Şimdi Ara

Son Dakika ZİEGLER VE EMENİKE KİRALANDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe yılın son gününde ziegler ve emenikeyi sezon sonuna kadar kiraladı. Devre arası transfer döneminin başlamasıyla birlikte resmi açıklamaların yapılması bekleniyor. Ziegler'in 1 Haftadır istanbulda olduğunu her gün samandıraya gidip geldiğinide unutmayalım. Bide belhanda gibi of.orta sahada alınsa şu takıma çok güzel olur. Yalnız aykut hoca bu iki oyuncuyu neden sezon sonuna kadar kiraladığını bilmiyorum. 2. Yarı 17de 17 yapacaz gibi geliyo bana. İlk 3 4 Maçımız güzel. Neyse kaynak felen sormayın 4 5 gün sonra hortlatırım konuyu.

• Beklemede tamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömer Temelli Emenike ile ilgilenmiyoruz almayacağız dedi siz daha Emenike gelecek diyorsunuz
  • Emenike tamam da Ziegler'e sevinmemiz mi lazım yani? Hala matah gibi önümüze koyuyorlar, dedikodusu bile rahatsız ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

Emenike tamam da Ziegler'e sevinmemiz mi lazım yani? Hala matah gibi önümüze koyuyorlar, dedikodusu bile rahatsız ediyor.

Ziegler hasan ali gibi değil. Pas hatası felen yapmıyor. Adam geçebiliyor. Hem gerçek bi fenerli olduğunu düşünüyorum. Sampdoria hala istiyormuş kendisini adam fenerbahçede oynamak istiyorum diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: seytanınavukatı.

quote:

Emenike tamam da Ziegler'e sevinmemiz mi lazım yani? Hala matah gibi önümüze koyuyorlar, dedikodusu bile rahatsız ediyor.

Ziegler hasan ali gibi değil. Pas hatası felen yapmıyor. Adam geçebiliyor. Hem gerçek bi fenerli olduğunu düşünüyorum. Sampdoria hala istiyormuş kendisini adam fenerbahçede oynamak istiyorum diyor

Sampdoria'nın vereceği para 700-800$, Türkiye de alacağı para 1.5-2M$. Yahu arkadaşlar oyuncuları bu kadar büyütmeyin! Hepsi kazanacağı para peşinde sadece forma aşkı biz taraftarlarda. Bizlerin cebinden çıkıyor paralar ondan sonra adam bir arma öpüyor, bir pitbull hareketi yapıyor, asker selamı çakıyor onlardan kralı olmuyor. İlk önce bu kafaların değişmesi lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: High Dragon

quote:

quote:

Sampdoria'nın vereceği para 700-800$, Türkiye de alacağı para 1.5-2M$. Yahu arkadaşlar oyuncuları bu kadar büyütmeyin! Hepsi kazanacağı para peşinde sadece forma aşkı biz taraftarlarda. Bizlerin cebinden çıkıyor paralar ondan sonra adam bir arma öpüyor, bir pitbull hareketi yapıyor, asker selamı çakıyor onlardan kralı olmuyor. İlk önce bu kafaların değişmesi lazım.

Kendimi yanlış ifade ettim. Onları bende biliyorum. Samprdoriayı karıştırmayalım. Fenerin vereceği para en azında l.moskovada alacağı para kadar. (Ki l.moskovanın en pahalı 3.futbolcusu kendisi.) Yani ziegler açısından l.moskova ile fb arasında paradan önemli birşeyler var. Çoğu futbolcu istanbul olduğu içinde geliyor olabilir.(Mesala)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Son dakika !!! Quaresma KAP'ta
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eee yabanci hakkimiz kaldi mi Belhanda icin ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric13

Eee yabanci hakkimiz kaldi mi Belhanda icin ?

Kangal Var Koy İstediğin yere sağ bek orta ofans orta göbek sağ kanat forvet
  • Devre arasına lider girmezsek sınırsız banlıyorum diyen sen değil miydin? Savunduğunuz adamın ruhu işlemiş size.

http://forum.donanimhaber.com/m_68137584/mpage_1/key_seytaninavukati/tm.htm
  • quote:

Fenerbahçe yılın son gününde ziegler ve emenikeyi sezon sonuna kadar kiraladı. Devre arası transfer döneminin başlamasıyla birlikte resmi açıklamaların yapılması bekleniyor. Ziegler'in 1 Haftadır istanbulda olduğunu her gün samandıraya gidip geldiğinide unutmayalım. Bide belhanda gibi of.orta sahada alınsa şu takıma çok güzel olur. Yalnız aykut hoca bu iki oyuncuyu neden sezon sonuna kadar kiraladığını bilmiyorum. 2. Yarı 17de 17 yapacaz gibi geliyo bana. İlk 3 4 Maçımız güzel. Neyse kaynak felen sormayın 4 5 gün sonra hortlatırım konuyu.

bu konuyuda bi hortlatsana

• quote:

Orijinalden alıntı: alvertis

Devre arasına lider girmezsek sınırsız banlıyorum diyen sen değil miydin? Savunduğunuz adamın ruhu işlemiş size.

işin acı tarafı o günden beri konuyu ve alıntıları halaa görmezden gelmesi.. Konuya girdim baktım, kendi taraftarları dahil birçok kişi kendisinden alıntı yapmış ama konu hakkında birçok kez uyarıldığı halde geri dönme tenezzülünü bile göstermemiş.

Aslında o mesajları amacoğlu atmıştı derse şaşırmamak lazım..

• Yahu şöyle saçma bir konuya rağbet göstermeyin lütfen ya. Önüne gelen "kaynak sormayın" diyip konu açıyor. NEREDE BU DH YÖNETİMİ ALO?
  • quote:

Fenerbahçe yılın son gününde ziegler ve emenikeyi sezon sonuna kadar kiraladı. Devre arası transfer döneminin başlamasıyla birlikte resmi açıklamaların yapılması bekleniyor. Ziegler'in 1 Haftadır istanbulda olduğunu her gün samandıraya gidip geldiğinide unutmayalım. Bide belhanda gibi of.orta sahada alınsa şu takıma çok güzel olur. Yalnız aykut hoca bu iki oyuncuyu neden sezon sonuna kadar kiraladığını bilmiyorum. 2. Yarı 17de 17 yapacaz gibi geliyo bana. İlk 3 4 Maçımız güzel. Neyse kaynak felen sormayın 4 5 gün sonra hortlatırım konuyu.

hala konumu açıyosun sen ? laf ağızdan bir kere çıkar sözünü tut
  • forvete top getirecek adamımız yok. gidip forvet alıyoruz. Sanki SOW'a top geliyor da..
  • quote:

quote:

quote:

geçen sene kadıköyde gs şampiyon olunca hüngür hüngür ağlayan bir adam parayı düşünemez.sadece mutluluğu düşünür....geri dön ziegler

• quote:

Orijinalden alıntı: berbatov224

quote:

quote:

quote:

geçen sene kadıköyde gs şampiyon olunca hüngür hüngür ağlayan bir adam parayı düşünemez.sadece mutluluğu düşünür....geri dön ziegler

adam verdiği emeğe ağlıyo, bu sene gider galatasaraya, son maç kaybederler yine ağlar yani. ayrıca aynı üzüntüyü yaşayan iki kişiden biri ağlarken biri ağlamayabilir. ziegleri çok severim, umarım da gelir bence lazım.

• kaynak saglam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk 11 full yabancı olacak galiba
  • Bırakın bu işleri. Milleti boşa heyecanlandırıyorsunuz. Transferi kapattık. Belhanda ile. Hayırlı olsun
    beklemede tamam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.