Quaresma’yı transfer etmek için uğraşan, yönetimimiz, Mustafa Denizli’yi aşamadı.
Inter'den Quaresma'yı transfer etmek için uğraşan, Portekizli oyuncuyla ilgilendiklerini Borsa'ya kadar bildiren Beşiktaş Yönetimi, bu oyuncu konusunda Teknik Direktör Mustafa Denizli'yi aşamadı. Bundan dolayı, tecrübeli çalıştırıcıyla, Futbol Şubesi'nde yer alan idareciler arasında soğuk rüzgârların estiği ifade edildi.
Milliyet Gazetesi'nde çıkan habere göre siyah-beyazlı takımın hocası, Quaresma yerine başka bir oyuncuyu isterken, Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve üyeler Doğan Küçükemre ile Cengiz Zülfikaroğlu'nun transfer görüşmelerini dondurduğu bildirildi. Yöneticilerin, Quaresma'yı istemeyen Denizli'ye, “Hocam onu almazsak ne kombine, ne de forma satabiliriz. Taraftar da bu oyuncuyu çok istiyor” diye konuştukları öğrenildi. Mustafa Denizli'nin ise, “Endişelerinizi anlıyorum ama Quaresma'nın bize yararlı olacağına inanmıyorum. Gittiği her takımda problemleri olmuş olan bir oyuncu. Maddi ve manevi anlamda takım içerisindeki bütün dengeleri bozabilir” dediği belirtildi.
Mustafa Denizli'nin bu oyuncu hakkındaki olumsuz eleştirilerini dinleyen yöneticilerin buna saygı gösterdiği, ancak siyah-beyazlı hocaya da bozuldukları belirtildi. Manisaspor maçına komite üyelerinin bu nedenle gelmediği vurgulandı.
Başkan Yıldırım Demirören'in ise Mustafa Denizli'nin transfer konusundaki raporuna sadık kaldığı, bu nedenle Quaresma transferini rafa kaldıracağı belirtildi. Demirören'in, komite üyeleriyle, Mustafa Denizli arasındaki soğuk rüzgârları dindirmeye çalıştığı öğrenildi. Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı'nın yaşanan gelişmelerden sonra komite başkanlığını bırakabileceği iddia edildi.
Kaynak: Milliyet
Bize Messi gelse tecrübesiz diye A2 ye yollarız.
quote:
Orijinalden alıntı: Electra
quaresmada yattı hayırlı olsun bjk lılere
quote:
Orijinalden alıntı: reçel_yapan_arı
quaresmada yattı hayırlı olsun bjk lılere
Geçen hafta içi Italya Kupası töreninde Q7'yi gördüm baya neşeliydi ve Inter'den hiç ayrılmayacak gibi duruyor dedim.. Demek ki doğru düşünmüşüm
quote:
Endişelerinizi anlıyorum ama Quaresma'nın bize yararlı olacağına inanmıyorum. Gittiği her takımda problemleri olmuş olan bir oyuncu. Maddi ve manevi anlamda takım içerisindeki bütün dengeleri bozabilir
Doğru söylemiş.
quote:
Orijinalden alıntı: Electra
Denizli sol bek yada stoperde de deneyebilir kendisini.
yalan 3 haftadır adam almaya uğraşıyoruz eğer Mustafa Denizli istemese hiç borsaya filan bildirmezler.
İyi olmuş gereksiz bir para ve zaman israfı olacaktı açıkçası sevindim. Gerçi Antep'e vermekten iyidir paraları düşündüm de.
bu habere bende inanmadım başta hocaya sorarlar zaten.
Umarım gelmez iyi futbolcu herkes tanıyor fakat çok sorunlu beşiktaş ta da rahat durmayacağı apaçık ortada önce uyum sağlayacak sorun çıkarmayacak futbolcular lazım FİNK ve ERNST gibi yabancı istiyoruz
Arkadaşım lütfen yazacaklarımın yanlış algılamayın. Bjk ne zaman büyük bir yıldız oyuncu alacak olsa ve o transferi yapamamış olsa her nedense transferler hep takımın teknik direktörü istemedi o yüzden vazgeçildi oluyor.
