Şimdi Ara

SON DAKİKA!!! iOS 4.3.1 i0n1c UNTETHERED JAILBREAK ÇIKTI... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
3.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir başka epic fail forumdonanım başlıklarından bir tanesi daha başlığı açanın kaynak olarak gösterdiği tweet:http://twitter.com/#!/iH8sn0w/status/53948422901866496

iComfie diye store'la ilgili bir şey varmış pazar günü. untethered jb ile ih8sn0w'un ilgisi yok. exploit dev team'in elinde, redsn0w ve pwnagne tool'da çıkaracaklar yakın zamanda. millet boş haber vermeyi ne kadar seviyor bu forumda bunu anladım ben, kaç kere böyle balon haberlerin altına yazdım saymakla bitmez. ha pazar çıkarsa sürpriz olmaz, yarın da çıkar? kim bilir. ama ih8sn0w'la alakası yok bu işin.

• dostlar merhaba,

twitter'da gezerken 2dk. önce atılmış bir tweet buldum, cepten pek ne olduğunu anlayamadım... Bir baksanız:

http://www.iphoneuniverso.com/2011/04/jailbreak-untethered-para-ios-431-sera.html
  • Pazar ben evdeyim dükkanda deilim of..
  • bu gece gelirmi ki ya merak ettim bak yine beklicem
  • inş. gelir ya jb'siz telefonun hiç tadı yok .. meğersem İPhonu İPhone yapan Jb ' imiş
  • Arkadaşlar JB işlemi telefonu garanti dışı bırakır mı? Bende iphone 3gs var cihazımın daha 22 ay garantisi mevcut birde itunes'a bağlanınca bu 4.3.1 update etmemi öneriyor ben jb yapmadan telefonu update edebilirmiyim herhangi bi ücret talep ediliyor mu bu işlemde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManJaQ_Blade

Arkadaşlar JB işlemi telefonu garanti dışı bırakır mı? Bende iphone 3gs var cihazımın daha 22 ay garantisi mevcut birde itunes'a bağlanınca bu 4.3.1 update etmemi öneriyor ben jb yapmadan telefonu update edebilirmiyim herhangi bi ücret talep ediliyor mu bu işlemde ?

evet jb telefonu garanti dışı bırakır ama restore edersen jb gider yani sorun olmaz.. 4.3.1 jb daha cıkmadı sağlıklı versiyonun neyse onun jb ' sini yap .. 4.3.1 yaparsan jb beklersin bizim gibi daha cıkmadı cünkü ve ayrıca ver siyon yükseltmede para felan istemez sadece 700-800 mb arası bi dosya indirir ve telefona yükler..
  • Peki bu JB neden gerekli ? ben telefonu forumda bi arkadaştan aldım restore edilmiş şekilde, şu an telefonda hiç bir uygulama yüklü değil, hangi versiyona sahip olduğumu da bilmiyorum :)
    Sizce cihazı yeni almış biri olarak ne yapmalıyım? 4.3.1 sürümüne yükseltmelimiyim? Ve ne gibi uygulamalar yüklemeliyim, itunes'a girdim hangi uygulamaya baksam ücretli
  • quote:

Peki bu JB neden gerekli ? ben telefonu forumda bi arkadaştan aldım restore edilmiş şekilde, şu an telefonda hiç bir uygulama yüklü değil, hangi versiyona sahip olduğumu da bilmiyorum :)
    Sizce cihazı yeni almış biri olarak ne yapmalıyım? 4.3.1 sürümüne yükseltmelimiyim? Ve ne gibi uygulamalar yüklemeliyim, itunes'a girdim hangi uygulamaya baksam ücretli

oo bu işte yen,s,n,z galiba bence google amcadan araştırma yapın biraz
    veyawww.iphoneturkey.biz acemiler bölümünü ziyaret edin

• quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

quote:

Peki bu JB neden gerekli ? ben telefonu forumda bi arkadaştan aldım restore edilmiş şekilde, şu an telefonda hiç bir uygulama yüklü değil, hangi versiyona sahip olduğumu da bilmiyorum :)

aynen

• iPad 2'nin günahı ne!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmoonkhan

iPad 2'nin günahı ne!!!!

aslında bu daha çok İPhone' nun suçu ne olmalı bence İpad 2 yüzünden bu kadar bekliyoruz yoksa daha kac kere cıkardı 4.3.1 jb
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

quote:

Site süpermiş ya ben bu siteyi incelemeye devam

• Acaba apple tv 2g son surum olan 4.3(4.2.1) de de untethered calisacak mi? Hicbir jb de apple tv ye adam akilli aciklama yapmiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drony -- 2 Nisan 2011; 22:22:21 >
  • Bugünde birşey çıkmayacak heralde...
  • Ya ben telefona ücretsiz uygulama yüklüyorum ama telefondan para gidiyo anlam veremedim
  • Boşa beklemyn
  • quote:

Ya ben telefona ücretsiz uygulama yüklüyorum ama telefondan para gidiyo anlam veremedim

Telefondan para gidiyor derken eger kontor vb. Faturaya yansiyan bedelden bahsediyorsaniz, cihaziniz appstore a 3g ile falan baglaniyor olmali. Ayrica smurfs vb. Oyunlarda tek bir okeyleme ile appstore hesabiniz ile iliskilendirdiginiz kredi kartindan para cekebilmektedir.

Sorununuzu biraz daha acarsaniz daha net yardimci olunabilinir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 2 Nisan 2011; 23:08:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uygarozdemir

quote:

Ya ben telefona ücretsiz uygulama yüklüyorum ama telefondan para gidiyo anlam veremedim

Telefondan para gidiyor derken eger kontor vb. Faturaya yansiyan bedelden bahsediyorsaniz, cihaziniz appstore a 3g ile falan baglaniyor olmali. Ayrica smurfs vb. Oyunlarda tek bir okeyleme ile appstore hesabiniz ile iliskilendirdiginiz kredi kartindan para cekebilmektedir.

Sorununuzu biraz daha acarsaniz daha net yardimci olunabilinir.

Hocam bilgisayardan itunes üzerinden telefona uygulama attım ama kontör gitti, az önce çektim kabloyu oyunlara girdim baktım telefon üzerinden gene kontör gitti, halbuki ben internete fln herhangi bi şekilde bağlanmasına izin vermedim ya da telefon bana internete bağlanmayla ilgili herhangi bi bildiri sormadı?

• Merhaba ;
    Telefonun Ayarlar Bölümünden Ağ bölümüne gelip Hücresel Veri ile 3G'yi etkinleştir kapatırsanız , 3g ile veri alımı yapamıcağınızdan dolayı , kontörünüzde gitmez , Itunes ile giden kontörlerinizin bir alakası bulunmamaktadır.Itunes'tan alıcağınız applicationları Itunes ID ile alırsınız ve Itunes'e kredi kartsız üyeliği ise forumda taratıp bulabilirsiniz.
    Hayırlı olsun yeni Iphone'nuz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.