Şimdi Ara

Son dakika haberi... AK Parti ilçe başkanı FETÖ'den gözaltına alındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı M.K. FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca bu sabah başlatılan FETÖ soruşturması kapsamında örgütün kriptolu haberleşme ağı “ByLock” kullandığı tespit edilen 60’ı Ankara Büyükşehir Belediyesi, 19’u ilçe belediyelerinde çalışan 79 kişi hakkında gözaltı kararı verild

Şüphelilerden 56’sının halen belediyelerde aktif görevde olduğu, geri kalanın ise 15 Temmuz darbe girişiminin ardından ihraç edildikleri öğrenildi.

30’u Kalkınma Bakanlığı, 30’u Milli Eğitim Bakanlığı eski personeli olmak üzere 60 kişi için de gözaltı kararı verildiği öğrenildi. Gözaltına alınanlar arasında AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı M.K.’nin de olduğu öğrenildi.
    http://www.hurriyet.com.tr/son-dakika-haberi-ak-parti-ilce-baskani-fetoden-gozaltina-alindi-40468143

• Hadi bakalım başlıyoruz.

Şimdi yavaş yavaş klasik dinci hareketi olarak birbirlerini satış hamlelerini göreceğiz. İfadeler ile bunun arkası çorap söküğü gibi gelir. Bu insanlar öyle insanlar ki patır patır satacaklar birbirlerini. Eğer adil bir yargılama olursa göreceksiniz ifadelerde işin ucu sürekli malum kişiye çıkacak. Ona ne olacak hepimiz göreceğiz. En baştaki destek verenleri almazsan bu ilçe başkanı düzeyinde falan basit kalır. Kim ne istemiş kim ne vermiş hepsi çıksın ortaya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pursaklar belediye baskani m.k. kim acaba?

• Bu arada tescilli fetocu i.melih gokcege sira ne zaman gelecek merak ediyorum.

• Göstermelik 2 3 kişiyi tutuklayıp büyüklere ellemiyecekler.Yoksa kursak ne .

• kadir topbaş ve damadı ne zaman alınacak acep ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Bu arada tescilli fetocu i.melih gokcege sira ne zaman gelecek merak ediyorum.

Hiçbir şey olmamış gibi, Melih başkan geçen gün bir dönem daha aday olacağını belirtti...

Güler mısın ağlar mısın?...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fetocu araniyorsa pursaklarin tamamini kapatmalari lazim aslinda. Bilen bilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mısırımı hazırladım zevkle izleyeceğim :) Satışlar ve itiraflar başlasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fetöcü herkesi tutuklayacaklarsa iktidarda adam kalmaz. Bir kaç kişi göz boyamalık tutuklanır. Fazla bir şey beklemeyin.
  • Rte 2019 da baskanligi istiyorsa Akp ile baslayan ve diger partilerle devam eden Siyasi Fetoculeri iceri tikmali.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.