Şimdi Ara

SON DAKİKA : Yurt dışı yasakları kalktı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  SON DAKİKA : Yurt dışı yasakları kalktı!

• Yurt dışı yasakları kalktı

Tayfur Havutçu, Serdal Adalı ve Ahmet Ateş'in yurt dışı yasakları kaldırıldı.

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Direktörü Tayfur Havutçu ve yönetim kurulu eski üyesi Serdal Adalı ile Protokol Müdürü Ahmet Ateş'in yurt dışına çıkış yasakları İstanbul 17. Ağır Caze Mahkemesi'nin verdiği kararla kaldırıldı.

Adalı, Havutçu ve Ateş 3 Temmuz'da başlayan futbolda şike iddiasi soruşturması kapsamında 152 gün cezaevinde tutulmuş, 12 Aralık tarihinde de tutuksuz yargılanmak üzere cezaevinden tahliye edilmişlerdi. Bu üç isim hakkında konulan yurt dışı çıkış yasağı bugün kaldırıldı.

Kaynak: DHA
  • Ama onlar şike yaptı yeaaaaa daha dava sonuçlanmadı yeaaaaa
  • Herşey bitti artık. 14 şubatta dava bizim için tamamiyle biter
  • Şimdi onlar düşünsün
  • Buna sevindim ama Tff'nin uyguladığı bu basiretsiz politikaya tav oluyorum. Hep kaçak dövüşüyorlar. Aldıkları kararları bile birilerinin arkasından alıyorlar. Mehmet Ali Aydınlar o koltuğa oturduysa insiyatifini alıp bir karara bağlaması lazım ama hala katıldığı tv programlarında yok o böyle dedi yok şurda şöyle burda böyle yazıyor, adam gibi çıkıp biz böyle yaptık diyemiyorlar. Şimdi de nabza göre şerbet dökmüşler. İlk anda göstermelik bir yurt dışı yasağı konuldu ve şimdi de gizli ve derinden bunu kaldırıyorlar. Saçmalık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris

Buna sevindim ama Tff'nin uyguladığı bu basiretsiz politikaya tav oluyorum. Hep kaçak dövüşüyorlar. Aldıkları kararları bile birilerinin arkasından alıyorlar. Mehmet Ali Aydınlar o koltuğa oturduysa insiyatifini alıp bir karara bağlaması lazım ama hala katıldığı tv programlarında yok o böyle dedi yok şurda şöyle burda böyle yazıyor, adam gibi çıkıp biz böyle yaptık diyemiyorlar. Şimdi de nabza göre şerbet dökmüşler. İlk anda göstermelik bir yurt dışı yasağı konuldu ve şimdi de gizli ve derinden bunu kaldırıyorlar. Saçmalık.

Gizli ve derinden bunu kaldiriyorlar ...

Yazdiklarinda burasi haric gerisine katiliyorum...

Baktiginizda gizli ve derinden ortadan kalkan herhangi birsey yok hersey gun gibi acik ve net herkesin anliyabilecegi sekilde. Kisacasi gizlilik ve derinlik gibi bir durum yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir işinin de aklına gelmiyor bu adamların artık bir olayı bırak şüphesi bile kalmadı.iskender alın ibb ile anlaştı tayfur teknik direktör olmasa da teknik yönetici olarak döndü ama mesela fenerbahçe ile de adı şike soruşturmasında geçen ibrahim akına federasyon lisans vermedi... insan bi sorar neden diye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

bir işinin de aklına gelmiyor bu adamların artık bir olayı bırak şüphesi bile kalmadı.iskender alın ibb ile anlaştı tayfur teknik direktör olmasa da teknik yönetici olarak döndü ama mesela fenerbahçe ile de adı şike soruşturmasında geçen ibrahim akına federasyon lisans vermedi... insan bi sorar neden diye...

Sormuyorlar hoca, cemaat işleri falan bunlar, ihale vs.
  • Mahkeme başlamadan aklandılar,bunu herkes anlamıştır umarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.