Şimdi Ara

SON DAKİKA Teog Kaldırıldı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
339
Cevap
2
Favori
19.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • CeHaPe zihniyetinin ürünüydü zaten iyi olmuş kalkması.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E71C9E8E7 -- 20 Eylül 2017; 9:50:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Squirrel-

    CHP zihniyetinin ürünüydü zaten iyi olmuş kalkması.

    sizin zihniyetin ürünü ne , beyni yıkanmış hatipliler mi ? Çünkü hayallerini yıkmak gibi olmasın ama o nesilden bir halt olmayacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 19 Eylül 2017; 14:55:44 >
  • Tamam TEOG kalksın da niye kalkıyor? Onun yerine ne olacak? Bunları düşünmeden sadece kalksın demekle olmuyor. Bana kalırsa ezbere dayalı sistem tamamen değişmeli. Öğrencilerin küçük yaşlarda sayısala mı sözele mi görsel yeteneğe mi başka şeylere mi yeteneği var öğrenilmeli. Sayısal yeteneği olan sayısal okullara gitmeli orada kendini geliştirmeli.

    Biz ne yapıyoruz? Çocuğun yeteneği olmadığı, ilgisi olmadığı dersleri öğretmeye çalışıyoruz. Ve haliyle o derste başarılı olamıyor. Dindar ailelerin çocukları imam hatiplere, benim hiçbir yeteneğim yok ben çöpçü falan olsam yeterli diyenlere düz liseler, matematikte fizikte iyiyim diyenler tıp ve matematik okullarına, sözelde ve sosyalde iyiyim diyenler hukuk, sosyal okullara gitsin. Herkes kendini bir konuda geliştirsin. İnsan robot değildir ki her alanda donanım sahibi olsun. Bir alanda en iyisi olsun böyle daha iyi olur. Çünkü diğerinde birbiriyle alakasız dersler birbirine giriyor. Bir ders sonra sayısal zekadan sözel zekaya geçiliyor beyinler algılayamıyor.




  • Ne mezunu olduğu belli olmayan bir Cumhurbaşkanı ve eski ''Milli Savunma Bakanı'nın'' Milli Eğitim Bakanı olduğu bir ülkede çok şaşırmamak gerekir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ogretmenht

    Milletle dalga geçmesinler artık sınav olmasın liselere girişte. Torpil falan diyorlar. Elenen zaten öss de elenir. Lise için Torpil yaptıracak anne babaya da yapacak olan öğretmen varsa onlara da yazıklar olsun artık. Artık üniversite sınavı dışında sınav istemiyoruz.

    Yazıklar olsun demekle torpil kalkmıyor maalesef. Öğretmenlerle arkadaş olup çocuğun notlarını 100 yaptırıp kaç bin kişi öne geçenleri görmedik sanki. Bana kalırsa 8. sınıfta biraz zor bi sınav yapılmalı ki binlerce 1. çıkmasın, adam akıllı bi sıralama olsun. Taşrada olup da sınav olsa iyi yapacak bir çocuk torpili olmadığı için taşrada okumak zorunda değil. Bence lise kişiliğin gelişimi, edindiği alışkanlıklar ve kültür açısından çok önemli. Yerleşme rastgele yapılmamalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • a.f.y. kullanıcısına yanıt
    Gerçekten eğitimci olduğuna emin misin? Hedefi olan, kendini geliştiren idealist öğretmenler hep en iyi okullarda çalışmak isterler. Bunun dışındakiler aman evime yakın olsun, emekliliğimi getireyim zihniyetindeki tiplerdir. Teog ile çocuklar GS lisesi, Kabataş gibi okullara gitmek için çalışmayı bırak, çocuk yaşlarında gurbete gitmeyi bile göze alıyorlardı. Proje okullar ayağına sarı sendika üyelerini o okullara doldurmaya bile kalktılar şimdi de TEOG ile yetenekli çocukları hasbel kader dünyaya geldikleri varoş mahallelerinin yeteneksiz ve hedefsiz öğretmenlerine teslim edecekler.

