Şimdi Ara

son dakika ISID intihar saldirisi 16 türk askeri sehit oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
5
Favori
21.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baştan yanlış Suriye hesabı yapılmasa idi, birileri şamda namaz kılma hayali kurmasaydı şimdi böyle olmayacaktı.

Ne ülkede ne idüğü belirsiz milyonlarca göçmen sorunu olacaktı, ne böyle hergün bomba patlayacak nede ekonomi böyle kötüye gidecekti.

Eee kim ödeyecek bukadar hatanın bedelini? Kim olacak, vatandaş, asker ve polis canıyla ödüyor. Gerçek suçlular saraylarda sefa yapıyor.
  • El-bab denen yere neden girmeye çalıştığımızı bir açıklayabilir mi? NEDEN?

Beşiktaş saldırısındaki şehitler asayişi sağlamak için görevliydi.
    Kayseri saldırısındaki askerler doğuda güvenliği sağlamak için silah altındaydı.

Peki bu şehit verdiklerimiz neden şehit oldu? El-bab neden önemli? Benim artık aklım ermiyor.
  • Bataklığa saplanacağımız belliydi.

Kırmızı halılar ile karşıladığımız YPG'li Salih Müslim bile bize kafa tutar oldu.

Ortadoğu da kabadayılık yapacaksan A.B.D den icazet alacaksın elini öpeceksin.

15 Temmuz'a benzemez hiç kimse Suriye için sokaklara dökülmez.(Makarnacılar hariç)

Söndü ocaklar.Mekanları cennet olsun.
  • Allah rahmet eylesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle DEAŞ degil IŞİD

Basligi da düzeltin maalesef 14 asker sehit
  • Aslında el babda hiç işimiz yoktu. Operasyonun amacı bu IŞİD'i ve ypg yi fıratın doğusundan temizlemekti ama müttefikimiz!!!! ABD menbicte bize bir tokat attı kendimizi el babda bulduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parsbey -- 21 Aralık 2016; 22:01:22 >
  • Ne yazacağını bilemiyor insan birileri bizim için, ülkemiz için ölürken biz burada bişeyler karalamaktan başka bi işe yaramıyoruz.
  • Evet Bataklığın içindeyiz ama mecburuz orada olmaya..bop projesinin,haritasını siliyor askerlerimiz şuanda orada.

Tabii şu bir gerçek!! Erdoğan ilk bu projeyi evet dedi,sonra olayın ne olduğunu anladı.şimdi karşı çıktı ama bu geç oldu.

Tarih bu stratejik hataları asla affetmiyecek!!
  • +n
    Aynen artık Türk askeri orda esada yardım eden bir konuma getirildi. Daha nereye kadar ilerleyecekler, geri çekilip sınırımızda ki pyd pkk vs.. terör örgütlerini temizlemeleri lazım, daha içeri girdikçe daha çok bataklık ve tuzağa doğru çekiliyoruz.

Askerlerimize Allah rahmet eylesin, yaralılara şifa versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

Öncelikle DEAŞ degil IŞİD

DAES DEAS ISID herneyse ismi. kaldi ki bunlardan hangisi doğru bu bile net degil.Herkes farkli hitap ediyor.
    İsimlere takılmayın her kim olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti askerine mermi atmasin dilegimiz bu.

http://www.sondakikaturk.com.tr/m/gundem/isid-in-acilimi-kafa-karistiriyor-isid-mi-deas-mi-daes-mi-dais-mi-dogrusu-ne-h3754.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SultanApex S kullanıcısına yanıt
    suriyenin kuzeyini terörden temizlemek için el bab bırakılırsa ypg orayı alarak ortadoğuyla bağlantımızı keser. Ve deaş değilde ypg sınırımızda olursa pkk hem daha çok güçlenir hemde karşı atak yapamayız.
  • Bir ulke düşün her planı elde patladi

Biri ekside Avrupa Birligi, Sangay Beslisi derken altin gunune girecegiz demişti ki çok hakli
  • Daeş ışid'in arapçası.

Olan yine gariban askerlerimize oluyor.
    Allah rahmet eylesin.Allah ailelerine sabır versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 21 Aralık 2016; 22:7:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: helpgod

quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

Öncelikle DEAŞ degil IŞİD

DAES DEAS ISID herneyse ismi. kaldi ki bunlardan hangisi doğru bu bile net degil.Herkes farkli hitap ediyor.
    İsimlere takılmayın her kim olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti askerine mermi atmasin dilegimiz bu.

http://www.sondakikaturk.com.tr/m/gundem/isid-in-acilimi-kafa-karistiriyor-isid-mi-deas-mi-daes-mi-dais-mi-dogrusu-ne-h3754.html

http://www.hurriyet.com.tr/genelkurmay-isid-kisaltmasini-deas-olarak-degistirdi-27906734

• bu ülkede ne kadar işid sempatizanı varsa anasını avradını tiner döküp yakmak istiyorum canlı canlı
  • Scheisse kullanıcısına yanıt
    Ortadoğu ile bağlantımızı keser. Efendim? Bu ne demek?

Suriye sınırının %80 i zaten YPG'de. Biz zaten YPG yi değil, İŞİD'i vuruyoruz. Ben YPG ile çatışmaya girdik diye bir haber duymadım. ÖSO ile İŞİD'e vuruyoruz.

Yanlışsam düzeltin.

Neden Kobani'yi almıyoruz? Neden tüm sınırda 10km girip YPG ile tampon bölge oluşturmuyoruz? YPG sınırda iken biz hala güneye gidiyoruz.
  • IŞİD de Türkçesi
    Bence orada gecen Islam sozcugunden dolayi kullanilmiyor
    Nasil cok zekiyim ama degil mi?

• Akp'nin istikrardan anladığı bu anlaşılan boş günümüz yok hergün bir kötü haber var.Olan hep garibanların çocuklarına oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

Ortadoğu ile bağlantımızı keser. Efendim? Bu ne demek?

Suriye sınırının %80 i zaten YPG'de. Biz zaten YPG yi değil, İŞİD'i vuruyoruz. Ben YPG ile çatışmaya girdik diye bir haber duymadım. ÖSO ile İŞİD'e vuruyoruz.

Yanlışsam düzeltin.

Neden Kobani'yi almıyoruz? Neden tüm sınırda 10km girip YPG ile tampon bölge oluşturmuyoruz? YPG sınırda iken biz hala güneye gidiyoruz.

Abd den menbicte tokat yedik. Adam dokundurtmuyor ypgye. Ya köprüleri tamamen yakacaksın abd ile, çünkü ancak o şekilde vurabilirsiniz. Yada böyle kafanızı eğecek dolambaçlı yoldan ypg kantonlarının birleşmesini engellemeye çalışacaksınız.

Bana kalsa adamlar zaten sahada karşımızdakar. Hem fıratın doğusu batısı demem ypgye kafa göz dalarım. Ondan sonrada gelin lan napacaksanız yapın deyip sahne önüne çıkarırım adamları.

Kimler müttefikimiz belli olsun.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.