamu paraları ve varlıkları tek ele

Ülke Anahtar teslimi ......................................!..

Ülkü Sincar dan alıntı

• Buna thy de eklendi neler oluyor

• Büyük ihtimal bu kurumlar bir kaç yıl kârına özellestirilecek.

Aklıma bir fikir geldi. Birlikte Koperatif, konsoruyum oluştursak 100bin kişi ortak bir fon yaratarak ,kişi başı 10bin koysak 1 milyar TL yapıyor.en kötü birini balirdik herhalde Hem kurumlar yabancıya gitmez bizde yolumuzu buluruz.

bunun yasal olarak oluru var mıdır? hukukçusu arkadaşlar?

• Geriye bir şey kalmadı satacak

• Feel The Difference F kullanıcısına yanıt
    thy ve halkbank eklendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Predestination-

Ulan 4 tane konu açtın hepsi yalan ve provokasyon dolu.

TVF hükümetin yeni kurduğu bir kurum. Hazine yerine oradan işletilmesine devam edecek.

Görende şirketler satılmış veya batırılmış sanacak.

Provokasyon nedir biliyor musun? Provokasyon, bu kurumların sayıştayın denetleyemediği ve tek amacı denetlenmemek üzere açılmış olan bu varlık fonuna devredilmesidir. Bunun adı söğüştür. Yağmadır.

• bir ülke girişine devren satılıktır ibaremiz eksik onu da yaptık mı hayırlı uğurlu olsun,nur topu gibi bir arap ülkemiz olacak.
  • Ana konuya eklenmeli güzelce açıklamış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hükümeti tebrik ediyorum.daha nasıl geçirir derken yeni bir fantezi üretiyor.mazosist mı oldum bilmiyorum ama artık bir bu haberleri görünce gülüyorum.

Hele de Çaykur ziraat THY de fazla personel cikarilmali ücretler azaltılmalı.bunlara DSİ ve karayolları eklenmeliydi.

Bu milletin emilmedik kanını bırakmayin bu istikrari bende destekliyorum .artık çalışacak zibil gibi eleman var asgeri ücreti beğenmeyen defolup gitsin .

• Cumhuriyeti beğenmezler yoktan var edilen kurumları tek tek satarlar.Hazır yiyiciler.Dişimizden tırnağımızdan artırarak var ettiğimiz kurumlar peşkeş çekilecek.Ülkeyi ben de böyle yönetirim ne kolay.Satacak bişey kalmayınca ne yapacaklar bizi mi satacaklar? Bir millet nasıl bu kadar kör olabilir aklım almıyor

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.