Şimdi Ara

SON DAKİKA!!! iOS 4.3.1 i0n1c UNTETHERED JAILBREAK ÇIKTI... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
3.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok teşekkürler hocam, 3g üzerinden gidiyordu kontörler dediğiniz gibi kapattım şu anda :)
  • pazar oldu nerde jb :))
  • iphone 4 , 4.2.1 jailbroken by redsn0w , still waiting for untethered shit.........................
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReeaLs

pazar oldu nerde jb :))

aynenn ben bu gece nöbetciyim valla
  • bugünde ertelerlerse beklemeyi bırakıyorum başka şeylere yoğunlaşcam yoksa zaman geçmiyor
  • hani nerdeee
  • çıktı mı ??
  • En cok umidi kesen ben sonunda jb ye kavustum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diary Of a MadMan

En cok umidi kesen ben sonunda jb ye kavustum :D

hayırlı olsun kardess:))
  • Boşa heyecan yaptırıyosun insanlara. Başlıkta çıktı yazıyor, konuya giriyosun fos.
  • dostum verdiğin linkte ne oldugunu istersen bi indirip kontrol et :) indirdim sadece 97 kb boyutta ve içinde resim var 1 tane ananas sanırım :) ne jb si
  • bulan varsa link atarmısınız? !
  • ilk mesajındaki dosyada şifre mifre yok..dosya acık...ıcınde jb değil resim var..linki kontrol etmeden verme..milleti heyecanlandırıyosun bos yere
  • resmen dalga geçiyorlar milletle. napalım biz de bekliyoruz el mahkum hesabı :) ben indirdim yalnız ananas çıktı, bir arkadaş indirmiş şifreli dosya çıkmış
  • biraz heyecan yapmak iyidir, ama ben bu gece çıkacagını hiç sanmıyorum, bunlar reklam kokuyor bence

hadi uykusuz kalmayın yatın gaari arkadaslar
  • yatmak yok adamlar cıkcak dedi haaa az kaldııı sabııır arkadaslar sabiiirrr ahahah fena heyecan yaa :D
  • bende de resim çıktı ? adamına göre mi açılıyo bu ne be :D adam değilsen ananasla yetineceksin.. WTF !
  • bende de ananas resmi çıktı hayırdır derler adamına göre muamele ananas mıyız lan biz

ananas aldırdım liseli esprisi yapayım bari de ortam yumuşasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdinc_seray

quote:

Orijinalden alıntı: cem_k12

ilk mesajındaki dosyada şifre mifre yok..dosya acık...ıcınde jb değil resim var..linki kontrol etmeden verme..milleti heyecanlandırıyosun bos yere

Vallahi benim indirdiğim dosayda şifreli bir rar dosyası var. Sana nasıl resim çıktı , anlayamadım. Daha şimdi indirdim bende

bidaha indirmeyi denermisin acaba..başka pc den indirdim yine 97 kblık resim cıktı şifresi olarak..nasıl oluyor bı lınkten ıkı farklı dosya??
  • bana dosyada çıkan resim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.