Şimdi Ara

SON DAKİKA Teog Kaldırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
337
Cevap
2
Favori
19.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rezillikleri, komiklikleri ve basarisizliklariyla gundeme gelen imam okullari bundan sonra daha az rezil olacak demektir

Koskoca Turkiye Cumhuriyeti komik bir Erdoganist Cumhuriyeti'ne donustu. Yazik
  • Vay arkadaş adamın kafasına esiyor ve kaldırıyor bir iki güne. Sınav doğru veya yanlış olması değil sorun kendi kafasına göre karar alması ne bizde zamaninda iki kere sbs ye girdik 15 yıldır eğitim nasıl mahvedilir bravo gerçekten...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülke dönüsü en az 50-100 yil sürecek olan bir sekilde batiriliyor günahi akplilerin boynuna

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demek ki imam hatiplere yeteri kadar kayıt yok.
  • Bu sistem bütün çocukları imam hatipe yönlendiren bir sistem. Çünkü imam hatip istemeyen aileler çocuğu teogla evinden uzaktaki imam hatip olmayan bir okula gönderebiliyordu. Bu sistemde gönderemeyecek. Eskiden doğudaki veya anadoludaki zeki bir çocuk, teogla batıda iyi bir liseye yerleşebiliyordu. Bu sistem bunu da kaldırıyor. Tek amaç çocukları evinin yakınındaki imam hatipe göndermek. Zaten bütün düz liseler de imam hatip olacağı için vatandaşa başka bir çıkar yol da kalmayacak. Bu yine kendine oy veren gariban kesimin zararına birşey. Ama artık başkasının hakkını savunmaktan da bıktık. Akp'li bu sisteme razıysa kendi meselesi. Benim çoluğumu çocuğumu torunumu kimse imam hatipe gönderemez. Gerekirse evi köyü satar yurtdışında okuturum. Ama yine bu oyuna gelmem.
  • yıllarca imam hatipleri, en azından bir üstündeki liselerin seviyesine çıkarmaya çalıştılar. baktılar olmuyor, bütün liseleri imam hatip seviyesine indirmeye çalışıyorlar. çıta en üst değil de en alt.

adam sırf kendi büyütülüş tarzı nasıl ise,nasıl bir eğitim almışsa aynısını ülkede ki tüm çocuklara yapmak istiyor.Milyonlarca kişinin ah'ını alıyor,milyonlarca kişinin hakkına giriyor.Bu adam kendini hani cennetlik sanıyor ya asıl cehennemin en üst mertebesine gidicek kişi bu.

imamhatipte dinci nesil yetiştirmek upruna tüm öğrencilerin haklarını yiyorlar onları kullanıyorlar.Allah bir gün bunun cezasını çıkaracak onlardan ama ne zaman.Bu insanlar ne zaman olayları anlayabilecek bilmiyorum cidden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 19 Eylül 2017; 12:27:39 >
  • Eğlenceli ülkeyiz vesselam

• Yeni kaosumuz hayırlı olsun

Kılıçdaroğlu isterse bir gecede muhtarlıkları kaldırır derken herkes alay ediyordu

Bir gecede yabancı sınırı bile patladı yahu

Teog da kalktı

Yazık milli eğitim bakanlığı ne sunumlar yapmıştı "bu sene açık uçlu sorular olacak" sınav daha seçici olacak da bilmemne

Noldu ya o açık uçlu sorulara?

• Yeminle bunlardan bi halt olmaz.

Daha Cuma günü sınav takvimi açıklandı ve nihayetinde bugün teog kalktı.

Adam resmen bu ülke benim istediğimi yaparım diyor.

Bence milletvekili, bakan filan hepsi boşuna maaş alıyor. Nasıl olsa karar alıp uygulayamıyorlar

Bir çok insan dişinden tırnağından artırıp çocuğunu özel okula yazdırdı nolacak şimdi.

Dere geçerken at değiştirilmez diyenler neler yapıyor.

Bu ülke eğitim de nokta ileri gidemez.

Yazık

• geçen cuma bu sene uygulanacak olan teog'ta iki tane açık uçlu soru olacağını, bu soruları uzman öğretmenlerin değerlendireceğini duyurdular.

http://odsgm.meb.gov.tr/www/8-siniflar-merkez-ortak-sinavlarinda-uygulanacak-acik-uclu-sorular/icerik/277

geçen cuma geçen. Bu kadar mı plansız bu kadar mı saçma bir eğitim sistemi olur ya? Dünyada ilktir herhalde
  • Son yıllarda gördüğüm en saçma karar.

Umarım yanılırım da durum daha iyi olur ama hiç sanmıyorum. Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 19 Eylül 2017; 12:56:38 >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Resmen dayısı olan en yüksek puanlı liseye gidecek kesin yakın zamanda ygs lys de kalkacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel haber.

Bizden başka dünyada SINAV ile kafayı bozmuş ülke yoktu. Millet yıllarca çocukluğunu, gençliğini yaşayamadan saçmasapan sınavlara hazırlanıyordu. Ufacık çocuklar 4-5 yaşında sınav hazırlığı ile kafayı sıyırıyorlardı. Dershane vb. kurumlara her yıl milyarlarca dolar para harcıyordu. Umarım bu tarz gereksiz kan emici kurumlar da kapatılır.