Bu Bjk yönetiminin bence beceremediği transferleri örtbas etmek icin kullandığı bir yöntemmiş gibi geliyor bana. Çünkü hep Mustafa Denizli bahane gösteriliyor.
Şahsi görüşüm bu transferle ilgili olarak Bjk yönetimi hiçbir şekil de Mustafa Denizliye fikrini sormamıştır. Dünyada hiçbir kulüp büyük yıldız oyuncu transferlerin de Takımın hocasına fikrini sormaz. Sorduk veya soruyoruz diyen her kim varsa yalan söylüyordur.
Taraftarı tribüne çekecek birine ihtiyaç var, Quaresma da bu ihtiyaç için biçilmiş kaftan..
Gelmeli!!!
quote:
Orijinalden alıntı: AXAPTA
Quaresma’yı transfer etmek için uğraşan, yönetimimiz, Mustafa Denizli’yi aşamadı.
Inter'den Quaresma'yı transfer etmek için uğraşan, Portekizli oyuncuyla ilgilendiklerini Borsa'ya kadar bildiren Beşiktaş Yönetimi, bu oyuncu konusunda Teknik Direktör Mustafa Denizli'yi aşamadı. Bundan dolayı, tecrübeli çalıştırıcıyla, Futbol Şubesi'nde yer alan idareciler arasında soğuk rüzgârların estiği ifade edildi.
Milliyet Gazetesi'nde çıkan habere göre siyah-beyazlı takımın hocası, Quaresma yerine başka bir oyuncuyu isterken, Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve üyeler Doğan Küçükemre ile Cengiz Zülfikaroğlu'nun transfer görüşmelerini dondurduğu bildirildi. Yöneticilerin, Quaresma'yı istemeyen Denizli'ye, “Hocam onu almazsak ne kombine, ne de forma satabiliriz. Taraftar da bu oyuncuyu çok istiyor” diye konuştukları öğrenildi. Mustafa Denizli'nin ise, “Endişelerinizi anlıyorum ama Quaresma'nın bize yararlı olacağına inanmıyorum. Gittiği her takımda problemleri olmuş olan bir oyuncu. Maddi ve manevi anlamda takım içerisindeki bütün dengeleri bozabilir” dediği belirtildi.
Mustafa Denizli'nin bu oyuncu hakkındaki olumsuz eleştirilerini dinleyen yöneticilerin buna saygı gösterdiği, ancak siyah-beyazlı hocaya da bozuldukları belirtildi. Manisaspor maçına komite üyelerinin bu nedenle gelmediği vurgulandı.
Başkan Yıldırım Demirören'in ise Mustafa Denizli'nin transfer konusundaki raporuna sadık kaldığı, bu nedenle Quaresma transferini rafa kaldıracağı belirtildi. Demirören'in, komite üyeleriyle, Mustafa Denizli arasındaki soğuk rüzgârları dindirmeye çalıştığı öğrenildi. Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı'nın yaşanan gelişmelerden sonra komite başkanlığını bırakabileceği iddia edildi.
Kaynak: Milliyet
Fake,yalan,sahte,uydurma haber
haber doğrudur şöyledir böyledir diye açmadım zaten konuyu..
ama fanatik gazetesi haberi de değil sonuçta
milliyetin yayınladığı haberlere güvenirim, o yuzden paylaştım.
mustafa denizlinin nasıl birisi olduğunu cümle alem biliyor zaten. şöhretli futbolcu asla istemez denizli.. haber de bunu ön plana çıkarıyor zaten. kofti den sallamasyon haber olmaması büyük ihtimal.
fake sahte uydurma yalan haber dediğinize göre mutlaka sağlam bir kaynağınız olmalı?
işkembeden sallamıyorsunuzdur herhalde??
Belliydi.
başkan Y.D bize antepten betoyu alacak
Hala bu ülkede milliyet gibi beşiktaş düşmanlıgının kalesi olan bir medya kuruluşunun haberine inananlar var. Eger mustafa denizli quaresmayı istemiyosa 17 tane daha quaresmayı alamayacak kulüp var türkiyede onlardan birine gidebilir.
adam haklı beyler...
hep yapmak istemiştim...
ama gerçekten haklı.quaresma olmazdı onun kadar isim yapmış daha kariyerli futbolcular bulabiliriz.bilen bilir baştan beri karşı çıktım...