Şimdi Ara

Son Dakika Yasin Affedildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tuzlaspor maçının ardından Galatasaray'da kadro dışı kaldıktan sonra yazılı savunma veren Yasin Öztekin, maç içerisinde tahrik edildiğini söyleyerek kendini savunmuştu
    Galatasaraylı idareci Levent Nazifoğlu geçtiğimiz günlerde Yasin Öztekin kararının kısa sürece verileceğini ifade ederken, yeni bir gelişme yaşandı
    Bu sezon attığı gollerle takımının en skorer oyuncusu olan Yasin Öztekin takıma dahil oluyor. Kırmızı kart cezalısı olduğu için Atiker Konyaspor karşılaşmasında forma giyemeyecek olan Yasin Öztekin, Konyaspor maçının ardından takıma katılacak.
    Bu sezon sarı-kırmızılı forma altında 19 resmi maça çıkan Öztekin, attığı 8 gol atarken 3 de asist yaptı. 29 yaşındaki Yasin'in Galatasaray ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunurken, A milli oyuncunun uzun süredir yönetimden yeni bir kontrat istediği biliniyordu.
    Kaymak:webaslan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 4. affedilişi.
  • Takımın en iyi oyuncularından Poldi nin Çin e gittiğini düşünürsek isabetli bir karar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Takımın en iyi oyuncularından Poldi nin Çin e gittiğini düşünürsek isabetli bir karar

Sorun iyi veya kötü oynaması değil.Sürekli cezalandırılıp affediliyor.Yarın başka biri kadro dışı kalsa zaten affedliyorum diyip yatıcak.Yönetimin hiçbir otoritesi kalmadı şuan

• Yönetim kendi kendini rezil ediyor durduk yere
  • Yalama oldu artık

• Yalama oldu. Vidayı değiştirmek lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Son dakika !!! Quaresma KAP'ta
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 tane zaten oynama sansının olmadığı bir maç öncesi ceza veriliyor sonraki hafta ceza geçiyor tarafatarı kandırmaya çalısyprlar ama artık onlarda kanmıypr artık bir tek yasine yarıypr adam artık ne dese haklı zaten affediyorlar bana muhtaçlar havasına gircek yakında
  • Ronaldo is back
  • Kulüp kimlerin elinde ya saka gibi.
  • Ulan hay sizin de, yöneteceğiniz takımın da suratına tüküreyim. Şu ülkede bi Allahın kulu veya kurumu düzgün iş yapsın yeter hergün sinir harbi yaşıyoruz allah kahretsin böyle işi.

• Anadolu topçusu Yasin Galatasaray'ı oyuncak etti
  • Takımın yönetim yaşı 0-7.
  • Şimdi böyle yapıyorlar. Diğerlerine kötü örnek oluyor. Adamlar nasıl olsa affediyorlar diye yine babasının çiftliği gibi hareketlere devam edecekler. Bu kadar vizyonsuz bir yönetim olamaz resmen!
  • Allahın hakkı üçtür
  • 1 hafta sonra affedeceğin oyuncu için neden böbürlene böbürlene "süresiz kadro dışı bıraktık len" diyorsun? Kendi kendini rezil ediyor Gs yönetimi. Sonra Riekerin'i kim niye taksın, ciddiye alsın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allâme -- 10 Ocak 2017; 19:8:43 >
  • Kadro dışı bırakmalarının en büyük nedeni taraftardan gelebilecek olası protestoyu başkasının üzerine yıkmak istemeleri.
    Sezon sonuna doğru 1. ile arasında ciddi fark olursa Sabri yi bile yem olarak atıp kadro dışı bırakabilirler. Maksat bize kızmayın alın işte kadro dışı futbolcu demek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadro disi birakilmasi ayri hata biraktiktan sonra affedilmesi ayri hata
  • Ringonun ahırına döndürdünuz takımı allah belanızı versin. Şu adamın yapmadığı kalmadı ama hala yanına kar kalıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.