ABD yada gelişmiş eğitimi olan Japonya, G.Kore, Almanya, İngiltere gibi bir ülkeden başarılı bir sistemi ülkemize adapte ederek, geleceğimizi şekillendiririz.

Hükümet inşallah özel okul ücretlerini de senelik belli bir sınıra çeker. Atıyorum yıllık maksimum 5000TL, üniversiteler için de 7500TL.

Bu sayede havadan para kazanan özel okullar da doğrudüzgün paralar alarak, vatandaşı kazıklamayı bırakırlar.

• Okulların bireysel sınav yapması lazım. Buda tüm isteyenlere yapılamayacağı için gg. Torpil wins ty Allah'ım daha neler göreceğiz..

• sarkat kullanıcısına yanıt
    helal olsun.

Bakın olay TEOG, eğitim sistemi, eğitimde adalet, imam hatipliler, vs. falan değil

Olay şu CB çıktı bir gece kaldırılmalı dedi, 1 hafta da kaldırdılar.

İşte maalesef AKP'nin neden bu ülkede hep 1. parti olduğunun göstergesidir bu olay.

Kafasına koyduğunu jet hızıyla yapma, karar verme ve uygulama, bürokratik süreçle vakit kaybı yerine şip şak işi sonuçlandırma.

Maalesef bizim halkımızda da sonrası ne olacak, alternatifi düşünüldü mü vs. gibi sorular sormak yerine bu iktidar kudretine hayran olduklarından, işte dediğini yapan lider gibi lider sözlerini duyacağız çok.

Yalnız şaka maka harbi lan, adam kaldırılmalı dedi şaaak diye kaldırdılar iyi mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kappa Face

Sen Reis'in emirlerine karşı mı geliyorsun?

Kahkaha atilacak bir ironi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Güzel haber.

Bizden başka dünyada SINAV ile kafayı bozmuş ülke yoktu. Millet yıllarca çocukluğunu, gençliğini yaşayamadan saçmasapan sınavlara hazırlanıyordu. Ufacık çocuklar 4-5 yaşında sınav hazırlığı ile kafayı sıyırıyorlardı. Dershane vb. kurumlara her yıl milyarlarca dolar para harcıyordu. Umarım bu tarz gereksiz kan emici kurumlar da kapatılır.

ABD yada gelişmiş eğitimi olan Japonya, G.Kore, Almanya, İngiltere gibi bir ülkeden başarılı bir sistemi ülkemize adapte ederek, geleceğimizi şekillendiririz.

Hükümet inşallah özel okul ücretlerini de senelik belli bir sınıra çeker. Atıyorum yıllık maksimum 5000TL, üniversiteler için de 7500TL.

Bu sayede havadan para kazanan özel okullar da doğrudüzgün paralar alarak, vatandaşı kazıklamayı bırakırlar.

sınavsız lise hayali kuranlara boşuna hayal kurmasın.80 milyonluk ülkede öyle bir şey imkansız.

İster teog kaldır ister başka şey kaldır gene yerine sınav gelmek zorunda.Bu kadar öğrenciyi başka hiç bir şekilde ayıklayamazsın.Liseler kendi sınavlarını yapacak haberleri var .Bu daha mi olacak sanki? Kim denetleyecek bu sınavları? Torpil adam kayırma gırla olacak.

Ayrıca diyelim istanbul erkek lisesi.Diyelim 160 bin kişi başvurdu.Kim nerede bu kadar öğrenciyi nasıl sınava sokacak anlatabilir misin bana? Doğuda ki gariban çocuğa ne olacak ? Okumasın mı büyükşehirlerde falan??

3 günde eğitim sisteminin kökten değiştirebildiği bir ülkede sınavsız sistemi öyle kolay mı olur sanıyorsun getirmek?

Kötüydü mötüydü ama en azından merkezi sistem idi.Belli bir yere bağlıydı.Şimdi parayı veren iyi lise mi kapacak? Fakir okumasın,yandaş parayı verip sağlam okula kapak atsın olayı mı olacak?

ayrıca onu bunu geçtim.Eğitim dönemi başladıktan sonra sadece 2 ay sonraki sınavı kaldırmak neyin kafası.Bare seneye yapacağız de.Çocuklar çoktan ilk teog sınavına hazırken pat diye kaldırdılar ve yerine ne geldiğini söylemediler bile.Çocukların stresiini görebiliyor musun? Çocukların gelecekleri ile nasıl oynandığını görebiliyor musun? Bu alelacele kaldırmanın bir tane mantıklı açıklaması yok.

• Eşşek olana semer vuran çok olurmuş.

Sen çıkıp kendi çocuklarının kobay laboratuvar faresi gibi kullanılmasını istersen böyle kullanırlar.

Bi hafta önce sınav takvimi açıklayıp bi hafta sonra padişahın emri ile sınavı kaldırılan ülke haline geldik.

Kendi koydukları sisteme kendileri bok atıyolar. TEOG sistmei geldi. "Hülooğğğ eğitim eyiye gidiyi eğitim çoh gelişti" TEOG kalktı. "Hülooooğğğğ çok eyi oldu eğitim gelişti eğitime önem veriyolar" Böle sığırlık görülmedi yemin ediyorum...

Kula kulluk edip ülkeyi el birliği ile mahvettiniz. Bu utanç sizin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 19 Eylül 2017; 13:22:9 >
  • Gelecek is offline

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.