Şimdi Ara

SON DAKİKA! CAS, Beşiktaş'ın Avrupa kupalarına katılmama cezasını onadı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
3.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zor günlerden geçtiğimiz doğrudur fakat unutulmamalıdır ki Beşiktaş büyük ve şanlı bir kulüptür.En kısa zamanda toparlanıp,eskisinden çok daha güçlü bir oluşumla varlığını devam ettirecektir.
  • Yazık oldu..
  • Son senelerin Avrupa'da en başarılı takımı Avrupa'ya gidemiyor.. Bu sene diğer takımların sırası , ciddiyetle takip edeceğim.. Takımımızla alay edenler bakalım ne kadar dayanabilecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

quote:

Orijinalden alıntı: Miki Rapaiç

Ntvspor yazıyorsa doğrulatmışlardır.

Bjk gecen seneki biz oldu, ins bizdeki gibi Degerli yabancıları kacmak istemez...

Birileri ayartmaya kalkmazsa tabii..

Ernsti ayartsak yeter

Yok be kardes gecen sene bize olanları siz yaşamayın, çok kötü günlerdi ayrıldıkları günler...

• zaten beklentimiz yoktu da olursa iyi olurdu saglik olsun. onemli olan ders cikarmak. dun fikret ormanin soylediklerinden sonra benim umudum var idari yonden,
  • ertem şener ‏@_ertemsener
    Beşiktaş'a CAS'tan olumsuz haber ! BJK bu sezon Avrupa'da yok.
  •  SON DAKİKA! CAS, Beşiktaş'ın Avrupa kupalarına katılmama cezasını onadı.
  • Zaten fazla umut yoktu, beklenen karardı. Her işte bir hayır vardır tabii, ama inşallah bu işin sorumlularına gereken cezalar verilir
  • Goal.com'da geçti şimdi. Yazık bu kulübü bu hale getirenlere.
  •  SON DAKİKA! CAS, Beşiktaş'ın Avrupa kupalarına katılmama cezasını onadı.
  • Galatasaray - ş.ligi grup
    Fenerbahçe - ş.ligi 3. ön eleme

trabzonspor - avrupa ligi playoff
    bursaspor - avrupa ligi 3. ön eleme
    eskişehirspor - avrupa ligi 2. ön eleme (rakibi st.johnstone oldu)

kesinleşmiş avrupa takımlarımız. Beşiktaş'a tekrardan samimi bir geçmiş olsun. Y.Demirören eseridir.
  • En büyük suç Yıldırım Demirören'de fakat BJK taraftarı da YD'ye çanak tuttu. Portekizlileri getirirken hangi BJK'li kendine sordu 'Biz bunların masraflarını nasıl karşılarız' diye. Yine her zamanki gibi havalanları doldu taştı. Helal YD dedi bütün BJK taraftarı. Olan kulübe oluyor.
  • Çok kişi yazmış doğru sanırım.Biraz para kaynağı olmuş olurdu ne garip bi mantık bu ceza olayı borcu olan kulübün para kaynağını kesmek.Borcu olduğu için para cezası vermek gibi.

• Beşiktaş için kötü oldu, beşiktaşı bu büyük başarıya(!) taşıyan kişi şuan ülke futbolunun başında.
  • geçmiş olsun arkadaşlar.
  • Eskisehir'in gonderilmesi bence sacmalik.Yapacaklari tek sey Besiktas'in yukseltdigi ulke puanini dusurmek olacaktir.Bu benim dusuncem.

• quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

Galatasaray - ş.ligi grup
    Fenerbahçe - ş.ligi 3. ön eleme

trabzonspor - avrupa ligi playoff
    bursaspor - avrupa ligi 3. ön eleme
    eskişehirspor - avrupa ligi 2. ön eleme (rakibi st.johnstone oldu)

kesinleşmiş avrupa takımlarımız. Beşiktaş'a tekrardan samimi bir geçmiş olsun. Y.Demirören eseridir.

Biz daha kesin degiliz, disiplin kuruludur bu uefanın davetine bakmaz, bulur kulbu kalırsın.. Beni tek rahatlatan yan Erzikin sözleri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: meetal01

Eskisehir'in gonderilmesi bence sacmalik.Yapacaklari tek sey Besiktas'in yukseltdigi ulke puanini dusurmek olacaktir.Bu benim dusuncem.

Yenilince puan düşme durumu var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.