    Eğitim bir sen üyesi misin?
  • Bu cocuklari deneme tahtasi gibi kullanmamin anlami ne? Ha bence iyi oldu cok sacma bir sistem var. Gelisim cagindaki ogrenme donemindeki cocuklari psikolojik olarak yipratip her seyden uzaklastirip sadece bir sinava hazirliyoruz. Sonra da cok aptal ve dunyadan bi haber bir genclik geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevzunun özeti;





    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlara dayatma yapılıyor. Bende muhafazakar biriyim ama geçmişte nasıl imam hatip ve meslek liselerine çok büyük haksızlık yapıldıysa şimdide kısmen tam tersi yapılıyor. (bu ülkede 30 yıl öncede sınavlar vardı fen lisesi anadolu liseleri sınavı gibi)



    Sınav olmadan hiçbir şekilde adalet olmaz. not ortalamalarına bakılmadan merkezi bir sınav yapılmalı. sınavı kazanamayanlar ister inam hatip e ister düz liseye gidebilmeli ama artık ortada düz lise yok. Gelecekteki ögretmenlerimiz doktorlarımız mühendislerimiz yani akıllı çalışkan çocuklarımızın önü kesiliyor. Ne ugruna imam.hatipde okusun diye çok yazıkk. Şurda teog sınavına 2 ay kalmış adamlar sistemi değiştirdim diyor



    Haziran dan beri aklınız neredeydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitapları ellerinde kalan yayınevleri zırlıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık gerçekten... Tamam belki yararli değildi ama kaldırılma sebebi bence imam hatip okulları yüzünden...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabancı ülkelerin kurduğu özel okullardan mezun olanlar kazanacağına üniversiteyi bitirip ülkesine hizmet edecek milli ve yerli Türk evlatları kazandın.Vatana millete hayırlı olsun.AMERİKADA VAR YA LA BU SİSTEM NEDEN KIZIYONUZ Kİ.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ø

    Kitapları ellerinde kalan yayınevleri zırlıyor.

    He he her eleştirenin yayın evleri var zar. Bir kere de savunmazsan ölmezsin. Şimdi 2 sene sonra "teog çok güzeldi, tekrar koyalım" deseler onu da savunursun sen.

    İşte sizin gibi ölümüne savunan seçmen olunca rahat rahat istedikleri gibi hareket ediyorlar. Eğitim sistemini devamlı değiştirince istikrarlı oluyor herhalde. Hani şu çok önemsediğiniz istikrar olayı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nirvanha

    Yabancı ülkelerin kurduğu özel okullardan mezun olanlar kazanacağına üniversiteyi bitirip ülkesine hizmet edecek milli ve yerli Türk evlatları kazandın.Vatana millete hayırlı olsun.AMERİKADA VAR YA LA BU SİSTEM NEDEN KIZIYONUZ Kİ.

    Aynen kardeşim. Zaten bu TEOG belasını cehape zihniyeti getirmişti. Kaldırıp kurtulduk. Çocuklarımız kafirlerin okullarında okumak için uğraşıp duruyorlardı. Çok hayırlı oldu.
  • Cocugumu bu adamlarin eline emanet edersem en adi serefsizim bunu da buraya yaziyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar yönerge falan hazırlamış kasım sınavı ile ilgili şunlar da sorulacak vs diye. 1 günde çöp oldu her şey. Bunun basılı mataryeli, dershanesi, özel dersi, psikolojik durumu bir ton şey var. "Ben istemiyom" diyo biri kaldırıyorlar kimseye danışmadan etmeden.
  • Her toplum hakettiği şekilde yönetilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ml_csd_ds -- 19 Eylül 2017; 16:3:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben TEOG'un kalkmasına karşı değilim. Ya da belli şeylerde düzenleme yapılmasına karşı değilim. Kimse de değildir. Her şeyin tek kişinin ağzına bakılarak kaldırılmasına, düzenlenmesine karşıyım, karşıyız.

    TEOG dedi, kalktı. Arena kelimesi dilimizde yok dedi, stad isimleri değişti. Yabancı Sınırı dedi, getiriliyor. Bu nedir arkadaş?
  • kalktı
  • Helal olsun reise. Herkes haddini bilecek reis ne derse o olur bu ulkede ne akpli bakanlar ne de muhalefete soz dusmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.